Author Topic: Izkušnje z angeli  (Read 93948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Izkušnje z angeli
« Reply #210 on: May 19, 2009, 12:57:57 PM »
Draga Silence,

Kadar se ti dogajajo takšne stvari, pomeni da si v toku. Sploh, ko na to ne boš gledala kot nekaj slabega ampak dobrega, se boš začela še bolj odpirati tem energijam. Gre za informacije, ki ti lahko pridejo zelo prav v življenju in pri pomoči drugim, zato se jim ne upiraj. Marsikdo med nami ima veliko podobnih izkušenj kot ti in tukaj si lahko pomagamo.

Glede na tvojo izkušnjo, ki si jo imela pri štirih, je to zgolj pokazatelj, da si že v prejšnjih življenjih na sebi veliko naredila v duhovnem smislu in si se kot otrok še tega dobro zavedala. Zdaj rabiš samo čas, da se vsega preteklega znanja spomniš in ga prikličeš na plano.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
« Reply #211 on: May 19, 2009, 02:16:15 PM »
Gaja, hvala za pojasnilo ;)
Ampak jaz bi si želela tudi "videti" kaj dobrega in pozitivnega, ne pa samo smrti, razdrata prijateljstva... Imela sem celo obdobje, ko sem videla obešence in čez kak dan je res prišla novica, da se je kdo obesil  :o
Potem sem si pa rekla, da je dovolj in tega nočem, pa mislim, da so me te energije kar zapustile in sedaj že nekaj časa nisem imela kakšnih slutenj. Bi jih pa rada, ampak samo pozitivne :)

Glede tistega pri 4ih letih, bi se pa res najraje vrnila tja nazaj, da bi videla, kaj točno se je dogajalo :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #212 on: May 19, 2009, 04:58:53 PM »
Vsako stvar lahko vidiš kot pozitivno ali negativno. Če gre za razdor prijateljstva, zagotovo ta prijateljica ni bila več na enaki vibraciji kot ti in sta se zato razšli. In, ko si videla obešence, so morda te duše iskale povezavo s teboj, da jim pomagaš in kdo ve, morda bi lahko kaj spremenila. Veliko ljudi bi si želelo imeti darove, ki si jih imela, a ker si se jih ustrašila, saj niso bili čisto po tvojem okusu, si jih žal zablokirala. Včasih v določenih situacijah ne vidimo blagoslovov, ki jih imamo, dokler jih ni več. Najbrž bi te stvari lažje razumela, če bi se takrat, ko se ti je vse to dogajalo, povezala s kom, ki ima podobne izkušnje.

www.theta.si
DZK 519

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
« Reply #213 on: May 20, 2009, 07:08:56 AM »
Meni je to težko razumet :) Mogoče je problem, ker moram vedno vse razumet ;D
Od obešencev namreč nikogar nisem poznala, tako da mi s tega vidika ni jasno, kako bi jim lahko pomagala ???

Me pa še neki zanima. Ne vem, če lih sem spada. Imam atlantidski prstan in lani se mi je dogajalo, da sem neko obdobje vsak dan za nekaj sekund čutila na predelu, kjer ga nosim, toploto. Kar tako naenkrat. Nosim ga pa že 7 let, pa se mi je to lani prvič zgodilo. Potem sem šla na nek forum, ker mi je bilo to res nenavadno, ter vprašala in od nekoga dobila odgovor, da to pomeni, da je takrat ob meni angel. Si ne znam predstavljat. Kaj niso angeli skoz poleg nas? Ta toplota se je potem naenkrat nehala in to takoj po tem, ko sva se skregala s prijateljem.
Nato se mi je letos spet parkrat zgodilo, potem nekaj časa nič in včeraj spet.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #214 on: May 20, 2009, 06:30:22 PM »
Res je, da so angeli ves čas ob nas. Vsak ima vsaj dva angela varuha, ki sta ob tebi ves čas od rojstva do smrti. Če delaš z angeli in jih priklicuješ pa jih je seveda še veliko več. Za atlantidski prstan ti kaj konkretnega ne bi mogla napisat, razen da te morda spodbuja k t voji duhovni rasti. Si že kdaj razmišljala, da bi se spustila v globje raziskovanje o Atlantidi, saj si zagotovo živela v tistem obdobju?

