živjo Sanjalka, tvoj dogovor sem pa izgleda kar spregledala
vprašanja življenja in smrti nas po mojem kar precej zaposlujejo, v različnih obdobjih življenja, vsaj mene so in vedno sem odkrila nek drugačen pogled nanje, odvisno tudi od ostalih dogodov v mojem življenju v tistem odbobju, se mi zdi
tvoje razmišljanje se mi zdi zanimivo, ker mi je blizu, predvsem iz osebne izkušnje, brala pa sem tudi nekaj zapisov, ki se s tematiko smrti in karme ubadajo na podoben način
po eni od teorij ki sem jih brala o karmi je rečeno, da smrt zelo mladih otrok lahko razlagamo tudi tako, da se se pač samo za neko kratko obdobje spet rodili, ker so v prejšnji inkarnaciji stvari pustili "nedokončane" in pridejo le toliko da jih dokončajo
mlade mamice/očki z majhnimi otroki
jaz sem zbolela za rakom ko je imela hči 2 leti in najprej me je zgrabila panika zakaj pa ravno jaz, zakaj pa ravno zdaj ko je ona še tako majhna...
pa sem se odločila da je z mano vse ok in da mi bo uspelo (za zdaj mi še uspeva in to me veseli)
ko je imela hči 4 leta, sin pa 8 mesecev je za rakom zbolel še mož, bilo je res hudo, on se je zaprl vase, nekih stvari ni in ni mogel predelati, sprejeti, jih oprostiti in spustiti, njemu žal ni uspelo
ko je zbolel si je pa zadal cilj, koliko časa mora zaradi otrok še vztrajati in preživeti in točno toliko tudi je, na koncu sem imela res občutek, kot da je "izpolnil" svoj plan, lažje mu je bilo oditi kot pa ostati
ko sem to nekako doumela in razumela je vse skupaj tudi meni postalo lažje, na stvari zdaj gledam drugače
veseli me, da si napisala svoj pogled, upam da ga bo še kdo, saj nas taka razmišljanja in izmenjava izkušenj bogatijo, v trenutku ko je najhuje pa so nam lahko tudi v oporo
lepo bodi in oglasi se še kaj