Author Topic: Izkušnje z angeli  (Read 95972 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Re: Izkušnje z angeli
« Reply #15 on: November 23, 2007, 10:53:20 PM »
Oila, jaz imam pa čisto eno frišno izkušnjo - še vročo.
Ta vikend imam na "počitnicah" 2,5 letno punčko, ki je, odkar jo poznam, zelo, zelo različna od drugih otrok. Če bi lahko opisala z eno besedo, bi rekla: angelček. Sin, ki vidi avro, pravi, da take kot jo ima ona, ni videl še pri nobenem človeku.
No, ko sem jo prejle dajala spat, sem si na njeno željo, naj povem pravljico o zajčku, spomnila eno.... o zajčku, ki je namesto klobas in soka (po njenem), jedel korenček in pil vodo  ;D.
Potem sem pa rekla, da naj zapre očke in gre sanjat. Pa sem jo vprašala kam gre v sanjah. Obrnila se je stran, češ, pusti, to te ne zanima. Jaz pa ne bi bila jaz, če ne bi še malo povrtala in sem jo vprašala, če gre k angelčkom. Pokimala je in se nasmehnila. Vprašala sem še, če so angeli v sobi. Pe je rekla, da vidi enega in z roko pokazala "Nanj". Rekla sem, da je to njen angleček varuh, da jo čuva in da jo ima nadvse rad.
Vprašala je: "Kje je pa tvoj?".
"Tukaj nekje....."  :)

Naj nas angeli čuvajo in vodijo, še posebej, kadar jih ne slišimo dobro  ;)
Lep dan!

Iza

Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #16 on: November 23, 2007, 11:33:11 PM »
Mmmm, Iza, tole se pa bere kot zen zgodba. Kako sladko prijetna je morala bit še v resnici ta tvoja izkušnja. :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #17 on: November 23, 2007, 11:37:43 PM »
Mmmm, Iza, tole se pa bere kot zen zgodba. Kako sladko prijetna je morala bit še v resnici ta tvoja izkušnja. :)

REGINA

POGLEJ V URO ODDAJE TVOJEGA PREJŠNJEGA POSTA...LE KAJ TI ANGELČKI SPOROČAJO  ::) ;) :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #18 on: November 23, 2007, 11:44:49 PM »
Hmmm, nič dobrega, taja. Opozarjajo me na previdnost, ampak že vedo zakaj. ::)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #19 on: November 23, 2007, 11:47:00 PM »
NE NE, DOBRO TI SVETUJEJO..TI STOJIJO OB STRANI...IN SPET IMAŠ 11 IN 44  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #20 on: November 23, 2007, 11:51:14 PM »
No, to pa je že bolje. Prejle mi je nekaj ego nagajal ;D
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #21 on: November 23, 2007, 11:55:16 PM »
OB TA EGO SE VEDNO ZNOVA VSI SPOTAKNEMO  ;D Angelčki ti stojijo ob strani, mi pa tudi  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #22 on: November 24, 2007, 12:08:29 AM »
Hvala, taja. Spodbudno se sliši. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #23 on: November 24, 2007, 12:42:50 AM »
Iza. To je pa zanimiva punčka. Morda bo nekoč celo kanalizirala, če ji dar ne poide.
Sam pri sebi opažam, da odkar se je sin k meni preselil nenehno nekaj okrog mene skače.  Preprosto vidim vsaj trikrat na teden kakšno senco ali svetlo modro svetlobo. Zadnjič se mi je zdelo, da so bile to kot zvezdice na moji levi strani. Ko sem se obrnil na levo in fokusiral, normalno ni bilo nič.  Iz moje portirnice vidim celo sobo, in dva hodnika. No, ravno v hodniku, ki je severo zahodno od mene, včasih vidim kakšno senco. Zanimivost nastaja, ker tam vidi tudi sin. Oziroma več kot to. Pravi, da je nekega angela videl že v spalnici. Pa sem mu rekel naj ga vpraša kaj dela tu in dobil je odgovor, da naju  pazijo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #24 on: November 24, 2007, 03:22:20 PM »
Iza in Andres,

zelo pomirjujoce izkusnje z angeli, bi rekla. Vsaj ves, da so angeli vedno ob tebi.

pozdrav apemaya

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #25 on: November 25, 2007, 04:49:41 PM »
Jaz sem imela pa prejšnji teden tudi zelo "poučno" izkušnjo z angeli, samo na žalost sem bila premalo pozorna, preveč v časovni stisku, da bi opozorila povezala in jim prisluhnila, tako da se je končalo slabo.

Odpravljala sem se na pot in par dni prej sem na registrskih tablicah zaporedoma videvala same 555. Pa sem se spraševala le kaj se mi bo pa še zgodilo, saj se mi je zadnje čase že toliko, da kaj veliko izbire niti ni več ostalo.

Ko sem se z mamo pogovarjala, kateri dan pride čuvat otroke, torek zvečer ali sredo dopoldne, me je "prešinilo" da najbolje da šele v sredo, da bo njen avto en dan manj stal na parkingu.
Pa me je preglasovala in prišla že v torek zvečer. Ko sem dala svoj avto v garažo, sem "pomislila" da upam, da bo ponoči z njenim vse v redu, da ga ne bo kdo ukradel.

