Author Topic: Izkušnje z angeli  (Read 93946 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Izkušnje z angeli
« Reply #135 on: June 13, 2008, 08:09:56 AM »
najlepša hvala Tea, mu bom prenesla sporočilo  :)

Taja

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
« Reply #136 on: June 21, 2008, 10:42:39 PM »
Meni pa se je nekaj časa nazaj zgodilo ravno to za, kar sem prosila, čeprav je bila prošnja čisto običajna, vendar sem si res tega zelo močno želela... glasila se je tako: 'kako bi bilo lepo, če bi lahko spoznala osebo, ki pomaga ljudem in ni važno kakšna bo oseba, kaj je ta oseba...' je pa res, da sem hrepenela že po osebi (no pa saj ni važno, ko boste prebrali nadalnjo vsebino me boste razumeli),. tisti dan sem šla k neki vedeževalki ali jasnovidki saj še sama nevem, ki mi pa ni znala nič povedati/napovedati videlo se je, da je 'obična nakladačica'... toda isti dan sem bila povabljena, k prijateljici na kavo in, ko sva se začeli pogovarjati sem ji zaupala to izkušnjo s to žensko... potem mi je ona odvrnila, da se je ravno tisti dan naročila pri neki jasnovidki, ki živi 5km stran od nje in, da naj bi vse povedala tako, kot je,. sprva sem se obotavljala nato pa jo le prosila, če bi lahko naslednji dan šla z njo k njej, da bi preizkusila, ali je ali ni... in mi je rekla, da ni problema zavrteli sva telefon in jo vprašali, če ima še kaj prostora zame in je prijazna gospa na drugi strani je prijazno odgovorila, da ni problema seveda komaj sem čakala, na naslednji dan, na srečanje z njo seveda z največjo možno radovednostjo kaj mi bo povedala oz. napovedala in res se je na koncu izkazalo, da res 'oblada' svoje področje in da je res jasnovidna vse kar mi je napovedala se je zgodilo sicer mi je marsikaj povedala tudi o preteklosti, tudi za stvari, ki sem jih že davno dala iz glave ven konec koncev zame nepomembne vendar se je izkazalo, da so vendarle bile pomebne,... kar me je zelo šokirala toliko je vedela o meni, da je malo manjkalo da nisem skupaj padla, res pa je da še dandanes hodim k njej ni samo jasnovidka ampak tudi zeliščarka ima zelo rada ljudi in je zelo prijazna v teh treh letih odkar mi je atek umru mi je toliko pomagala z njeno nadnaravno nadarjenostjo in vedno bolj razmišljam, da so mi pomagali priti do nje angelčki ter moj ati, čutim da mi stoji ob strani čeprav ga ni vem da je tu takrat, ko ga najbolj potrebujem tako kot takrat, ko je bil živ ali pa je on moj angelček in me povezuje z tako zame poplnimi osebami,. no kdorkoli je, se mu/jim iz srca zahvaljujem, da bi še naprej tako pazil/i name,. hvala angelčkom :-* ter mojemu pokojnemu ateku (naj počiva v miru) :-*

moja izkušnja: stvar ni treba videti da v njo vrjamemo, dosti je, če srčno vrjamemo in jo začutimo in to je to stvari, osebe itp. je treba čutiti jo dihati in vrjeti vanjo predvsem se pa znati izražati in jo pravilno izraziti...

veliko je še takih podobnih primerov, ki sem jih doživela vendar je bil to zame nekaj posebnega, ki se mi je vtisnil v spomin in sem ga rade volje delila z vami... zaradi teh malih pozornosti vedno bolj vrjamem v nadnaravne sile in še bi se dalo naštevati,...

vse se uresniči samo če pride iz srca,. ;)

« Last Edit: June 21, 2008, 11:17:28 PM by ArOla »
...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline nen

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #137 on: July 31, 2008, 10:50:54 AM »
Pozdravljeni!

Tudi jaz sem imela pred leti pozitivno izkušnjo.
Ponoči sem se vračala domov. Pot, po kateri sem hodila ni bila osvetljena. Na razcepu dveh poti sem še malo postala, ali grem po krajši ali daljši poti- po cesti ali gozdni, ki se priključi kasneje na cesto. Nekaj me je gnalo po daljši poti, po kateri skoraj nikoli ne grem. Ko sem bila v bližini križišča, ko se gozdna pot priključi cesti, sem začela teči do doma. Ne vem, kaj me je tiste noči gnalo, vendar naslednjega dne sem slišala, da je nekdo na tej gozdni poti malo zatem, ko sem prišla domov napadel nekega človeka. Lahko bi mene...

Offline Princes

• Mojster
« Reply #138 on: August 01, 2008, 07:48:27 AM »
Pozdravljeni!

Tudi jaz sem imela pred leti pozitivno izkušnjo.
Ponoči sem se vračala domov. Pot, po kateri sem hodila ni bila osvetljena. Na razcepu dveh poti sem še malo postala, ali grem po krajši ali daljši poti- po cesti ali gozdni, ki se priključi kasneje na cesto. Nekaj me je gnalo po daljši poti, po kateri skoraj nikoli ne grem. Ko sem bila v bližini križišča, ko se gozdna pot priključi cesti, sem začela teči do doma. Ne vem, kaj me je tiste noči gnalo, vendar naslednjega dne sem slišala, da je nekdo na tej gozdni poti malo zatem, ko sem prišla domov napadel nekega človeka. Lahko bi mene...

