IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sasa on August 05, 2014, 11:47:34 AMGloria, nekje v pol leta se ti bo začelo premikati glede nove službe. Pri tebi sem dobila občutek, kot da stojiš na mestu najprej, sem imela občutek, kot da nekako čakaš, da ti pride nekaj naproti. Sedaj ne vem, ali kaj delaš aktivno v tej smeri ali ne. Sem pa potem videla kot da si v nizkem štartu in stečeš novi službi naproti.He he he sasa...bemtis, ampak premika se.Porocam...
Gloria, nekje v pol leta se ti bo začelo premikati glede nove službe. Pri tebi sem dobila občutek, kot da stojiš na mestu najprej, sem imela občutek, kot da nekako čakaš, da ti pride nekaj naproti. Sedaj ne vem, ali kaj delaš aktivno v tej smeri ali ne. Sem pa potem videla kot da si v nizkem štartu in stečeš novi službi naproti.
Quote from: Gloria82 on December 17, 2014, 09:34:48 AMQuote from: sasa on August 05, 2014, 11:47:34 AMGloria, nekje v pol leta se ti bo začelo premikati glede nove službe. Pri tebi sem dobila občutek, kot da stojiš na mestu najprej, sem imela občutek, kot da nekako čakaš, da ti pride nekaj naproti. Sedaj ne vem, ali kaj delaš aktivno v tej smeri ali ne. Sem pa potem videla kot da si v nizkem štartu in stečeš novi službi naproti.He he he sasa...bemtis, ampak premika se.Porocam... Res? Me veseli. In pa hvala za povratno informacijo.
Gloria nic posebnega jaz grem gor in si samo predstavljam kako vse to imam