IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Sem predlagala Andresu, da bi naredil na daljavo meritve zame, za Jane, za Sašo in mogoče zate Sanjalka in bi jih potem primerjali med seboj. Strošek bi mu poravnale lahko ko pride v SloAja Piko sem pozabila
BETA generiran BIOsistem nastane zaradi delovanja:1. BETA smrtnih žarkov. Če v njem spimo si poškodujemo hrbtenico in vse vitalne funkcije telesa in psihe. Najprej se poškoduje reprodukcijski sistem. Večina spi v BETA smrtnih žarkih.Vidka, tole je zanimivo tudi zate.
Quote from: Tea on September 24, 2014, 01:13:58 PMSem predlagala Andresu, da bi naredil na daljavo meritve zame, za Jane, za Sašo in mogoče zate Sanjalka in bi jih potem primerjali med seboj. Strošek bi mu poravnale lahko ko pride v SloAja Piko sem pozabilaŠe mene prosim dodajte poleg
Se da čistit tudi firmo?Natančneje- znamko.
Quote from: Pika on September 25, 2014, 03:22:27 PMSe da čistit tudi firmo?Natančneje- znamko.Hmm zanimivo vprašanje. Vem, da je Andres pozoren na logotipe /oblike/. Po moji logiki gre verjetno bolj za oblike, oz. izdelke. Bo pa on povedal, jaz ne vem tega točno.
Se da čistit tudi firmo?Natančneje- znamko.Še bolj natančno - logotip.Precizno - koncept.Pikolovsko - produkte.
Quote from: Pika on September 25, 2014, 03:22:27 PMSe da čistit tudi firmo?Natančneje- znamko.Še bolj natančno - logotip.Precizno - koncept.Pikolovsko - produkte.Kadar alfa človek dela logo mu itak uspe sestaviti nekakšen alfa logo. Da se izmeriti tudi vse druge. Gorenc je bil vedno nekako skrivnosten kaj in kakšen logo naj bi bil alfa, večina pa jih je beta. Ravno tako noben v Sloveniji ni hotel delati alfa nakita. Preprosto ta ni najlepše oblike, zlasti pri prstanih ko je že vmes umteniška vrednosta se ta beta še bolj vidi. Andres
Quote from: Andres on September 25, 2014, 05:20:37 PMQuote from: Pika on September 25, 2014, 03:22:27 PMSe da čistit tudi firmo?Natančneje- znamko.Še bolj natančno - logotip.Precizno - koncept.Pikolovsko - produkte.Kadar alfa človek dela logo mu itak uspe sestaviti nekakšen alfa logo. Da se izmeriti tudi vse druge. Gorenc je bil vedno nekako skrivnosten kaj in kakšen logo naj bi bil alfa, večina pa jih je beta. Ravno tako noben v Sloveniji ni hotel delati alfa nakita. Preprosto ta ni najlepše oblike, zlasti pri prstanih ko je že vmes umteniška vrednosta se ta beta še bolj vidi. AndresHvala za odgovor, Andres.Logotipa nisem delala jaz, ga je delala zunanja firma. Tako da ne vem, ali je bila punca alfa ali beta.Se da tudi izdelke npr. po fotografiji izmeriti?