Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109541 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #405 on: August 25, 2012, 08:15:44 AM »
Lepo prosim za vpogled v karte še zame.
Zanima me moški rojen v znamenju bika...ali lahko upam na kaj več kot samo prijateljstvo?
Trenutno je vse na mrtvi točki, ne premika se nikamor....... nič čudnega pri biku...

HVALAA :-*

Ja, on se bo zelo težko premaknil. Poskusi ga ti malo podrezat, sicer bo vse stalo. Sprožit moraš dogajanje. Naj se zgodi, kar se mora. Sredstva imaš vsa za to.  ;) Stagnacija je vedno najbolj neugodno stanje. Karkoli se zgodi, je to vedno bolje, kot če čakaš in živiš v nevednosti.

hvala.
me je že minilo do njega, tako da  ;D... ;)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #406 on: August 25, 2012, 01:01:29 PM »
Še jaz bi nekaj vprašala.
Vpisala sem se nekam, da bom imela zdajle še status študenta.
Malo razmišljam, da bi pa mogoče le šla tole probat delat.
Kaj pravijo karte, je smiselno poskusit?

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #407 on: August 26, 2012, 11:37:35 AM »
Bi mi katera pogledala kaj se dogaja oz. se bo dogajalo v moji službi?

1000x hvala

Trenutno res kaže neke vrste premor, vendar se bo situacija izboljšala. Prišli bodo boljši časi, če se lahko tako izrazim. Napoved ni slaba.

Hvala!
Avgusta je pri nas zatišje v službi, tako mrtvilo pa še nikoli.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #408 on: August 30, 2012, 12:34:26 PM »
Hmmm.
Kaj pravijo karte za moje službeno področje!?
Podajam se v neznano z mesecem oktobrom!!!Sama sem si izbrala to pot, čeprav bi v zdajšni službi lahko celo ostala še najmanj 3 mesece..ampak ne zdržim več. :-\

Ali se bo kmalu pojavila kakšna služba primerna zame??

HVALAAAA :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #409 on: August 30, 2012, 12:47:35 PM »
Še jaz bi se postavila v vrsto. Me zanima kako kaže moji čisto sveži zvezi... Me je kar konkretno presenetila in sem še zmeraj zmedena, tudi nimam čisto čustev razčiščenih. Ne vem, mogoče preveč razmišljam o tej zvezi, ampak to tudi zaradi tega, ker je fante to vzel zelo resno in posledično to tudi name vpliva. Malo me skrbi, kako bo tole laufalo, ker ne živi tukaj in zaradi službe stalno potuje, prav tako ne vem, kako ga bo družba sprejela (kar mi je pa zelo, zelo pomembno). Ah ja, najbrž preveč razmišljam, ampak, če se že spuščam v takšno zvezo, hočem prej predebatirati in videti morebitne težave, preden se preveč čustveno navežem.  Tako da, kaj karte pravijo?

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #410 on: September 03, 2012, 11:05:51 PM »
Hmmm.
Kaj pravijo karte za moje službeno področje!?
Podajam se v neznano z mesecem oktobrom!!!Sama sem si izbrala to pot, čeprav bi v zdajšni službi lahko celo ostala še najmanj 3 mesece..ampak ne zdržim več. :-\

Ali se bo kmalu pojavila kakšna služba primerna zame??

HVALAAAA :-*

Lisa, sedanja situacija se res kaže, kot da je bilo v službi sovraštvo, hinavščina, osebne prevare, zato si se raje zadovoljila z manj kot več in se odločila za odhod. Želiš novo službo, ustvarjalno, morda tudi v tujini, a za to bo potrebno veliko ustvarjalnosti in poguma. Oktobra se boš soočala sama s sabo. Potrebovala boš vso moč, da se boš postavila v bran zase in zagovarjala svojo odločitev ter ustvarjalne zamisli. Starejša oseba ti bo stala ob strani in te spodbujala, sicer pa bo to zate kar malo težje obdobje, ko boš lahko malo izgubljala zaupanje vase in svoje sposobnosti, dvomila, zakaj si se tako odločila, mogoče se boš izogibala družbi, se počutila malo izgubljeno, izdano...Tam nekje okrog januarja vidim še bitke, konec nečesa in nato zmernost, umiritev situacije...počasi si boš povrnila zaupanje, ujela ravnotežje in čustveno zrelost nad položajem, vidim tudi možnost novih začetkov  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #411 on: September 03, 2012, 11:16:34 PM »

