Oj, Nensi,
tudi jaz imam podobno izkušnjo, vendar k sreči ne tako hudo kot ti.
Pred nekaj tedni sem imela neprijetno srečanje pred šolo z mlajšim moškim. Ko sva s hčerko sprehajali psa in se iz parka ravno vračali k avtu, sem opazila mladega fanta za hrbtom, nekaj metrov za nama. In, ker je bil dan in sva bili pred šolo, temu nisem posvečala toliko pozornosti.
Vendar občutek mi je govori naj bom previdna. Nekaj mi ni "štimalo". Pozorna sem bila na otroka, a z delčkom očesa sem bila zadaj. Ko sva prišli do avta, sem otroka in psa spravila v avto in šla na sovoznikovo stran, kot imam navado, ter na sedež odvrgla torbico.
Notranji glas pa mi je govoril jasno in glasno:"Ne odhajaj od vrat, ne odhajaj od vrat!"
Saj sem se imela namen odpraviti okoli avtomobila in sesti za volan. Vendar sem ubogala in čakala ob vratih, ter čakala, kdaj bo šel možakar mimo.
Ta pa se je naenkrat pojavil ob meni in pokazal svoje "premoženje" no, ali pa "pomanjkljivost".
Jaz ne bi bila jaz, če mu ne bi skoraj v oči skočila, ga pričela zmerjat in dečko je poklapano pobegnil.
Potem pa sem razmišljala, zakaj mi je glas govoril naj ne odhajam od vrat: Jasno, tip je videl, da sem torbico odvrgla na sovoznikov sedež, pritekel je zraven, pokazal svoje hm, hm, v upanju, da se bom ustrašila. Če bi se umaknila bi bila torbica njegova. V torbici pa vsi moji dokumenti, denar...
Moje mnenje je, da je dečko narkoman in torbica bi bila lahek plen.
Toda kaj nisem pred nekaj dnevi imela ponovno srečanje z njim? Tokrat pred hišo. Začel se je ponovno nekaj obregati, od mene pa je dobil samo strašansko grd pogled.
Toda občutek sem imela, da bo z mojim avtom nekaj narobe, tako da sem vsako jutro kar malo s strahom hodila k avtu. In kmalu sem res dobila prerezano gumo. To je bilo pa k sreči tudi vse. Avta nisem mogla zaščititi, ker je pač zunaj parkiran. Vesela sem samo, da je nastradala le avtomobilska guma.
Mi je pa žal za tvojo izkušnjo, vendar vedno si kljub glasovom v nas ne moremo pomagati.
Želim pa, da mama čim prej pride spet do svojega avtomobila. Naj ga angelčki pripeljejo nazaj.
Pa kaj sporoči o uspehu.
Srečno.