Rena, res bi ubupno potrebovala kakšen tarot, ja ... Hvala za ponudbo.
Saj rešila se bom tega tu, to je jasno ... Ampak kdaj in kako? Bom mogla dočakat odslovitev z njihove strani ali bom že našla kaj? 
Včeraj je rekla mami:"Saj vidiš, koliko imamo...", ko sem ji rekla, da ne morem odnehat, ker bom imela potem celo familijo na vesti.
Zato še vztrajam tu ...
Ali bom našla pot naprej, da bom imela za stroške? Ali me bodo tu odslovili in bom potem še dolgo brez?
Tudi na dopust ne upam it v miru ... Nisem bila pa prosta že od konca avgusta ... Zdaj pa še tale kazen ... 
Pa še moja diploma in tisti izpit ... Si me spomnila in veseli me, da tvoja napreduje.
Glede sedanje službe ti v času treh mesecev in do pol leta vnaprej kaže prav dobro, vse se bo uredilo. Dobila si dvojko čaš (poroka), desetico novcev (varna, srečna družina) in Cesarico. Sreča, plodnost, uspeh. Da ne bo še kak naraščaj

. Okrog sedanjega zapleta, v zvezi z morebitno kaznijo, pa bo malo burno. "Štrikal" bo ognjeviti, burni, nezanesljivi vitez mečev, ki prinaša nenadne, nepredvidljive dogodke. Hkrati pa je tu še Kralj mečev. Če pomeni tvojega vodja, lahko pomeni, da boš morala biti kar previdna, saj je precej brez čustev, zaj... Lahko pa, da ti Kralj svetuje, da bodi razumska, ne popuščaj čustvom in sekiranciji, zaščiti svoje osebne interese na vso moč. Izid glede kazni ne bo tako hiter, stvar se bo razpletala s počasnejšim tempom. "Oblast", torej Cesar, ti bo vsekakor hotel pokazat svojo avtoriteto, vendar je kot izid spet Cesarica.
Če boš imela za stroške? Nestabilno, situacija se bo obračala na bolje in spet na slabše. Kot da boš "srečo" vsakokrat malček že zgrabila za rep, pa ti bo spet ušla. Glede mame se čutiš zelo zaščitniško (Svečenik). Dobra, stojiš ji ob strani, čutiš odgovornost. Želiš ji pomagati skozi življenje, stati ob strani. Te pa ta situacija malo utesnjuje, počutiš se na nek način "ujeta", zavezanih rok in oči. Torej kot da moraš vztrajati s to dolžnostjo in na ta način, čeprav bi se verjetno rada osvobodila. 0ziraš se na "pot" in čutiš željo po spremembi.
Ker sva rekli, da tam čez pol leta še dobro kaže s to službo, sem pogledala za novo službo za cca tričetrt leta naprej. Bolj slabo. Za cca 1 leto naprej je pa 4 palic, "srečna vrnitev domov", tako da, se zna dogajat.
Kar tako, ker drugega je pač lažje videt kot sebe, imam pa skozi občutek, da v vesolje oddajaš preveč dvoma, nezadovoljstva... Samo zato ti govorim, ker sem samo dooooolgoooooooooooooo imela ta "črn" pogled na službo. Nato sem se odločila, da isto delam, če sem žalostna ali vesela. In če že delamo, s kakšnim razpoloženjem je pol boljše delat?
Držim pesti, da se ti maksimalno obrne na dobro, kar že dogaja