Author Topic: Izkušnje z angeli  (Read 93951 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Izkušnje z angeli
« Reply #180 on: April 29, 2009, 10:28:37 AM »
Ne vem, kam naj postavim to vprasanje :-\

Ali ima kaksen angel vonj po mošusu ali cemu zelo podobnemu (na parfume se ravno ne spoznam- ampak me najbolj na tega spominja)?
sedaj sedim za racunalnikom in prevajam iin me ta vonj spremlja ze kaksno uro. Tudi ko sem kliknila na italijanski yahoo je bil naslov Angeli in demoni (pise sicer o brownovi knjigi), tako da sem skoraj prepricana, da je ob meni kaksen angel.

Ali kdo kaj ve?

Hvala ;)

Apemaya,

ne znam ti odgovoriti, kdo bi to bil. Lahko pa ti iz lastnih izkušenj povem, da imajo angeli specifične vonje, ki jih težko opišem. Kar nekaj vonjev je, ki jih sprejemam in takrat vem, da je ob meni ali, da je v tistem prostoru, kjer sem z drugimi. Ta vonj me navdaja  z mirom, srečo, notranjim zadovoljstvom. Srčna čakra kar zagori. Zato ti lahko z vso gotovostjo potrdim, da je ob tebi. Lahko pa ga vprašaš kdo je. Intuitivno boš dobila odgovor.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #181 on: April 29, 2009, 12:17:09 PM »
Hvala, Princes!

Je pa zanimivo tudi to, da je danes bil malcek tako zivahen v trebuhu, da skoraj sedet nisem mogla. Sem imela kar malo slabo vest, da ga mucim medtem ko sedim, ampak prejsnje dneve je pa ponavadi spal.

Mogoce se bo pa kaj zacelo dogajat :)  (vsaj na to sem pomislila ob vonju)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #182 on: April 29, 2009, 12:43:51 PM »
Mogoče je pa nadangel Gabriel, ki je zadolžena za otroke in pomoč pri rojevanju. Prikliči jo za lažji porod.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #183 on: April 29, 2009, 01:53:47 PM »
Bom kar napisala, ko že omenjate mošus ... Kar pa ni nujno, da vsi tako dojemomo ...  ;)

Mošus jaz vonjam in ob meni je takrat Angel ljubezenske strasti- ljubezen, strast in občutim tako neizmerno srečo, da sem ganjena in mi lijejo vroče solze in sem tako olajšana, notranje pomirjena, preprosto srečna. Ne potrebujem nikakršnega vzroka.
Vonjala sem tudi pomarančo, kot da jo lupiš, čeravno je ni bilo nikjer. Ko to vonjam senavadno kaj lepega zgodi, se nekaj spremeni, na bolje. Torej Angel sprememb, prijetnih sprememb.
Morda je to off topic, morda pa komu na kaj odgovori. Ni pa nujno.  ;)  :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #184 on: April 29, 2009, 05:00:42 PM »
Hvala, Gaja in neely, za vajino mnenje!

Mogoce si pa ze tako zelo zelim it rodit, da imam privohe (se tako rece??). Me pa prav zanima, ce bom koga zaznala tudi v porodni :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #185 on: May 03, 2009, 10:24:38 AM »
Včeraj sem imela ponovno zanimivo izkušnjo  ::) To, da redno dobivam sporočila tudi preko števil - zadnje tedne me spremljajo predvsem 3, 4, 5, 9 in še vedno ZZ  ::) , je itak klasika.

No včeraj se odpravim v posteljo, odgrnem pregrinjalo, dvignem vzglavnik ( pred spanjem vedno pogledam spodaj,  da popravim vilinske simbole, da ne padejo kam) in glej zraven vilinskih simbolov eno zrnce riža !!???!!! 

V svojem nadstropju sploh nimam riža, nisem delala nič z njim ali bila v stiku z njim, še manj pa v bližini postelje od jutra!!??? Eno samo zrnce riža  :D

Edino kar mi je prišlo na misel, kar se tiče simbolike, sem se spomnila na to, da riž na porokah mečejo za boljšo plodnost in da riž tudi ponazarja domače izobilje  ::)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #186 on: May 03, 2009, 07:35:46 PM »
Včeraj sem imela ponovno zanimivo izkušnjo  ::) To, da redno dobivam sporočila tudi preko števil - zadnje tedne me spremljajo predvsem 3, 4, 5, 9 in še vedno ZZ  ::) , je itak klasika.

No včeraj se odpravim v posteljo, odgrnem pregrinjalo, dvignem vzglavnik ( pred spanjem vedno pogledam spodaj,  da popravim vilinske simbole, da ne padejo kam) in glej zraven vilinskih simbolov eno zrnce riža !!???!!! 

