Meni pa se je nekaj časa nazaj zgodilo ravno to za, kar sem prosila, čeprav je bila prošnja čisto običajna, vendar sem si res tega zelo močno želela... glasila se je tako: 'kako bi bilo lepo, če bi lahko spoznala osebo, ki pomaga ljudem in ni važno kakšna bo oseba, kaj je ta oseba...' je pa res, da sem hrepenela že po osebi (no pa saj ni važno, ko boste prebrali nadalnjo vsebino me boste razumeli),. tisti dan sem šla k neki vedeževalki ali jasnovidki saj še sama nevem, ki mi pa ni znala nič povedati/napovedati videlo se je, da je 'obična nakladačica'... toda isti dan sem bila povabljena, k prijateljici na kavo in, ko sva se začeli pogovarjati sem ji zaupala to izkušnjo s to žensko... potem mi je ona odvrnila, da se je ravno tisti dan naročila pri neki jasnovidki, ki živi 5km stran od nje in, da naj bi vse povedala tako, kot je,. sprva sem se obotavljala nato pa jo le prosila, če bi lahko naslednji dan šla z njo k njej, da bi preizkusila, ali je ali ni... in mi je rekla, da ni problema zavrteli sva telefon in jo vprašali, če ima še kaj prostora zame in je prijazna gospa na drugi strani je prijazno odgovorila, da ni problema seveda komaj sem čakala, na naslednji dan, na srečanje z njo seveda z največjo možno radovednostjo kaj mi bo povedala oz. napovedala in res se je na koncu izkazalo, da res 'oblada' svoje področje in da je res jasnovidna vse kar mi je napovedala se je zgodilo sicer mi je marsikaj povedala tudi o preteklosti, tudi za stvari, ki sem jih že davno dala iz glave ven konec koncev zame nepomembne vendar se je izkazalo, da so vendarle bile pomebne,... kar me je zelo šokirala toliko je vedela o meni, da je malo manjkalo da nisem skupaj padla, res pa je da še dandanes hodim k njej ni samo jasnovidka ampak tudi zeliščarka ima zelo rada ljudi in je zelo prijazna v teh treh letih odkar mi je atek umru mi je toliko pomagala z njeno nadnaravno nadarjenostjo in vedno bolj razmišljam, da so mi pomagali priti do nje angelčki ter moj ati, čutim da mi stoji ob strani čeprav ga ni vem da je tu takrat, ko ga najbolj potrebujem tako kot takrat, ko je bil živ ali pa je on moj angelček in me povezuje z tako zame poplnimi osebami,. no kdorkoli je, se mu/jim iz srca zahvaljujem, da bi še naprej tako pazil/i name,. hvala angelčkom

ter mojemu pokojnemu ateku (naj počiva v miru)
moja izkušnja: stvar ni treba videti da v njo vrjamemo, dosti je, če srčno vrjamemo in jo začutimo in to je to stvari, osebe itp. je treba čutiti jo dihati in vrjeti vanjo predvsem se pa znati izražati in jo pravilno izraziti...
veliko je še takih podobnih primerov, ki sem jih doživela vendar je bil to zame nekaj posebnega, ki se mi je vtisnil v spomin in sem ga rade volje delila z vami... zaradi teh malih pozornosti vedno bolj vrjamem v nadnaravne sile in še bi se dalo naštevati,...
vse se uresniči samo če pride iz srca,.