Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87753 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #225 on: October 27, 2012, 12:56:25 PM »
Hvala Sanjalka :) tega se vedno bolj zavedam ;) zmenek pa bo, ko bo...ce bo...ne bom vec planirala in nacrtovala in se veselila... Ko bo prislo, bo super ;)

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #226 on: October 27, 2012, 06:32:29 PM »
a lahko se jaz nekaj prasam?! v enem drugem topicu sem "ocenjevala" leto 2012, nisem pa omenila partnerskega odnosa...ta je obstal oz. je zabetoniran-kaj mi je storiti?!

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #227 on: October 27, 2012, 07:34:05 PM »
Ojla,
mi lahko katera pogleda za nek odnos... Kam to pelje?

Sem bila nevidna  ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #228 on: October 27, 2012, 07:43:31 PM »
a lahko se jaz nekaj prasam?! v enem drugem topicu sem "ocenjevala" leto 2012, nisem pa omenila partnerskega odnosa...ta je obstal oz. je zabetoniran-kaj mi je storiti?!

Pozdravljena. Upam, da te lahko popravim - kaj vama je storiti... :-*

Zate sem potegnila karto, ki prikazuje, da si prišla do neke točke, na kateri si ne moreš več zatiskati oči in se slepiti. Želiš narediti kvaliteten premik naprej, magari končati, če drugače ne bo šlo. Prešla si skozi "vrata", pripravljena si se soočiti s svojo podzavestjo in uvideti v sebi vse razloge za situacijo. Priporočljivo je, da v reševanju zadeve postopaš počasi, mirno, morda celo diplomatsko, da boš lažje dosegla svojo željo po spremembi. In tvoj partner je prav tako dozorel, da združi svojo podzavest s svojo razumsko platjo, oziroma ozavesti in se "dvigne". Ni videt posebnih težav v trenutnem stanju, odnos zgleda umirjen, stabilen, finančno urejen...V ospredje prihaja spremenljiva luna, torej, spremenljivo je to, kako jo vidimo. Tako se lahko pojavijo spremembe, negotovost, neodločnost, iluzije (tako kot mislimo, da lune ni, pa je v resnici mlaj). Bistvo problema je nekako "utrujenost". Prišla sta do točke, ko je kar nekaj za vama, a sedaj je malček zmanjkalo energije. Kadar delamo na čem, se ponavadi takrat, ko je levji delež dela za nami, usedemo in malo počijemo. Ogledamo si opravljeno delo in predvidimo, kaj nas še čaka do konca. Oglejta si, kakšno delo je za vama, kako sta ga "opravila", vzamita si čas za počitek in analizo, čas zase...pogovorita se, kako naprej. Ne skrivajta čustev drug pred drugim, nista sama. Bodita ustvarjalna, ponovno zanetita ogenj... Morda bosta na koncu celo potrebovala nasvet in pomoč kakšne tretje osebe... Pa fajn zrihtaj  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #229 on: October 27, 2012, 08:28:06 PM »
Ojla,

Sem bila nevidna  ;D

Ja si se pa res skrila  ;)

Hmm Tejka, je možno, da pri pri sebi že veš odgovor?  ::)

Vidim, kot da moraš premagat nekaj ovir. Niso prehude, zmožna si jih premagat. Nasprotna stran je vsa vodna...zdi se, da ne obvladuje položaja, morda samo misli da ga. V resnici pa ta položaj vodi lahko tudi kakšna oseba v ozadju. Čustvenost, zasanjanost, gradnja gradov v oblakih... Nato karta poraza in kot izid Luna...spremenljivost, odnos navzgor in spet navzdol, iluzije...

Tako so rekle karte, jaz pa, da morebiti  premagaš ovire in bo izid čisto drugačen...  :-*

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #230 on: October 28, 2012, 09:57:31 AM »
hvala, Rena :-*

si nekako potrdila, kar mi je govorila intuicija...utrujenost, obstanek na eni tocki in "iskanje" energije za naprej :)
pa se to: imam obcutek, da necesa nocem slisat-levo uho je vneto in po petdnevni terapiji z antibiotiki je se vedno obcutek polnosti usesa. mogoce kak namig, cesa ne morem/ne zelim slisat?!

naredimo si prijeten tale s snezinkami poln dan ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #231 on: October 28, 2012, 10:10:04 AM »
hvala, Rena :-*

si nekako potrdila, kar mi je govorila intuicija...utrujenost, obstanek na eni tocki in "iskanje" energije za naprej :)
pa se to: imam obcutek, da necesa nocem slisat-levo uho je vneto in po petdnevni terapiji z antibiotiki je se vedno obcutek polnosti usesa. mogoce kak namig, cesa ne morem/ne zelim slisat?!