V svojem nadstropju sploh nimam riža, nisem delala nič z njim ali bila v stiku z njim, še manj pa v bližini postelje od jutra!!??? Eno samo zrnce riža  :D

Edino kar mi je prišlo na misel, kar se tiče simbolike, sem se spomnila na to, da riž na porokah mečejo za boljšo plodnost in da riž tudi ponazarja domače izobilje  ::)

Torej si na pravi poti.  ;)  :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #187 on: May 03, 2009, 10:39:54 PM »
hvala Neely, dobivam spodbude, vzpodbude, da nadaljujem v tej smeri  :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #188 on: May 05, 2009, 12:01:09 PM »
Go for it, girl. ;)
www.theta.si
DZK 519

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #189 on: May 13, 2009, 10:44:19 AM »
Go for it, girl. ;)

hvala Gaja  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #190 on: May 13, 2009, 10:51:57 AM »
pravkar sem doživela prav zanimivo izkušnjo  ::) sem v službi, delam in zraven sebe imam radio za zvočno kuliso  :D in ko sem nekaj pisala se mi je v mislih odvrtela celotna pesem ( v bistvu, kot bi jo vrteli po radiu, ti pa jo poslušaš zraven ) Show me heaven ..tako sem jaz mislila... :D.

Zatem so bile novice in po tem pa zavrtijo pesem Show me heaven ...in vprašam sodelavko, ki sedi nasproti mene - " ali niso ravno zavrteli te pesmi? " In ona meni - ne, da tega komada že pa dolgo ni slišala, pred poročili pa je bila druga pesem.  :o Torej je prvikrat nisem poslušala , ampak se mi je v mislih odvrtela.  ::) Starejša pesem, niti moj stil...

sem pomislila, da je verjetno sporočilo in da moram poslušati besedilo  :D

hehe kdo bi si mislil, da imam radio v glavi oz. da lovim signale  :D

še pesem  ;)

« Last Edit: May 13, 2009, 10:54:19 AM by taja6 »

Offline Princes

• Mojster
« Reply #191 on: May 13, 2009, 11:06:29 AM »
pravkar sem doživela prav zanimivo izkušnjo  ::) sem v službi, delam in zraven sebe imam radio za zvočno kuliso  :D in ko sem nekaj pisala se mi je v mislih odvrtela celotna pesem ( v bistvu, kot bi jo vrteli po radiu, ti pa jo poslušaš zraven ) Show me heaven ..tako sem jaz mislila... :D.

Zatem so bile novice in po tem pa zavrtijo pesem Show me heaven ...in vprašam sodelavko, ki sedi nasproti mene - " ali niso ravno zavrteli te pesmi? " In ona meni - ne, da tega komada že pa dolgo ni slišala, pred poročili pa je bila druga pesem.  :o Torej je prvikrat nisem poslušala , ampak se mi je v mislih odvrtela.  ::) Starejša pesem, niti moj stil...

še pesem  ;)

Taja
že dolgo te berem in vidim, da imaš neverjetno povezavo z angeli. A ne bi ti razmislila v tej smeri....angelski svetovalec ali kaj takega?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #192 on: May 13, 2009, 11:14:56 AM »

še pesem  ;)

Draga Taja,

Odpira se ti kanal za jasnoslušnost in pa hkrati doživljš stvari, ki se bodo zgodile vnaprej preko slušnega kanala. Takih izkušenj boš imela vedno več, ker slediš svojemu vodstvu. Če čutiš, da te vleče delo z angeli, se udeleži kakšne delavnice, vendar mislim, da si pripravljena za kaj več.

www.theta.si
DZK 519

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #193 on: May 13, 2009, 11:46:29 AM »

še pesem  ;)

Taja
že dolgo te berem in vidim, da imaš neverjetno povezavo z angeli. A ne bi ti razmislila v tej smeri....angelski svetovalec ali kaj takega?

Hvala Princes za mnenje, res se mi zadnja tri leta dogajajo čuda  :D prej sem se naslanjala na svojo intuicijo, tej sem zaupala in se mi je dostikrat pokazalo, da je bilo to edino pravilno. Če/ko bo pravi čas bom mogoče šla tudi v kakšno izobraževanje, nadgradnjo; dela, katera opravlja ( poklic ) je p aitak vedno pomoč in svetovanje ljudem. Čisto skrenila le nisem s poti.  :D

Je pa življenje vsak dan bolj zanimivo, nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo.  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #194 on: May 13, 2009, 11:57:09 AM »

še pesem  ;)

Draga Taja,

Odpira se ti kanal za jasnoslušnost in pa hkrati doživljš stvari, ki se bodo zgodile vnaprej preko slušnega kanala. Takih izkušenj boš imela vedno več, ker slediš svojemu vodstvu. Če čutiš, da te vleče delo z angeli, se udeleži kakšne delavnice, vendar mislim, da si pripravljena za kaj več.

Hvala Gaja tudi tebi za mnenje; do sedaj sem dobivala sporočila večinoma preko slike ( vnaprej sem videla dogodek ali osebo ) , tudi preko sanj ( a to redkeje ) - potem pa ti razni dogodki od riža pod vzglavnikom; v kuhinji se urežem v prst in grem v kopalnico po obliž in le ta me čaka na robu kade itd...  :D mah veliko tega je bilo...in res takih izkušenje j vedno več, ker ne blokiram, se ne prestrašim, ampak skušam iti čim bolj pozorno skozi življenje in iskati vsebino, sporočila.

Mogoče se pa kdaj res odločim za izobraževanje, ne rečem nikoli, a do sedaj so me vedno odbijala skupinska izobraževanja. Že iz moje natalne karte se vidi, da hočem vse sama, sama, čeprav bi bilo dostikrat lažje in bolje, da bi premagala odpor do skupin in se vključila.

do naslednjič, pozdravček  ;)  :-*