Eccola.
Vidka, pri tebi sem dobila občutek, kot da si blokirana za kakršen koli pritok denarja. To je tudi razlog, da se ti službe ognejo na nek način. Jaz bi rekla, da moraš najprej poštudirati, zakaj imaš te blokade, zakaj prihaja do tega. Potem se ti bo odprlo.
Tejka, ma... Iskreno povedano, vse je šlo čez tebe. Najprej mi ni bilo jasno, zakaj, potem sem pa poštudirala, da dejansko te NI, si prozorna, vse gre skozi tebe mimo. Potem mi je nekako postalo jasno, da si to TI kriva v smislu da sploh ne obstajaš več v svojih mislih oziroma se počutiš tako in zato gre vse mimo. NUJNO se posveti temu, da se boš nazja prizemljila, poskrbela, da se naštelaš, da obstajaš, da si človek na Zemlji, da živiš, da si živo bitje.
Pika, avtoček bo delal brm brm, skbi naj te pa ne tarejo, bo vse ok.
Žarek, pri tebi sploh nisem čutila pomanjkanja. V smislu, da imaš vse. Mogoče bi bilo fino, da sam pri sebi pogledaš, kaj dejansko tebi pomeni imeti obilje oz kaj pomeni zate pomanjkanje. Dobila sem občutek kot da Vesolje ne ve več, kaj naj ti še da, ker nekako imaš vse, kar potrebuješ. Denar mora krožiti, če pride, naj tudi gre.
Sanjalka, v tvojo smer pa prihaja nek večji priliv, samo dovoli si, da ga sprejmeš, predvsem pa bodi hvaležna za to.
Maja, prakitčno enako kot za sanjalko. Pri tebi sem čutila tako lepo mirnost, brez skrbi. Kot da se zavedaš, da bo vse ok.
Opal, tebe tarejo neke skrbi, ki pa so povsem odveč. Vse se bo uredilo, bi pa ti priporočala, da si mogoče pogledaš spodnje čakre, predvsem korensko.
Nena, oh ja. Draga, pa saj ti veš, da takrat, ko rabiš, dobiš. Čutim neke skrbi v ozadju, pa vendar so te popolnoma odveč. Si sposobna duša, ki ve, kdaj lahko pričakuje kaj. Skrbi pusti za seboj, ker je pred teboj skrinja zakladov, ki ti je na voljo, ko boš to potrebovala.