www.theta.si
DZK 519

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #215 on: May 20, 2009, 06:36:40 PM »
Živijo,

imam vprašanje za Gajo...omenila si, da ima vsak človek 2 angela varuha. Ker sem resnično nova in nepoučena...in se še učim...bi prosila, če mi lahko razložiš, na kakšen način lahko izvem kateri je moj angel varuh, če to sploh lahko.
Drugače pa je meni zanimivo to, da recimo jaz vedno vem, kaj se bo zgodilo drugim, znam jim svetovati, pomagati, biti ob pravem času na pravem mestu...za vse, a ko se karkoli zadeva mene, pogorim na celi črti...intuicija me popolnoma zapusti. Nekaj časa sem opažala, da so mi angeli skušali nekaj sporočiti preko številk, ko pa sem to omenila tukaj na forumu in povprašala za nasvet oz razlago, pa so se te številke malo umirile.
Ni mi jasno, zakaj vedno vse opazim za druge osebe, sama pri sebi pa pogorim in ne razumem, kaj mi angeli hočejo povedati...

Hvala za razlago :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #216 on: May 20, 2009, 06:47:20 PM »
Živjo Sonce,

S tvojimi angeli varuhi se lahko poveže kdorkoli, saj imamo vsi te sposobnosti. Da je temu res tako ti lahko povedo moji številni udeleženci seminarjev ThetaHealinga, ki so na začetku zelo skeptični (ne vsi, ampak velika večina), ob koncu začetnega seminarja pa se že povezujejo z angeli varuhi drugih oseb, gledajo v prihodnost, spreminjajo prepričanja itd. Morda res na začetku marsikdo potrebuje vodstvo nekoga drugega, čez čas, ko razviješ zaupanje v svoje sposobnosti pa brez dvoma lahko delaš vse na sebi.

Pri tebi lahko vidim, da si dobila prepričanje, da je tvoja intuicija pravilna, kadar gre za druge, ko pa se gre zate, je ego premočan, da bi še lahko upoštevala svojo intuicijo. Marsikdo je takšen kot ti, a z delom na sebi se stvari začnejo hitro spreminjati in glas ega enostavno postane en rahel odmev v daljavi, ki ga sčasoma ne čutiš več.

www.theta.si
DZK 519

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #217 on: May 28, 2009, 08:42:53 PM »
Zanima me, če so misli, ki nas kar iznenada obidejo tudi sporočila angelov. Zadnjič se mi je zgodilo, da sem se podzavestno nekaj zaklela in se nato kar ustrašila, češ, kaj razmišljam to, da ne bom potem slučajno razočarana. In sem kar poskušala potlačiti tiste misli. Naslednji dan pa se je zgodilo natanko to, kar sem pomislila ...
9ZK 656

Offline bilka

• Mojster
« Reply #218 on: May 28, 2009, 08:50:49 PM »
Zanima me, če so misli, ki nas kar iznenada obidejo tudi sporočila angelov. ... Naslednji dan pa se je zgodilo natanko to, kar sem pomislila ...
misli, da si si kar sama odgovorila ;)

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #219 on: May 28, 2009, 10:22:11 PM »
Pozdravljeni, zanimiva tema bi še sama dodala nekaj svojega.
Tudi sama sem imela srečanje in sicer ni  bila slika angela le dolge bele plapolajoče zavese na moji desni strani postelje.
Niso bila sanje bila sem v budnem stanju.
Naslednjič ko sem hotela izvedet ime svojega angela varuha sem molila molitev Sveti angel, med molitvijo sem zaslišala njegov glas kako je povdaril "Varuh moj!
Od tistega dne je za mene njegovo ime to!
Še je bilo dogodkov, nekoč sem celo pred spanjem videla prizor prometne nesreče, drugo jutro se peljemo mimo kraja kjer se je resnično nekaj dogajalo, motor na cestišču ravno tako kakor sem ga videla dan poprej!

