..
No, moram deliti z vami svoje navdušenje - včeraj sem postala srečna lastnica tarot kart Crowley.

Imela sem sicer ene druge, ki so bile priložene knjigi Tarot za današnji čas, ampak jih nisem mogla notranje začutiti. V mojih mislih so bile samo Crowleyeve in "klicale" so me že skoraj leto dni, na tak in drugačen način. Zadnje čase pa sem jih začela že sanjati tudi ponoči in predvčerajšnim ponoči so se mi v sanjah odpirale ena za drugo in mi pripovedovale stvari. Ni bilo kaj, očitno je pravi čas zanje.

Zanimivo, da se meni sploh ne zdijo temačne - ampak je res dosti simbolike na njih... No, karte in jaz si bomo vzele veliko časa za spoznavanje preko simbolov in res je fajn, da so tako zelo povezane z astrologijo - je potem precej lažje razbrati osnovni pomen.
Zdaj čakam še priročnik od Angeles Arrien, vendar že brez tega lahko "napovem" , kaj bom delala naslednje večere....

Tar_mar, strinjam se s teboj, da je treba biti pri napovedovanju drugim tudi
psiholog - ker je isto pri astrologiji. Tudi tam ne moreš razlagati stvari, ne da bi prej "skužil" človeka, koliko je občutljiv in kaj bi v resnici sploh rad slišal.
Želim vam krasen dan,

Amedea