Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109537 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Opal

• Mojster
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #390 on: August 20, 2012, 09:49:24 AM »
Če bo katera pri kartah bi prosila za vpogled ...  :)

Povabljena sem na eno srečanje na *štiri oči* konec tedna z moško osebo po horoskopu oven pa me zanima kako kaj pokažejo karte za to srečanje?  Zanima me tudi ali bo kaj simpatije, kemije obojestranske??  ::)

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #391 on: August 20, 2012, 11:04:32 AM »
...pa še zame prosim.
Se mi bo konc leta uresničila želja glede službe???
 ;D

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #392 on: August 21, 2012, 08:37:03 AM »
Lepo prosim za vpogled v karte še zame.
Zanima me moški rojen v znamenju bika...ali lahko upam na kaj več kot samo prijateljstvo?
Trenutno je vse na mrtvi točki, ne premika se nikamor....... nič čudnega pri biku...

HVALAA :-*

Ja, on se bo zelo težko premaknil. Poskusi ga ti malo podrezat, sicer bo vse stalo. Sprožit moraš dogajanje. Naj se zgodi, kar se mora. Sredstva imaš vsa za to.  ;) Stagnacija je vedno najbolj neugodno stanje. Karkoli se zgodi, je to vedno bolje, kot če čakaš in živiš v nevednosti.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #393 on: August 21, 2012, 08:44:28 AM »
Če bo katera pri kartah bi prosila za vpogled ...  :)

Povabljena sem na eno srečanje na *štiri oči* konec tedna z moško osebo po horoskopu oven pa me zanima kako kaj pokažejo karte za to srečanje?  Zanima me tudi ali bo kaj simpatije, kemije obojestranske??  ::)

Tole zna biti začetek nekega novega obdobja. Pri tebi, osebno. Ta oseba ti vsekakor zna dati nekaj, kar ti bo pomagalo, da štartaš naprej. Do sedaj si se preobražala, osebnostno umirala, se transformirala ... In zdaj je prišel čas, ko se boš zopet pognala v tek. Nova, močnejša. V kaj se bo razvilo tole ... Ne dobim odgovora. Sem obrnila 3x pa se mi vedno kaže to, kar sem napisala zgoraj. Smrt starega, začetek novega. Prelomnica.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #394 on: August 21, 2012, 08:46:54 AM »
...pa še zame prosim.
 ;D

Tu bom šla kar na DA ali NE.

Pade karta Dva diska. Kar sprosti se glede te problematike in manipuliraj, delaj, ustvarjaj. Bodi hitra, fleksibilna, optimistična. Sprejmi izzive.
9ZK 656

Offline Opal

• Mojster
« Reply #395 on: August 21, 2012, 09:56:40 AM »
Tole zna biti začetek nekega novega obdobja. Pri tebi, osebno. Ta oseba ti vsekakor zna dati nekaj, kar ti bo pomagalo, da štartaš naprej. Do sedaj si se preobražala, osebnostno umirala, se transformirala ... In zdaj je prišel čas, ko se boš zopet pognala v tek. Nova, močnejša. V kaj se bo razvilo tole ... Ne dobim odgovora. Sem obrnila 3x pa se mi vedno kaže to, kar sem napisala zgoraj. Smrt starega, začetek novega. Prelomnica.

Maja, najlepša hvala za vpogled.

Mogoče še tole, kakšne pa bodo kaj energije na tem srečanju? Oziroma sem mislila kakšen bom kaj naredila vtis na njega?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #396 on: August 21, 2012, 10:10:21 AM »

Mogoče še tole, kakšne pa bodo kaj energije na tem srečanju? Oziroma sem mislila kakšen bom kaj naredila vtis na njega?

Seveda ...

Draga, to te preveč skrbi. Najboljši vtis boš naredila, če se pokažeš kot samozavestna, celostna oseba. Karte to zelo močno poudarijo!
Vsako pretvarjanje ti bo škodilo. Pojdi na 100% iskrenost. To je najboljša pot. In vedi, da si zaslužiš biti ljubljena in spoštovana taka, kot si. Tudi na začetku se je brez veze pretvarjati, ker itak potem ne moremo igrat na dolgi rok.
9ZK 656

Offline Opal

• Mojster
« Reply #397 on: August 21, 2012, 10:17:37 AM »

Seveda ...

Draga, to te preveč skrbi. Najboljši vtis boš naredila, če se pokažeš kot samozavestna, celostna oseba. Karte to zelo močno poudarijo!
Vsako pretvarjanje ti bo škodilo. Pojdi na 100% iskrenost. To je najboljša pot. In vedi, da si zaslužiš biti ljubljena in spoštovana taka, kot si. Tudi na začetku se je brez veze pretvarjati, ker itak potem ne moremo igrat na dolgi rok.

Huh  8)  tole si pa dobro napisala, ker me res preveč skrbi hehe  ;) 
Pa hvala še enkrat  :-*

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #398 on: August 21, 2012, 10:29:13 AM »
...pa še zame prosim.
 ;D

Tu bom šla kar na DA ali NE.

Pade karta Dva diska. Kar sprosti se glede te problematike in manipuliraj, delaj, ustvarjaj. Bodi hitra, fleksibilna, optimistična. Sprejmi izzive.

Hvala Maja.
vprašanje bi res lahko bolj natančno napisala.
Želja se nanaša na delovni čas...torej nič nebo iz tega?
Ali???

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #399 on: August 21, 2012, 10:47:57 AM »
Kaj v zvezi z delovnim časom pa?
9ZK 656

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #400 on: August 21, 2012, 10:55:38 AM »
Kaj v zvezi z delovnim časom pa?

da bi delala samo zjutraj

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #401 on: August 21, 2012, 12:23:19 PM »
Evo, tako bo bolj točno.

Zdaj ta karta lahko pomeni dvoje. Ker prikazuje dinamičnost, bi to lahko pomenil še naprej bolj razgiban delovnik ali pa bi lahko pomenilo tudi, da se boš, če se boš znašla in znala prav izpeljat, dogovorila drugače.

Sem še dodatno pogledala ... Ja, rečt boš mogla pa malo pritisnit nanje.
9ZK 656

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #402 on: August 21, 2012, 12:40:00 PM »
Evo, tako bo bolj točno.

Zdaj ta karta lahko pomeni dvoje. Ker prikazuje dinamičnost, bi to lahko pomenil še naprej bolj razgiban delovnik ali pa bi lahko pomenilo tudi, da se boš, če se boš znašla in znala prav izpeljat, dogovorila drugače.

Sem še dodatno pogledala ... Ja, rečt boš mogla pa malo pritisnit nanje.

to, super!
Mam namen dregat v tej smeri, ja..zgubiti nimam kaj.
čeprav je verjetnost zelooo zelooo majhna, mam neko upanje, da bi mi lahko uspelo.
hvala ti

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #403 on: August 24, 2012, 05:25:34 PM »
Bi mi katera pogledala kaj se dogaja oz. se bo dogajalo v moji službi?

1000x hvala

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #404 on: August 24, 2012, 06:51:21 PM »
Bi mi katera pogledala kaj se dogaja oz. se bo dogajalo v moji službi?

1000x hvala

Trenutno res kaže neke vrste premor, vendar se bo situacija izboljšala. Prišli bodo boljši časi, če se lahko tako izrazim. Napoved ni slaba.
9ZK 674