Author Topic: Projekt-manifestacija IV  (Read 78791 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Projekt-manifestacija IV
« Reply #90 on: July 30, 2014, 10:32:24 AM »
No ja, jaz ga imam na dobre pol leta na servisu, je pa res, da jaz kar nabiram kilometre.  ;D
9ZK 674

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #91 on: July 30, 2014, 10:44:24 AM »
Jaz tudi...sem zraven...za dinčke :) Hvala Saša  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #92 on: July 30, 2014, 11:20:46 AM »
Eccola.

Vidka, pri tebi sem dobila občutek, kot da si blokirana za kakršen koli pritok denarja. To je tudi razlog, da se ti službe ognejo na nek način. Jaz bi rekla, da moraš najprej poštudirati, zakaj imaš te blokade, zakaj prihaja do tega. Potem se ti bo odprlo.

Tejka, ma... Iskreno povedano, vse je šlo čez tebe. Najprej mi ni bilo jasno, zakaj, potem sem pa poštudirala, da dejansko te NI, si prozorna, vse gre skozi tebe mimo. Potem mi je nekako postalo jasno, da si to TI kriva v smislu da sploh ne obstajaš več v svojih mislih oziroma se počutiš tako in zato gre vse mimo. NUJNO se posveti temu, da se boš nazja prizemljila, poskrbela, da se naštelaš, da obstajaš, da si človek na Zemlji, da živiš, da si živo bitje.

Pika, avtoček bo delal brm brm, skbi naj te pa ne tarejo, bo vse ok.

Žarek, pri tebi sploh nisem čutila pomanjkanja. V smislu, da imaš vse. Mogoče bi bilo fino, da sam pri sebi pogledaš, kaj dejansko tebi pomeni imeti obilje oz kaj pomeni zate pomanjkanje. Dobila sem občutek kot da Vesolje ne ve več, kaj naj ti še da, ker nekako imaš vse, kar potrebuješ. Denar mora krožiti, če pride, naj tudi gre.

Sanjalka, v tvojo smer pa prihaja nek večji priliv, samo dovoli si, da ga sprejmeš, predvsem pa bodi hvaležna za to.

Maja, prakitčno enako kot za sanjalko. Pri tebi sem čutila tako lepo mirnost, brez skrbi. Kot da se zavedaš, da bo vse ok.

Opal, tebe tarejo neke skrbi, ki pa so povsem odveč. Vse se bo uredilo, bi pa ti priporočala, da si mogoče pogledaš spodnje čakre, predvsem korensko.

Nena, oh ja. Draga, pa saj ti veš, da takrat, ko rabiš, dobiš. Čutim neke skrbi v ozadju, pa vendar so te popolnoma odveč. Si sposobna duša, ki ve, kdaj lahko pričakuje kaj. Skrbi pusti za seboj, ker je pred teboj skrinja zakladov, ki ti je na voljo, ko boš to potrebovala.
9ZK 674

Offline Opal

• Mojster
« Reply #93 on: July 30, 2014, 11:24:27 AM »
Hvala  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #94 on: July 30, 2014, 11:27:10 AM »
O, hvala, Saša! Se veselim priliva.
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #95 on: July 30, 2014, 11:38:19 AM »
Hvala, Saša.

Sicer sem razočaran. Na banki so mi zaradi neposlovanja zaprli račun, dobre tri evre na računu pa so si obdržali, ker osebno nisem prišel v povabljenem roku na banko prosit, da naj ne zaprejo računa. Da bi mi dali tri evre nazaj jim niti na pamet ne pade. Prihrankov sploh nimam, niti jih nikoli nisem imel. Toliko o mojih finančnih zmožnostih.

