Author Topic: Izkušnje z angeli  (Read 93953 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Izkušnje z angeli
« Reply #195 on: May 13, 2009, 02:32:35 PM »
Razišči pri sebi, kaj je tisto, zaradi česar imaš odpor do skupinskega dela in bo ta tudi izginil. :o
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #196 on: May 13, 2009, 02:52:47 PM »
Ja to sem že razmišljala, ko bo pravi čas, bo tudi takšno spoznanje prišlo. Je res, da se odpor z leti manjša  :D a vseeno sem pri delu, študiju izrazita individualistka  ;)

pozdravček  ang:

Offline Princes

• Mojster
« Reply #197 on: May 15, 2009, 12:41:59 PM »
Nely18 :)

Na tvoji spletni strani sem pod eno nitko zasledila diskusijo o "šumenju v ušesih". Od kar imam Theto se mi to kar naprej pojavlja. Najbolj intenzivno je zvečer pred spanjem in zjutraj, ko se zbudim. Opažam, da se intenzivira recimo ob polaganju angelskih kart, pa ob branju določenih tem na to  ali kako drugo temo....skratka, ko sem v povezavi z nevidnim svetom. Zanima me, ali si v svoji praksi zasledila ali mogoče sama doživela, da se to šumenje in piskanje prelevi v kaj bolj konkretnega...recimo besede..... Včasih imam občutek, da slišim glasbo, ampak ko bolj pazljivo prisluhnem ni nikjer izvora....in vem, da sem jo slišala.
Moje mnenje je, da se mi je ob theti odprl kanal jasnoslišnosti, jasnočutnost se je prebudila že ob iniciacijah reikija. Skratka ne morem reči, da me moti, daleč od tega, ampak bi rada vedela, če se po tvojih izkušnjah, ali izkušnjah drugih,  stopnjuje v kaj bolj konkretnega.

Vesela bom tvojega odgovora :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #198 on: May 15, 2009, 01:01:37 PM »
Princes,

ob branju tvojega teksta sem se spomnila, da se mi je v zadnjih dveh tednih 3x pojavilo neznosno piskanje v levem ušesu. In potem dogodek o že slišani pesmi, odpiranje kanala jasnoslušnosti hmmmm  ::) bom opazovala, kaj še bo.

pozdravček, Taja

:-*
« Last Edit: May 15, 2009, 01:06:20 PM by taja6 »

Offline Princes

• Mojster
« Reply #199 on: May 15, 2009, 01:10:40 PM »
Princes,

ob branju tvojega teksta sem se spomnila, da se mi je v zadnjih dveh tednih 3x pojavilo neznosno piskanje v levem ušesu. In potem dogodek o že slišani pesmi, odpiranje kanala jasnoslušnosti hmmmm  ::) bom opazovala, kaj še bo.

pozdravček, Taja

A veš Taja, da se mi je kar čudno zdelo, da nisi nič o tem pisala..., ker to kar spada zraven. Je pa res na momente nadležna zadeva :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #200 on: May 15, 2009, 06:48:23 PM »
Nely18 :)

Na tvoji spletni strani sem pod eno nitko zasledila diskusijo o "šumenju v ušesih". Od kar imam Theto se mi to kar naprej pojavlja. Najbolj intenzivno je zvečer pred spanjem in zjutraj, ko se zbudim. Opažam, da se intenzivira recimo ob polaganju angelskih kart, pa ob branju določenih tem na to  ali kako drugo temo....skratka, ko sem v povezavi z nevidnim svetom. Zanima me, ali si v svoji praksi zasledila ali mogoče sama doživela, da se to šumenje in piskanje prelevi v kaj bolj konkretnega...recimo besede..... Včasih imam občutek, da slišim glasbo, ampak ko bolj pazljivo prisluhnem ni nikjer izvora....in vem, da sem jo slišala.
Moje mnenje je, da se mi je ob theti odprl kanal jasnoslišnosti, jasnočutnost se je prebudila že ob iniciacijah reikija. Skratka ne morem reči, da me moti, daleč od tega, ampak bi rada vedela, če se po tvojih izkušnjah, ali izkušnjah drugih,  stopnjuje v kaj bolj konkretnega.

Vesela bom tvojega odgovora :)

Draga Princes,

Že sama si si odgovorila na vprašanje.
OK, lahko malo opišem tudi moje izkušnje, čeravno ne pišem rada o tem. (shy)

Ravno tako kot tebi, se mi šumenje, piskanje v ušesih, nenavaden pritisk v ušesih in na zgornjem delu glabe pojavlja, kot vaakum, ko se povezujem z angeli, sferami ... Si na pravi relaciji, ja ... Navadno, ko se popolnoma umirim, je kot bi bila nekje v "svojem svetu" in dobivam sporočila v različnih oblikah ... Naj so to barve, slike, včasih kot filmček, razna občutja, glasovi, besede, stavki, melodija, včasih prav slišim pesem in sem pozorna o čem govori, da lahko sporočilo prav ali vsaj približno interpretiram.

