Zadnje čase veliko razmišljam o neki osebni zadevi. Ob tem se vsakič obrem na angele in jih prosim za pomoč ali za znak, naj mi povedo, da/če sem na pravi poti. Od takrat sem začela opažati številke in črke, ki si sledijo v zaporedjih ali najmanj po 3 skupaj. Te številke sem si razlagala s pomočjo knjige Doreen Virtue in vedno so pomenile le nekaj pozitivnega in lepega, tako sem tudi sama čutila in ti znaki so mi dajali moč - energijo. Tudi angelske karte so mi vedno vlivale pozitiven občutek.
Zadnje tri dni se dogodki odvijajo s polno hitrostjo, vendar popolnoma drugače, kot sem si sama s pomočjo znakov razlagala. Večkrat sem vprašala še za mnenje tukaj na forumu in ste mi potrdile enako razlago.
Na forumu sem prebirala tudi vrstice o angelskih peresih in prešinila me je misel, kako lepo bi bilo najti pero...ni bilo dva dni okoli, ko sem naletela na majhno peresce sredi mesta, tam, kjer bi ga najmanj pričakovala...in to na mehki rdeči podlagi, tako da je res izstopalo. Ni čisto belo, vendar je bilo peresce, ko sem ga najmanj pričakovala in najbolj potrebovala.
Zakaj torej znaki kažejo eno, dogodki, dejanja in besede pa nekaj popolnoma drugega?