Vseeno hvala, cenim tvoj trud, naj ti angeli povrnejo vso dobroto. :-*

Tudi vsem ostalim želim vse naj naj. :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #96 on: July 30, 2014, 11:43:37 AM »
Hm, zanimivo. Ne vem, saj pravim, tak občutek sem dobila. Morda pa je ravno tvoje pojmovanje pomanjkanja privedlo do zaprtja računa. Kot sem ravno 2 minuti nazaj rekla, ni samo denar pokazatelj obilja. So tudi druge možnosti.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #97 on: July 30, 2014, 01:06:44 PM »
Saša hvala :-*
Obilje je pri meni, je z mano, je v meni, je del mene, je v moji denarnici v eurih in dolarjih, je na mojem trr v eurih, je v  mojih nepremičninah, je v mojem delu s klienti, je v moji službi in imam obilje v ljubezni, v ljubečih odnosih, v harmoniji, v prijateljstvu, imam obilje notranjega miru in  še prihaja in prihaja in se množi, tako zdaj in tako vekomaj ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #98 on: July 30, 2014, 01:07:52 PM »
Saša hvala :-*
Obilje je pri meni, je z mano, je v meni, je del mene, je v moji denarnici v eurih in dolarjih, je na mojem trr v eurih, je v  mojih nepremičninah, je v mojem delu s klienti, je v moji službi in imam obilje v ljubezni, v ljubečih odnosih, v harmoniji, v prijateljstvu, imam obilje notranjega miru in  še prihaja in prihaja in se množi, tako zdaj in tako vekomaj ;)

In HVALEŽNA sem za vse to obilje zgoraj napisano :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #99 on: July 30, 2014, 04:05:34 PM »
Me ni...  :-X :(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #100 on: July 30, 2014, 04:46:59 PM »
Eccola.

Vidka, pri tebi sem dobila občutek, kot da si blokirana za kakršen koli pritok denarja. To je tudi razlog, da se ti službe ognejo na nek način. Jaz bi rekla, da moraš najprej poštudirati, zakaj imaš te blokade, zakaj prihaja do tega. Potem se ti bo odprlo.

Sasa, ma dejstvo je, da sem zdaj nekaj zadnjih mesecev res bolj kot ne, stagnirala na vseh podrocjih, ni bilo energije za nobeno stvar, ni bilo volje, ni bilo zelje ni bilo nic od nic.  :-\
Ampak zdaj sem se "zbudila" (nekaj tednov nazaj) in ponovno zacela brcat, ponovno zacela verjet da se da, da se bo nekaj nekje premaknilo, da sem ponovno zazeljena, da sem ljubljena, da bodo prisli boljsi casi. Ne zelim vec stagnirati, ker to nisem jaz, ker me zabolijo besede ki mi jih izrecejo kaki prijatelji (kaj se je z mano zgodilo, kje je moj zar,kje je moja energija,...)
In ker se zavedam, da je treba te stvari spremeniti, sem zacela.  :)
Zdaj pa samo se upam, da ne bo predolgo trajalo, preden te spremembe opazi tudi vesolje  ::)
In potem naj me zavije v svojo energijo  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #101 on: July 31, 2014, 10:05:17 AM »
A jaz sem se lepo obnašala pri manifestaciji, za katero sploh vedla nisem da sem povabljena hahaha  :P ;D ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #102 on: July 31, 2014, 10:19:25 AM »
Si se lepo obnašala, sem vedela, da to potrebuješ, pa sem te dodala na seznam.  :P
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #103 on: July 31, 2014, 10:27:51 AM »
Saša, najlepša hvala.  :-*

Jaz sem se sicer naseznamila tudi za gnar.  :blank:
Je kaj žvenketalo v mojem žepu? Ali je bolj votlo donelo.
Se je bankomat zrušil name in me zasul z bankovci? Ali mi je samo kartico požrlo.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #104 on: July 31, 2014, 10:33:19 AM »
Saša, najlepša hvala.  :-*

Jaz sem se sicer naseznamila tudi za gnar.  :blank:
Je kaj žvenketalo v mojem žepu? Ali je bolj votlo donelo.
Se je bankomat zrušil name in me zasul z bankovci? Ali mi je samo kartico požrlo.

Saj pravim, da naj te ne dajejo skrbi, ker si preskrbljena.  ;)
9ZK 674