In verjemi, da si z nevidnim svetom povezana ves čas, le da včasih ga ne opazimo zaradi dandanašnjega tempa. A pošasi se vedno bolj zavedamo nečesa višjega. ;)

Vse kar slišiš, čutiš, vidiš, vse kar se dogaja "nenavadnega" le verjemi in zaupaj. Predvsem pa sledi vodstvu.
Ja, stopnjuje se, korak po korak.
Ti le pogumno in z zaupanjem naprej.  :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #201 on: May 15, 2009, 07:12:28 PM »
Princes,

pozdravček, Taja

A veš Taja, da se mi je kar čudno zdelo, da nisi nič o tem pisala..., ker to kar spada zraven. Je pa res na momente nadležna zadeva :-*

Princes, a veš, da nisem na to niti pomislila oz. povezala, ker imam pač premalo vedenja, znanja o tem. Ko pa sem prebirala tvoje pisanje, sem se pa spomnila na to piskanje. Občasno se je itak pojavljalo zoprno piskanje v ušesih tudi v preteklosti, a do drugega spoznanja kot da je to nadležno, zoprno, pač nisem prišla.

Torej, kar naj piska, bomo povem še več slišali.  ;)  :D

pozdravček  :-*

Offline Princes

• Mojster
« Reply #202 on: May 16, 2009, 04:20:02 PM »
Nely in Taja, hvala obema, dragi angelčici ang:

DZK 151

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #203 on: May 16, 2009, 05:09:58 PM »

Tale misel spada tudi sem  ;)

Iskalcem so nenehno na volj namigi iz duhovnega sveta.
Običajni ljudje imenujejo te namige naključja.

Deepak Chopra

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #204 on: May 16, 2009, 11:37:32 PM »
Drage punce,

Pri piskanju v ušesih gre tudi za 'nalaganje' podatkov. Ti podatki se potem aktivirajo ob določeni situaciji in delujejo kot jasnovednost. Jasnoslušnost je pa zadnji kanal od štirih, ki se začne razvijati, seveda, če ne gre za vaš primarni ali sekundarni kanal. In z vajo je sčasoma čisto obvladljiv, tako kot vsi drugi.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #205 on: May 17, 2009, 09:29:10 PM »
hmmm zanimivo; hvala Gaja  :-*

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #206 on: May 17, 2009, 10:08:06 PM »
Zanimivo, da nikoli  šumenja nisem povezala z odpiranjem kanalov. Dogaja se mi že leta. Meni najprej uho zapre, naenkrat imam občutek kot da ne slišim (kot bi bila v vodi) in nato se pojavi šumenje v ušesu. Me je vedno bilo strah, da je z menoj kaj narobe.  :) Ravno danes popoldne se mi je to zgodilo. Sredi nekega notranjega monologa me je ''zmotila'' hči s vprašanjem in pojavilo se je, kar sem opisala. Zanimivo.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #207 on: May 17, 2009, 10:13:35 PM »
Očitno na ven "vrata" zapreš, da imaš noter mir in lahko poslušaš in bolje slišiš.

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #208 on: May 17, 2009, 10:34:04 PM »
Očitno na ven "vrata" zapreš, da imaš noter mir in lahko poslušaš in bolje slišiš.

Pa še res je. :D

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
« Reply #209 on: May 18, 2009, 07:06:05 PM »
Živjo!

Sama imam na temo nenavadnih dogodkov že toliko prigod, da ne vem, kam naj jih sploh uvrstim.
Najbolj nenavadna se mi pa zdi tista, ki se je niti ne spominjam, ker sem takrat imela cca 4 leta in mi je mama šele po veliko letih povedala zanjo. No, pri teh letih sem se kot mnogo otrok, igrala v peskovniku. Vse lepo in prav :) A starša nekega dne opazita, da se ne igram, temveč stojim pri miru in odsotno nekam gledam v daljavo. Kolikor sem razumela mamo, je rekla, da sta me v takšnem stanju videla nekajkrat. Nato pa sta bila firbčna, kaj počnem in sta me vprašala. Odgovorila sem le: "pogovarjala sem se z Bogom" Kako sem pri 4ih letih vedela kdo in kaj je Bog, mi ni preveč jasno, glede na to, da doma lih nismo verni.

Potem je sledilo še veliko zadev, zanimivo, da predvsem v slabem smislu.
Slutnja telefonskega klica pri 11ih letih- res je popoldan zazvonil telefon in dedek je povedal, da je umrla njegova sestra. Enkrat sem na poti, ko sem se peljala v šolo, na oknu avtobusa videla "solze" in prešinilo me je, da se bo nekdo jokal. In se je čez kakšno uro sošolka res.
Spomnila sem se tudi že na ljudi, o katerih mesece ali leta nisem mislila- čez kak dan sem izvedela, da so tisti dan umrli in velika verjetnost je, da prav tisti čas.
Bila sem na izletu v Italiji, ko me je naenkrat zgrabilo pri srcu ful močno. Mislila sem, da me bo infarkt. Pa je minilo. Nato izvem, da mi je umrl polbrat, s katerim sicer nisem imela rednih stikov, a sem vedno čutila neko povezanost z njim.
Čutila sem, da z zelo dobro prijateljico čez eno leto ne bova več prijateljici. Misel sem zanikala, češ, da to ni mogoče in sem brezvezna. Pa se je uresničila v roku pol leta.
... in še in še... veliko tudi "drobnarij". :)
Pogosto čutim in vem, kaj mi bo nekdo rekel, pa če gre za čist x stvar, sploh ne v kontekstu.

Kot pa sem že rekla, mi pa ni nikoli jasno, kaj točno to je. Angeli verjetno ne. Ali pač? ???