naredimo si prijeten tale s snezinkami poln dan ;)

Brez vpogleda, bi samo nadgradila včerajšnjega. Meni je pokazalo, da si že šla skozi neka vrata, se pravi vrata v začetek sprememb, soočenje, odkrivanje svoje podzavesti in resnice. To pa pomeni ne samo tisto, kar si zase že ozavestila, da bi morala spremenit. Pomeni tudi "slišat" partnerja in njegovo resnico. To je samo še kolebanje pred zadnjim korakom, strah. Le stopi naprej, pogumno in brez oklevanja pred resnico.  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #232 on: October 28, 2012, 01:53:40 PM »
Ojla,

Sem bila nevidna  ;D

Ja si se pa res skrila  ;)

Hmm Tejka, je možno, da pri pri sebi že veš odgovor?  ::)

Vidim, kot da moraš premagat nekaj ovir. Niso prehude, zmožna si jih premagat. Nasprotna stran je vsa vodna...zdi se, da ne obvladuje položaja, morda samo misli da ga. V resnici pa ta položaj vodi lahko tudi kakšna oseba v ozadju. Čustvenost, zasanjanost, gradnja gradov v oblakih... Nato karta poraza in kot izid Luna...spremenljivost, odnos navzgor in spet navzdol, iluzije...

Tako so rekle karte, jaz pa, da morebiti  premagaš ovire in bo izid čisto drugačen...  :-*

Hvala Rena. Vprašanje je, če druga stran želi premagat ovire... Ni vse na meni, vsaj tokrat ne.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #233 on: October 28, 2012, 02:45:53 PM »
Hvala Rena. Vprašanje je, če druga stran želi premagat ovire... Ni vse na meni, vsaj tokrat ne.

Ja, sej pravim, na tvoji strani so samo ovire, ki si jih sposobna in voljna premagat. On pa koleba gor in dol. Neka oseba v ozadju...slučajno mama, sestra, prijateljica...? Ni nujno sicer, da je to ženska oseba. Tak občutek sem morda dobila, ker je bila to kraljica čaš...

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #234 on: October 28, 2012, 03:11:37 PM »

Ja, sej pravim, na tvoji strani so samo ovire, ki si jih sposobna in voljna premagat. On pa koleba gor in dol. Neka oseba v ozadju...slučajno mama, sestra, prijateljica...? Ni nujno sicer, da je to ženska oseba. Tak občutek sem morda dobila, ker je bila to kraljica čaš...

V bistvu pojma nimam kdo bi bila. Nekako sem trenutno v fazi, ko se mi zdi, da če nemu ni do premagovanja ovir, potem pravzaprav ni vredno mojega časa in truda.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #235 on: October 28, 2012, 03:31:10 PM »
Točno tako, Tejka.

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #236 on: October 30, 2012, 09:04:31 AM »
 Včeraj mu povedala, da se v najin odnos vpleta tretja moška oseba, mi verjame, da sem iskrena? Bova zmogla cez to?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #237 on: October 30, 2012, 09:17:28 AM »

V bistvu pojma nimam kdo bi bila. Nekako sem trenutno v fazi, ko se mi zdi, da če nemu ni do premagovanja ovir, potem pravzaprav ni vredno mojega časa in truda.

Drži se sebe, svojih vrednot, ostalo je tvoj napredek. Zakaj ga ne bi marala samo zato, če on nečesa ne zmore? Je to ljubezen? Samo vprašanje iz drugega zornega kota...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #238 on: October 30, 2012, 01:45:10 PM »
Včeraj mu povedala, da se v najin odnos vpleta tretja moška oseba, mi verjame, da sem iskrena? Bova zmogla cez to?

Sposobna sta dovolj, da uspeta to prebroditi. Ampak tretja oseba pa ne bo kar odnehala ...  ;D
9ZK 656

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #239 on: October 31, 2012, 06:57:38 AM »
enega quicky-ja bi rabla :-*
na vrat na nos "moram" kupit avto. vceraj sem ga nasla, prodaja se nekaj blokov proc od mene. ni tisto, kar sem iskala, je pa odlicen priblizek in ceprav ga grem v zivo pogledat sele danes, sem nekako 80% odlocena, da ga kupim 8)

mi intuicija sluzi(v smislu, da se ne bom opekla pri nakupu)??

prooosiim in hvala  :-*