By luana, drugič še kaj
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #220 on: May 29, 2009, 12:09:24 AM »
Zanima me, če so misli, ki nas kar iznenada obidejo tudi sporočila angelov. Zadnjič se mi je zgodilo, da sem se podzavestno nekaj zaklela in se nato kar ustrašila, češ, kaj razmišljam to, da ne bom potem slučajno razočarana. In sem kar poskušala potlačiti tiste misli. Naslednji dan pa se je zgodilo natanko to, kar sem pomislila ...

Tvoje sedanje misli ustvarjajo tvojo prihodnost. Tu ne gre za nobena sporočila angelov. Kadar preveč energije posvečaš negativnim mislim in strahovom, privabiš točno tisto v svoje življenje, česar se bojiš. Kadar pa nekaj poskušaš naredit, si v glavi odločena, da tega ne boš izpeljala do konca, zato drugič kar naredi in bo bolje.

www.theta.si
DZK 519

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #221 on: May 30, 2009, 05:48:02 PM »
Hvala vam za odgovore. Uf, trenutno se spet soočam z neko težko situacijo, a sem kar polna optimizma. Nekako si ne morem predstavljati, da bi se sploh odvilo drugače, kot pričakujem. Upam, da bo kmalu ...
« Last Edit: June 11, 2009, 05:26:51 AM by ženska »
9ZK 656

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #222 on: May 31, 2009, 06:25:27 PM »
Draga Ženska,

Čutim tvojo stisko, zato sem zate potegnila karto v zvezi s situacijo, v kateri se nahajaš iz kompleta kart Mogočnih živali in priletela je karta Bizona. Bizon je žival, ki predstavlja obilje in njegovo sporočilo zate je, da si vedno preskrbljena na vse možne načine. Bolj zaupaj vase in svojo povezavo z vsem ter izražaj hvaležnost za tisto, kar imaš. Kadar boš začutila, da česa ne potrebuješ več, to radosto pokloni naprej in vesolje ti bo povrnilo tvojo ljubezen, včasih tudi na nepričakovane načine. Vedi, da je vse dobro.

Iz srca zate,
Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #223 on: June 11, 2009, 05:26:20 AM »
Zanimivo ...

Nekaj minut nazaj sem ravno gledala angelske karte na internetu in sem slišala, da se na radiu vrti pesem I believe in angels.  :) ang:
9ZK 656

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #224 on: June 11, 2009, 05:27:40 AM »
Draga Ženska,

Čutim tvojo stisko, zato sem zate potegnila karto v zvezi s situacijo, v kateri se nahajaš iz kompleta kart Mogočnih živali in priletela je karta Bizona. Bizon je žival, ki predstavlja obilje in njegovo sporočilo zate je, da si vedno preskrbljena na vse možne načine. Bolj zaupaj vase in svojo povezavo z vsem ter izražaj hvaležnost za tisto, kar imaš. Kadar boš začutila, da česa ne potrebuješ več, to radosto pokloni naprej in vesolje ti bo povrnilo tvojo ljubezen, včasih tudi na nepričakovane načine. Vedi, da je vse dobro.

Iz srca zate,
Gaja

Hvala ti za tole ...
Včasih res kar obupam, ko prosim in prosim in čakam ... Vem, da vse pride ob svojem času in mislim, da je situacija, v kateri se nahajam ogromna šola zame, ker vem, kaj moram odpraviti.
« Last Edit: June 11, 2009, 05:30:28 AM by ženska »
9ZK 656