Hannah, resnično karte kažejo tvoj vpis, kot novo sklenjeno razmerje, zelo sončno, zelo plodno, navdušujoče lepo. Za naprej pa res kaže na nekaj težav, kot da bodo denarne težave, nezadovoljstvo, mogoče malo depresije, malodušja. Vendar, če boš šla čez tole, ti kaže slavje  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #412 on: September 03, 2012, 11:40:44 PM »
Še jaz bi se postavila v vrsto. Me zanima kako kaže moji čisto sveži zvezi... Me je kar konkretno presenetila in sem še zmeraj zmedena, tudi nimam čisto čustev razčiščenih. Ne vem, mogoče preveč razmišljam o tej zvezi, ampak to tudi zaradi tega, ker je fante to vzel zelo resno in posledično to tudi name vpliva. Malo me skrbi, kako bo tole laufalo, ker ne živi tukaj in zaradi službe stalno potuje, prav tako ne vem, kako ga bo družba sprejela (kar mi je pa zelo, zelo pomembno). Ah ja, najbrž preveč razmišljam, ampak, če se že spuščam v takšno zvezo, hočem prej predebatirati in videti morebitne težave, preden se preveč čustveno navežem.  Tako da, kaj karte pravijo?

Oj Lunca, tvoja je karta poroke, ne glede, da praviš, da še nimaš čustev čisto razčiščenih, menim da si obetaš in upaš na tole zvezo. Ali pa res kaže na to, da premlevaš, kako in kaj, ker si on obeta resno zvezo. Vsekakor veliko razmišljanja o tej zvezi pri tebi. V postavitvi kart imata tudi večino kart "mečev", kar kaže na to, da je (bo) vajina zveza res učenje, kako se odzivati na konfliktne situacije, kako se postaviti zase in premagati notranje boje. Zanj je padla karta konfliktov, se boji, da ne bo izpolnil tvojih pričakovanj? Pričakovanj drugih? Trenutni položaj je tudi kraljica mečev: nasprotniki, pogajanja, mogoče birokratske ovire, oblast, ki se ne ozira na čustva ter uveljavlja dosledno držanje zakonov. V ospredje prihaja nov začetek, ki je lahko kronan z uspehom, a se bo treba za uspeh potruditi. Bistvo problema je, da se počutiš (počutita) nemočna, zvezanih rok in oči. V bližnji prihodnosti, do 3 mesecev, se bo izkazalo, kako in kaj. Do takrat bosta imela razčiščeno, kje sta. Izid: žal ti lahko rečem samo, da izida trenutno karte še ne pokažejo, dobila si namreč karto žongliranja: gor in dol... Ne se preveč trudit držat nadzora, mogoče bodita praktična, prizemljena, pa ne se preveč utrujat z negativnim razmišljanjem, pa bo. Lahko karta opozarja tudi, da bi bile možne denarne težave. Vse dobro  :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #413 on: September 04, 2012, 11:56:38 AM »
Hvala Rena, sem še dodatno razmislila in vidim veliko stvari na novo oz. možne ovire. Ampak sem se odločila, da se prepustim, pa da vidim kaj bo. Nekaj mi pravi, da se splača poskusiti:)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #414 on: September 04, 2012, 12:43:37 PM »
Hvala Rena, sem še dodatno razmislila in vidim veliko stvari na novo oz. možne ovire. Ampak sem se odločila, da se prepustim, pa da vidim kaj bo. Nekaj mi pravi, da se splača poskusiti:)

Prosim  :). Prav imaš Luna, ne obremenjuj se, pa sproti ukrepaj, če bo treba :-*

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #415 on: September 04, 2012, 01:30:36 PM »

