Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87750 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Opal

• Mojster
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #315 on: November 15, 2012, 08:34:05 PM »
Serafino? Ciljaš na otroke ali na skupen dom?

Pusti generacijska prepričanja! Osvobodi se. Si samostojna oseba, naredi si prijetno življenje in čustvovanje.

Ja, otroke pa traja že kar predolgo a izvidi so b.p.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #316 on: November 15, 2012, 08:35:47 PM »

Pusti generacijska prepričanja! Osvobodi se. Si samostojna oseba, naredi si prijetno življenje in čustvovanje.

Bom pogledala malo okrog tega.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #317 on: November 15, 2012, 09:17:32 PM »

Ehmmmmm, a veš, da je lahko kmalu kaj ...  ;D
9ZK 656

Offline Opal

• Mojster
« Reply #318 on: November 15, 2012, 09:29:40 PM »

Maja  :D
Torej je ponavljajoče sporočilo pri meni kar pravo in bo zdaj zdaj ....
Hvala  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #319 on: November 15, 2012, 09:36:45 PM »

Maja  :D
Torej je ponavljajoče sporočilo pri meni kar pravo in bo zdaj zdaj ....
Hvala  :-*

Srečno, draga!  :-*
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #320 on: November 16, 2012, 08:43:53 AM »
Skratka, včeraj ob rojstnem dnevu, sem si potegnila eno karto. Padla je PRESOJA (KLIK).

Zdi se mi zelo lepa napoved, zelo optimistična in osvobajajoča ...

Da, zelo lepa napoved, se strinjam.

Čutim, da prihajajo spremembe. Upam, da je to res intuicija, tisti občutek, ko veš, da je čas za nekaj ... Da ni samo prazno upanje ...
Ker se mi zdi, da se je pri meni zaključilo neko obdobje rasti, ki je trajalo nekje od 18. leta. Dobila sem nazaj svoj karakter, samozavest, optimizem in zagon. Včasih sem bila taka, potem me je pa življenje malo preizkušalo in metalo naokrog, da sem se nekoliko izgubila, pozabila na to, kdo sem. Ni pomembno - zdaj sem nazaj.  ;D

In res si želim nadaljnjega razvoja.

Super Maja, sem res vesela zate. Si želim, da tudi moja hči pridobi sebe in svojo samozavest nazaj, ki jo je na poti svojih preizkušanj nekje izgubila.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #321 on: November 16, 2012, 10:49:24 AM »
Lepo pusti do naslednje šanse vse pri miru, naj se oddolži in potrudi, sicer pa ko ga J.
Če se bo ustrašil, da te izgublja, se bo že potrudil. V nasprotnem primeru se pa itak ne izplača.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, majke mu!!  >:D >:D obnaša se, kot, da se ni nič zgodilo, mene pa mika, da ga z nečim mahnem po glavi  >:D >:D in zdaj sploh ne vem kako se naj obnašam jaz :/ s trmo vem, da ne bom nič dosegla, nočem pa mu dat vedet, da lahko nekdo z mano počne kar mu je volja :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #322 on: November 16, 2012, 11:02:34 AM »
Lepo pusti do naslednje šanse vse pri miru, naj se oddolži in potrudi, sicer pa ko ga J.
Če se bo ustrašil, da te izgublja, se bo že potrudil. V nasprotnem primeru se pa itak ne izplača.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, majke mu!!  >:D >:D obnaša se, kot, da se ni nič zgodilo, mene pa mika, da ga z nečim mahnem po glavi  >:D >:D in zdaj sploh ne vem kako se naj obnašam jaz :/ s trmo vem, da ne bom nič dosegla, nočem pa mu dat vedet, da lahko nekdo z mano počne kar mu je volja :)

Spusti nadzor, potem globoko notranje v sebi začuti, da si vredna, da si čudovito, edinstveno bitje, tako kot vsa bitja na tem planetu, ki si vsa zaslužijo najboljše. Si sama svoj kreator in ne rabiš zunanje potrditve za svojo lastno vrednost. To je njegov problem, tvoji odzivi na njegovo obnašanje pa so tvoj problem.
Živi svoje življenje, vse ostalo je za zraven, ne sme postati del tebe, ne sme vplivati nate razdiralno.
Imej se rada in spusti nadzor, obdrži svojo pozitivno energijo, vse ostalo ti škoduje.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #323 on: November 16, 2012, 11:04:19 AM »

Ti samo glej naprej. Pusti to, kar je bilo, četudi si jezna, ker te samo še dodatno razžira.

Če vprašam, zakaj te je pustil na cedilu. Ne vidim nič slabega - da bi ti to npr. nalašč naredil. Nekaj se obotavlja, neke ovire si postavlja.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #324 on: November 16, 2012, 11:04:50 AM »
Skratka, včeraj ob rojstnem dnevu, sem si potegnila eno karto. Padla je PRESOJA (KLIK).

Zdi se mi zelo lepa napoved, zelo optimistična in osvobajajoča ...

Da, zelo lepa napoved, se strinjam.

Čutim, da prihajajo spremembe. Upam, da je to res intuicija, tisti občutek, ko veš, da je čas za nekaj ... Da ni samo prazno upanje ...
Ker se mi zdi, da se je pri meni zaključilo neko obdobje rasti, ki je trajalo nekje od 18. leta. Dobila sem nazaj svoj karakter, samozavest, optimizem in zagon. Včasih sem bila taka, potem me je pa življenje malo preizkušalo in metalo naokrog, da sem se nekoliko izgubila, pozabila na to, kdo sem. Ni pomembno - zdaj sem nazaj.  ;D

In res si želim nadaljnjega razvoja.

Super Maja, sem res vesela zate. Si želim, da tudi moja hči pridobi sebe in svojo samozavest nazaj, ki jo je na poti svojih preizkušanj nekje izgubila.

Seveda bo. Se mi zdi, da je zelo močna.
9ZK 656

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #325 on: November 16, 2012, 11:13:07 AM »
Vprašanje imam v mislih.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #326 on: November 16, 2012, 11:17:40 AM »
Hvala Sanjalka, ti me vedno potolažiš :)))) in vedno napišeš točno to, kar moram slišat :)

hvala Majči :) danes sem se mogla samo spihat, ker sem pustila pri miru, kot si mi svetovala, pa on mene ne :))))

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #327 on: November 16, 2012, 04:39:13 PM »
Maja, bi mi lahko pogledala, kako kaže glede mojega zdravja?
nekaj ne štima v predelu trebuha
hvala!

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #328 on: November 17, 2012, 09:11:44 AM »
Jz bi pa tkole rekla (ko je glih mrk, pa Merkur, pa to...). Da če komu odgovoriš, da si pogledal v karte, pa da ne moreš razbrat odgovora, da bi še vseeno lahko dobil odgovor, da pa hvala, da si vsaj poskusil.  ::)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #329 on: November 17, 2012, 02:58:18 PM »
Jz bi pa tkole rekla (ko je glih mrk, pa Merkur, pa to...). Da če komu odgovoriš, da si pogledal v karte, pa da ne moreš razbrat odgovora, da bi še vseeno lahko dobil odgovor, da pa hvala, da si vsaj poskusil.  ::)

Kaj?
9ZK 656