a lahko se jaz nekaj prasam?! v enem drugem topicu sem "ocenjevala" leto 2012, nisem pa omenila partnerskega odnosa...ta je obstal oz. je zabetoniran-kaj mi je storiti?!
Pozdravljena. Upam, da te lahko popravim - kaj
vama je storiti...

Zate sem potegnila karto, ki prikazuje, da si prišla do neke točke, na kateri si ne moreš več zatiskati oči in se slepiti. Želiš narediti kvaliteten premik naprej, magari končati, če drugače ne bo šlo. Prešla si skozi "vrata", pripravljena si se soočiti s svojo podzavestjo in uvideti v sebi vse razloge za situacijo. Priporočljivo je, da v reševanju zadeve postopaš počasi, mirno, morda celo diplomatsko, da boš lažje dosegla svojo željo po spremembi. In tvoj partner je prav tako dozorel, da združi svojo podzavest s svojo razumsko platjo, oziroma ozavesti in se "dvigne". Ni videt posebnih težav v trenutnem stanju, odnos zgleda umirjen, stabilen, finančno urejen...V ospredje prihaja spremenljiva luna, torej, spremenljivo je to, kako jo vidimo. Tako se lahko pojavijo spremembe, negotovost, neodločnost, iluzije (tako kot mislimo, da lune ni, pa je v resnici mlaj). Bistvo problema je nekako "utrujenost". Prišla sta do točke, ko je kar nekaj za vama, a sedaj je malček zmanjkalo energije. Kadar delamo na čem, se ponavadi takrat, ko je levji delež dela za nami, usedemo in malo počijemo. Ogledamo si opravljeno delo in predvidimo, kaj nas še čaka do konca. Oglejta si, kakšno delo je za vama, kako sta ga "opravila", vzamita si čas za počitek in analizo, čas zase...pogovorita se, kako naprej. Ne skrivajta čustev drug pred drugim, nista sama. Bodita ustvarjalna, ponovno zanetita ogenj... Morda bosta na koncu celo potrebovala nasvet in pomoč kakšne tretje osebe... Pa fajn zrihtaj