Hannah, resnično karte kažejo tvoj vpis, kot novo sklenjeno razmerje, zelo sončno, zelo plodno, navdušujoče lepo. Za naprej pa res kaže na nekaj težav, kot da bodo denarne težave, nezadovoljstvo, mogoče malo depresije, malodušja. Vendar, če boš šla čez tole, ti kaže slavje  :D

Hvala za odgovor!  :D zanimivo tole...
Ko sem izpolnjevala papirje na vpisu, sem vmes sanjala o tem, da bi poskusla. Na vprašanje, če bom hodila na predavanja, sem pa potem odgovorila da ne. In nekaj trenutkov kasneje sem tako grdo padla na stopnicah pred izhodom. In prvo, kar mi je padlo na pamet je bilo: a to je zdej zato, ker sem rekla ne?!  :laugh:

Ob priliki, bi prosila še za en vpogled. Kako kaže  glede mojega trenutnega študija? Mi bo uspelo čimprej končat?
Sploh, ker sem zamudila danes en rok in me skrbi, če bom morala diplomo plačati. Hvala že vnaprej.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #416 on: September 04, 2012, 04:53:25 PM »

Lisa, sedanja situacija se res kaže, kot da je bilo v službi sovraštvo, hinavščina, osebne prevare, zato si se raje zadovoljila z manj kot več in se odločila za odhod. Želiš novo službo, ustvarjalno, morda tudi v tujini, a za to bo potrebno veliko ustvarjalnosti in poguma. Oktobra se boš soočala sama s sabo. Potrebovala boš vso moč, da se boš postavila v bran zase in zagovarjala svojo odločitev ter ustvarjalne zamisli. Starejša oseba ti bo stala ob strani in te spodbujala, sicer pa bo to zate kar malo težje obdobje, ko boš lahko malo izgubljala zaupanje vase in svoje sposobnosti, dvomila, zakaj si se tako odločila, mogoče se boš izogibala družbi, se počutila malo izgubljeno, izdano...Tam nekje okrog januarja vidim še bitke, konec nečesa in nato zmernost, umiritev situacije...počasi si boš povrnila zaupanje, ujela ravnotežje in čustveno zrelost nad položajem, vidim tudi možnost novih začetkov  :-*

Hvala za odgovor. :-*
Sedanja situacija je po kartah zelo resnična.Nevzdržna.Bolniška tukaj ni več izhod...

Najmanj 4 starejše osebe mi bodo stale ob strani, to vem.
Upam, da se vsaj na spomlad, če ne prej, začne kaj novega odvijati na službenem področju....
We' ll see...
« Last Edit: September 04, 2012, 05:03:45 PM by Lisa »

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #417 on: September 04, 2012, 05:33:37 PM »
Jaz imam tudi eno vprašanjce....nekaj sem spet zeznila, pa me zanima, če ima to kake večje posledice? Meni se sicer ne zdi tako grozno, je pa nekdo, ki je malo jezen zaradi tega. Hvalaaaa :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #418 on: September 04, 2012, 11:20:32 PM »
Pozdravček!

Če bo katera pri kartah, bi prosila za vpogled..spremenila sem prebivališče, malodane celotno življenje obrnila na glavo in moram reči, da mi je trenutno preveč vseh skrbi, ki jih težko odklanjam..pa me zanima, če lahko pogledamo naslednje:
1. Finančna situacija: bodo finance letos vzdržale? Bo služba in dovolj denarja da mogoče malenkost prihranim?
2. Študij: kako kaže? Čakam na odgovor za poseben program: bo pozitiven? Bom to leto opravila kot se zagre?
3. Ljubezen: ves ta stres, skrbi in negotovost pošteno vplivajo name. Bo zveza odnesla celo kožo?
4. Kariera: se bo pokazala kakšna resna priložnost po tekmovanjih, ki se jih bom udeležila?

Za vpogled vnaprej najlepša hvala!  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #419 on: September 05, 2012, 08:10:24 AM »
Drage punce, prosila bi za vpogled, če je katera pri volji.
Vprašanje imam v mislih.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.