Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 142650 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #240 on: September 26, 2014, 04:27:38 PM »
Kaj pa pridne mravljice v gozdu?
Te ne morejo bit škodljive ...

Mravlje v gozdu napadajo pogosto bolana drevesa. Stoletna drevesa nikoli niso v beta žarku ker preprosto tako dolgo ne morejo živeti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #241 on: September 26, 2014, 04:29:46 PM »
Eno vprašanje, a je kdo meril živaliŽ? Kako one stojijo? K sej veste tisto da naj bi mačke sedele na slabem, psi pa na dobrem, pa me zanima kako je z vidika biokibernetike.

Po psu se da orientirat, vendar verjamem da le takrat kadar pes pride v novo stanovanje.  Moj Hercules se uleže tja kamor se jaz in tudi tja kjer jaz nikoli ne sedim.  Ker se živali premeščajo iz mesta na mesto naj velja Gorenčeva da se poserjejo na beto, kot ste že napisale.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #242 on: September 26, 2014, 05:00:23 PM »

Mravlje v gozdu napadajo pogosto bolana drevesa. Stoletna drevesa nikoli niso v beta žarku ker preprosto tako dolgo ne morejo živeti.

Andres

Ja, sem brala, da se drevo avtomatsko samo "premakne" tja, kjer je alfa žarek.
9ZK 674

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #243 on: September 26, 2014, 05:01:44 PM »
Me že prav firbec matra kakšni bodo moji rezultati.. 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #244 on: September 26, 2014, 05:03:52 PM »

Andres

Ne vem Sasa kako se lahko drevo samo premakne. Lažje zraste na alfi, to je pa res.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #245 on: September 26, 2014, 05:22:06 PM »
Saj števec ne šteje registriranih in neregistranih. Le ta šteje ip številke in potem na podlagi tega se vidi koliko  je tistih, ki so redni in povratni obiskovalci.

Andres

Hvala za tole pojasnilo, lp

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #246 on: September 26, 2014, 05:28:45 PM »
Eno vprašanje, a je kdo meril živaliŽ? Kako one stojijo? K sej veste tisto da naj bi mačke sedele na slabem, psi pa na dobrem, pa me zanima kako je z vidika biokibernetike.

Po psu se da orientirat, vendar verjamem da le takrat kadar pes pride v novo stanovanje.  Moj Hercules se uleže tja kamor se jaz in tudi tja kjer jaz nikoli ne sedim.  Ker se živali premeščajo iz mesta na mesto naj velja Gorenčeva da se poserjejo na beto, kot ste že napisale.

Andres

V drek se pa najbrž ne bo noben človek ulegel ...  :laugh:
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #247 on: September 26, 2014, 05:30:48 PM »

Andres

Ne vem Sasa kako se lahko drevo samo premakne. Lažje zraste na alfi, to je pa res.

Andres

Narobe sem se izrazla, raste postrani.  ;D
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #248 on: September 26, 2014, 05:40:29 PM »
Raste tako, da ujame več sončne energije. Tudi mah raste samo na južni strani. Pa ne bomo rekli, da so vsi južnjaki alfe.  :laugh:

Malo heca ne škodi.  ;D
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #249 on: September 26, 2014, 05:52:49 PM »

Andres

Andres

Narobe sem se izrazla, raste postrani.  ;D

Če ima drevo na vseh straneh sonce bo rastlo naravnost.  Torej je tu tudi biologija ne samo kvantna fizika kar pomeni, da več faktorjev vpliva na drevesa ki rastejo postrani.   Seveda bo vsakdo, ki želi potrditi le svojo pravilno tezo takoj pritrdil, da zato, ker je tam alfa ali beta drevo tako raste.   
Konkretno doma na vašem domu boste to videle po rožah kje le te rastejo in kje ne.  Moji mami so vedno lepo rože rastle zlasti na balkonu in na enem oknu.   Le nekaj metrov od balkona in tega okna je drevo, ki raste že 60 let ali več.  Imel sem srečo, da sem tudi sam odraščal gor ob tem drevesu, saj moja soba je bila v neposredni bližini.  Če nebi bilo tako, vas verjetno te dni sploh nebi meril, saj ta lokacija ne da je le alfa kar kaže drevo na sliki, so še druge ugotovitve ki so bližje sveto geometrijskim izračunom kot Biokibernetiki.
Le te sem izračunal pred desetimi leti in še vedno trdim, da bi bilo veliko nepremičnin v Sloveniji vrednih manj, če bi se biokibernetika in sveta geometrija upoštevali.  Konkretno stanovanja v našem bloku v Kranju kar se vidi na sliki spodaj, bi dosegli višjo ceno. 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #250 on: September 26, 2014, 06:01:21 PM »
Uuu dobro da vem kje je to drevo, grem tja stat  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #251 on: September 26, 2014, 06:05:27 PM »
Andres a si kdaj slucajno meril naso Kebetovo? Ziher si ta kranjski okolis predelal. Se spomnim da se pred casom ko sva se pogovarjala si omenil, da je sola kamor Taj sedaj hodi alfa. Kar je tudi botrovalo moji odlocitvi kam ga dat :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #252 on: September 26, 2014, 07:22:28 PM »

Kot vidimo bodo tu ostali samo še tisti, ki so vsaj malo alfe.  Bete načeloma bodo, vendar se ne bodo registrirali, tisti ki pa to že so, ne bodo nič napisali.

Andres

Tale zapis o registraciji me je pa kar zmotil; moj pokuk v forum je velikokrat brez registracije, ker se zaradi nastavitev na računalniku moram vedno znova prijavljat.Pa sem zato bolj beta? :blank:

Cvetka ti si pa vedno dobrodošla  :-*

Andres je govoril o novih registracijah in gostih ki nas kukajo po mojem
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #253 on: September 26, 2014, 08:56:50 PM »

Kot vidimo bodo tu ostali samo še tisti, ki so vsaj malo alfe.  Bete načeloma bodo, vendar se ne bodo registrirali, tisti ki pa to že so, ne bodo nič napisali.

Andres

Statistika je bazirana od vseh ip številk. Torej če je forum prečiščen je manj povratnih obiskovalcev. Tudi tistih, ki ga le gledajo in niso nikoli nič napisali k nam ali pa tistih, ki ga berejo z ali brez registracije.  Mislim, da sem našel še nekaj in bom dodal ko pregledam statistiko. Dobro je kajpak vedeti, da je bilo čiščenje  24.9.

Andres

Tale zapis o registraciji me je pa kar zmotil; moj pokuk v forum je velikokrat brez registracije, ker se zaradi nastavitev na računalniku moram vedno znova prijavljat.Pa sem zato bolj beta? :blank:

Cvetka ti si pa vedno dobrodošla  :-*

Andres je govoril o novih registracijah in gostih ki nas kukajo po mojem
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #254 on: September 26, 2014, 08:58:59 PM »
Andres a si kdaj slucajno meril naso Kebetovo? Ziher si ta kranjski okolis predelal. Se spomnim da se pred casom ko sva se pogovarjala si omenil, da je sola kamor Taj sedaj hodi alfa. Kar je tudi botrovalo moji odlocitvi kam ga dat :)

Ne smeš mešati. Biokibetnetsko nisem meril nobenega objekta oz. kje ta stoji. Izračuni konkretno za staro Jenkovo šolo so narejeni po koordinatnih meritvah ali sveti geometriji.  Tudi jaz sem hodil na staro Jenkovo in ni naključje, da je tam zraven pokopan Prešeren, ki so mu po prekopu dali center najboljšega mesta v Prešernovem gaju.   Ne vem kaj je botrovalo tvoji odločitvi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858