Ker sem zvečer še pakirala, pa klepetali sva, sem šla spat brez da bi še kaj film za nazaj vrtela, pa razmišljala.

V sredo zjutraj, ko sem bila že na poti, me je poklicala, da so ji ponoči ukradli avto... :'(

Saj so mi angeli poslali več kot dovolj "obvestil", "znakov" le premalo časa sem si vzela, da se jim posvetim in kaj naredim.

To je pa tako, ko čas pa ego preglasita intuicijo.  :-[

Angeli se res trudijo, če se tudi mi, se izide, drugače pa so izkušnje skozi katere moramo, če jih ne poslušamo lahko tudi zoprne.

Offline Nataša

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #26 on: November 25, 2007, 07:55:07 PM »
Oj, Nensi,
tudi jaz imam podobno izkušnjo, vendar k sreči ne tako hudo kot ti.

Pred nekaj tedni sem imela neprijetno srečanje pred šolo z mlajšim moškim. Ko sva s hčerko sprehajali psa in se iz parka ravno vračali k avtu, sem opazila mladega fanta za hrbtom, nekaj metrov za nama. In, ker je bil dan in sva bili pred šolo, temu nisem posvečala toliko pozornosti.
Vendar občutek mi je govori naj bom previdna. Nekaj mi ni "štimalo". Pozorna sem bila na otroka, a z delčkom očesa sem bila zadaj. Ko sva prišli do avta, sem otroka in psa spravila v avto in šla na sovoznikovo stran, kot imam navado, ter na sedež odvrgla torbico.
Notranji glas pa mi je govoril jasno in glasno:"Ne odhajaj od vrat, ne odhajaj od vrat!"
Saj sem se imela namen odpraviti okoli avtomobila in sesti za volan. Vendar sem ubogala in čakala ob vratih, ter čakala, kdaj bo šel možakar mimo.
Ta pa se je naenkrat pojavil ob meni in pokazal svoje "premoženje" no, ali pa "pomanjkljivost".
Jaz ne bi bila jaz, če mu ne bi skoraj v oči skočila, ga pričela zmerjat in dečko je poklapano pobegnil.
Potem pa sem razmišljala, zakaj mi je glas govoril naj ne odhajam od vrat: Jasno, tip je videl, da sem torbico odvrgla na sovoznikov sedež, pritekel je zraven, pokazal svoje hm, hm, v upanju, da se bom ustrašila. Če bi se umaknila bi bila torbica njegova. V torbici pa vsi moji dokumenti, denar...
Moje mnenje je, da je dečko narkoman in torbica bi bila lahek plen.
Toda kaj nisem pred nekaj dnevi imela ponovno srečanje z njim? Tokrat pred hišo. Začel se je ponovno nekaj obregati, od mene pa je dobil samo strašansko grd pogled.
Toda občutek sem imela, da bo z mojim avtom nekaj narobe, tako da sem vsako jutro kar malo s strahom hodila k avtu. In kmalu sem res dobila prerezano gumo. To je bilo pa k sreči tudi vse. Avta nisem mogla zaščititi, ker je pač zunaj parkiran. Vesela sem samo, da je nastradala le avtomobilska guma.

Mi je pa žal za tvojo izkušnjo, vendar vedno si kljub glasovom v nas ne moremo pomagati.
Želim pa, da mama čim prej pride spet do svojega avtomobila. Naj ga angelčki pripeljejo nazaj.
Pa kaj sporoči o uspehu.

Srečno.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #27 on: December 02, 2007, 06:22:50 PM »
Nensi, upam, da so angeli kako pomagali, da je tvoja mami spet dobila svoj avto nazaj...

no, meni so spet pomagali pri eni čisto majceni stvari, ampak zelo zanimivo je bilo.

Po dolgem času me je klicala prijateljica z drugega konca Slovenije, ki naju veže ena posebna vez. Ker sem se peljala po obvoznici, sem vedela, da bom kaj kmalu prispela do predela, kjer signala za mobitel ni in me čisto vedno, kadar se v tem predelu pogovarjam, vrže ven in se ne morem pogovarjati, dokler spet ne pridem na signal. včeraj pa mi je prijateljica pripovedovala takšne lepe novice, da sem angele prosila, naj naju ne prekine, ker bi bilo zelo neprijetno in pogovor bi izgubil svoj čar. in res so tako naredili, kot sem jih prosila. med pogovorom se niti za trenutek nisva izgubile, čisto normalno sva se lahko pogovarjale naprej. in hvaležna sem jim za takšen čaroben trenutek  :) 

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #28 on: December 03, 2007, 04:59:34 PM »
A veste, kam grem jaz danes?  :D
3. december je in moje srečanje z angelčki. Kot sem že obljubila, poročam, ko pridem nazaj. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #29 on: December 03, 2007, 05:20:08 PM »
Regina, pričakujem opis tvojih srečanj z angelčki :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151