Dobrodošla med angeli Nen ang:
Angeli nam spregovorijo skozi našo intuicijo - notranji glas. Prav je, da si ji prisluhnila in se izognila morebitni nesreči.

Naj te angeli varujejo Nen ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #139 on: August 07, 2008, 06:04:16 AM »
Včeraj sva priplula nazaj iz jadranja. Pred odhodom sem naredila Theto za mirnih nekaj dni na morju, izvlekla pa Šantija, ki je poskrbel za prekrasen dopust. Hvala

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #140 on: September 01, 2008, 06:25:00 AM »
Danes sem prosila angele za podporo pri karieri in izvlekla Nadangela Gabrijela.

Hvala ang:
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #141 on: September 02, 2008, 06:32:31 AM »
Zanimivo, tudi danes sem izvlekla Nadangela Gabrijela

Hvala  ang:

www.Astro-Star.net

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #142 on: September 02, 2008, 09:14:09 PM »
Zanimivo, tudi danes sem izvlekla Nadangela Gabrijela

Hvala  ang:

Gabriel je tvoj močan vodnik, uspešno sodelovanje vama želim.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #143 on: September 05, 2008, 06:30:10 AM »
Hvala Nensi.

Res je, da me pogosto opozori na svojo prisotnost.

ang:
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #144 on: September 18, 2008, 09:23:55 AM »
Včeraj sem imela eno zanimivo izkušnjo:
S prijateljico sva se odpravili po nakupih za darilom ( moja sestrična je imela v soboto RD), ko prideva v knjigarno, obe skočiva do polic, kjer so same knjige iz področja duhovne rasti...malo si ogledava prelistava, nakar jaz v roke primem knjigo, pri kateri sem si rekla, joj to knjigo bi pa jaz imela...knjigo odložim nazaj na polico...v tistem pride moja prijateljica...in ta ista knjiga se nekako zvrne...in obe sva jo probali zadržati...nakar ona pravi...to je pa znak...jo prime še ona v roke...ji rečem, da sem to knjigo že jaz gledala...in pravi...potem pa dajva to kupit...in res, jo kupiva, odneseva k moji sestrični...odpre darilo in pravi: To knjigo pa jaz že imam...vendar v angleški verziji...ker sva midve v knjigo zapisali posvetilo, knjigo ni bilo mogoče zamenjati...zato moja sestrična reče: To knjigo, ki sta mi jo prinesli, bom jaz obdržala, mojo v angleški verziji pa dobi ena od vaju...in ta srečka sem bila jaz :-)

Ta knjiga ima naslov: Angelski napotki za vsak dan oz. v angleščini: daily guidance from your angels, Doreen Virtue

Hvala angelčkom in moji sestrični  :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #145 on: November 24, 2008, 10:04:15 AM »
Tudi jaz bi rada delila tole izkusnjo z vami, ker mi grejo po eni strani dlake pokonci po drugi sem pa srecna, da mi angeli stojijo ob strani.

Spomladi sem posiljala prosnje za sluzbo, ampak so bili odgovori vedno negativni, tudi takrat, ko sem bila prepricana, da sem naredila vtis in da sem dobila sluzbo. Vedno sem se otepala ideje, da bi odprla S.P., vendar mi je sredi julija en glasek zacel govoriti zelo intenzivno: odpri S.P., odpri S.P. In o tej moznosti sem zacela resno razmisljati, ker tako kot sem do takrat delala, ni bilo vse po pravilih. Malo sem pobrskala po internetu in se v 2 dneh odlocila: bom registrirala S.P. Na enem podjetju, kjer se s tem ukvarjajo, sem se dogovorila za termin.

Do tu nic posebnega. Obcasno sem angelcke sprasevala, kako bo ta moj S.P. deloval, pa mi je vedno skakala ven karta Opal (ki omenja otroke). Pa sem si rekla: Mah, spet ne razumem, kaj mi hocejo povedat karte. >:( Pa sem razumela konec avgusta, ko je test potrdil nosecnost. :)

In sedaj ko razmisljam, se zavedam, da so imeli angeli prste vmes :D Verjetno, ce ne bi julija registrirala S.P., ga po potrjeni nosecnosti sploh ne bi. Poleg tega, pa mi tako tecejo leta, dobila bom porodnisko, ki jo v nasprotnem primeru ne bi, oz bi dobivala samo neke dodatke, pa se zaradi narave dela, lahko delam od doma...

Ce sem se prej sprasevala, kako bom uspela vse uskladit, sedaj VEM, da bom znala. ;D

In vesela sem, da vam lahko ravno v tej temi povem, da bom zacetek maja postala mamica :)

ang: objem vsem!

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #146 on: November 24, 2008, 10:19:44 AM »
Super apemaya... :)
Čestitam :-* ang: :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #147 on: November 24, 2008, 10:41:30 AM »
čestitke tudi od mene, Apemaya...sem zelo zelo vesela zate :-* :-* :-*
število postov pa govori o tem, da ostani pozitivna in vse bo v redu  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #148 on: November 24, 2008, 10:57:22 AM »
Čestitke, draga naša angelčica  ang:
www.Astro-Star.net

Offline Neska