Author Topic: THETA HEALING  (Read 160013 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: THETA HEALING
« Reply #150 on: June 01, 2008, 06:05:56 AM »
Hvala Iza za to čudovito sliko. Res je nekaj takega, ko stopiš tja gor. Tam je tako čudovito, da bi kar gor ostala.
Na uvodu tečaja  je cela skupina zate izvedela, danes pa te pričakujemo v živo :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #151 on: June 01, 2008, 07:55:13 PM »
Evoooooooooooooo

Hvala za vse druženje, izkušnje, pa hvala za vse poti tja gor h kreatorju ..... čudovito je

Vsem en velik objem

novi praktik Theta healinga  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #152 on: June 01, 2008, 08:22:50 PM »
Oooo, ste opravili? Čestitke vsem novim praktikom na forumu.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #153 on: June 01, 2008, 09:02:07 PM »
Tudi moje čestitke. Pravzaprav priznam, da se mi je nekaj čudno malo naroda zdelo v tem času. Zdaj pač vemo, da vas je začasna Theta v sebe potegnila.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #154 on: June 01, 2008, 09:47:38 PM »
Evo, pa imamo novo moč tu na forumu in na našem planetku ;)
Super ste :D
Sem vesela, da sem spoznala Princes, čeprav je bilo malo časa, ma verjamem, da se še snidemo :)
« Last Edit: June 01, 2008, 09:51:41 PM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Princes

• Mojster
« Reply #155 on: June 02, 2008, 07:33:55 AM »
Evo, pa imamo novo moč tu na forumu in na našem planetku ;)
Super ste :D
Sem vesela, da sem spoznala Princes, čeprav je bilo malo časa, ma verjamem, da se še snidemo :)

O Nena, hvala, čeprav sva se srečali kratek čas, pa je bil tisti trenutek zelo velik. Vesela sem, da sva se spoznali :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #156 on: June 02, 2008, 10:25:24 AM »
Evoooooooooooooo

Hvala za vse druženje, izkušnje, pa hvala za vse poti tja gor h kreatorju ..... čudovito je

Vsem en velik objem

novi praktik Theta healinga  ;D

Tea, a se že dogaja? :) :-* :)

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #157 on: June 02, 2008, 10:39:29 AM »
Meni dogaja, dogaja .........

Danes sem v družbi Gabrijela in Mihaela, šamanski kamen danburit pa mi ob njima dela družbo. Uha .....  ;D

pa tebi?
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #158 on: June 02, 2008, 11:09:21 AM »
Lepo, da ste si odprli nova obzorja...vso srečo na novih POT-eh vam želim  :D

Vse poti vodijo v rim, so že stari rimljani rekli, so pa različno dolge in vsaka je po svoje zanimiva...na koncu, pa se vsi srečamo  ;)

Lep, mavričen pozdrav
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Princes

• Mojster
« Reply #159 on: June 02, 2008, 11:21:51 AM »
Toliko je nekih občutkov, občutenj, ne morem opisati..., predvsem se pa srečna, ker se dogaja v dvoje....in z določenimi osebami, s karimi sem razreševala prepričanja, sem se danes že slišala na radosten in topel način, polen ljubezni..... kar se pa angelčkov in nadangelov   tiče, jih je včeraj bilo toliko med nami, da sem imela ob trenutkih občutek, da se bom opila od vonja, ki so jih oddajali in od stopila od vročine, ki me je oblivala :)

Na tem mestu bi toplo priporočila to tehniko vsem, ki si želijo spremeniti življenje iz ravni trpina v raven zmagovalca nad življenjem :)

DZK 151

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #160 on: June 02, 2008, 04:55:56 PM »
 :D :D :D :D :D :D :D Theta na pohodu. ufffff Fala kreatorju da me je če prpelu.
Theta Practitioner™

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #161 on: June 02, 2008, 08:18:30 PM »

O Nena, hvala, čeprav sva se srečali kratek čas, pa je bil tisti trenutek zelo velik. Vesela sem, da sva se spoznali :)

No to se sliši pa že skoraj malo kraljevsko ;)
Hvala, hvala Princes :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #162 on: June 06, 2008, 12:23:38 PM »
Vabilo na nadaljevalni seminar TH

Theta Healing DNK2 Advanced je namenjen vsem tistim, ki ste opravili prvi del in želite tehniko nadgraditi, jo bolje spoznati in z njo tudi profesionalno delati. Kot ste izkusili gre za močno tehniko, k iti pomaga stopiti v svojo polno moč in je v osebni in duhovni rasti orodje, ki nadomesti učenja skozi izkušnje in življenja v nekaj sto letih. V nadaljevanju se bomo več naučili o 7 ravneh obstoja in kako nekaj res učinkovitih in izjemnih tehnik vključiti v svoje vsakdanje življenje.

V tem seminarju bomo naložili Kreatorjeve definicije pomembnih, ključnih občutkov za tvoje delo in življenje. Moja izkušnja je bila resnično dramatična, izjemno razliko sem opazila pri svoji samozavesti in pripravljenosti za delo z ljudmi. Ta tehnika namreč ustvari res izjemne rezultate na intuitivnih ljudeh, ki so pripravljeni sprejeti in jim da globok občutek fizičnega dobrega počutja. Naložili bomo definicije kot npr. kako živeti svoje vsakdanje življenje brez nepotrebne jeze, dvomov, strahu, ustrahovanja, neodobravanja, zamer, razočaranj… Lahko bi naštevala v neskončnost. Gre za izjemno priložnost, da se znebiš vsega tistega, kar te zadržuje, da ne greš naprej v svojem življenju.

Seminar se bo odvijal v dveh vikendih, saj je informacij preveč za podaljšano vikend varianto kot smo jo imeli na prvem delu, če želimo obdelati res vse. Dobili se bomo v juniju in sicer 14. in 15. junija ter naslednji vikend 21. in 22. junija. Cena za seminar je 360€. Prijavite se s plačilom akontacije 50€ meni osebno ali na TRR odprt pri NLB 02036-0091573191 na podjetje Taja Albolena s.p. s pripisom za Theta seminar ali meni osebno.

Seminar bo potekal v Damara centru v Ljubljani.

V soboto in nedeljo bomo začeli ob 10. uri in do 17. ure. V nedeljo 22.6.2008 bomo imeli skupinsko zdravljenje za osebe, ki bodo prišle kot povabljeni.

Če je osnovni DNK 2 tečaj je predstavitev ThetaHealing™sistema, se bomo na nadaljevalnem seminarju resnično spustili v globine.

Izkusite vikend, ki bo spremenil vaše življenje za vedno!

V štirih dneh boste spoznali:

Strukturo življenja skozi 7 ravni obstoja

Kako naložiti več pozitivnih definicij hitro in očistiti svoje omejitve

Kako se premakniti skozi duhovne iniciacije lahkotno in hitro

Nauči se kako živeti svoje življenje brez določenih prepričanj

Naložili bomo Kreatorjeve definicije v povezavi s sprejemanjem svoje vloge kot zdravilci

Odpuščanje zamer in strahov

Odpiranje duhovnih centrov

Odpuščanje Engramov ali prosto plavajočih spominov

Pošiljanje ljubezni in zdravljenje otroka v maternici

Zdravljenje strte duše in srca

Kako srečamo in se pogovarjamo s predniki preko Theta tehnike

Pogovor z našim višjim jazom

Učenje kako upogniti čas

Kako delati s prepričanji na neorganskih materialih

Prakticirali bomo kopanje do ključnega prepričanja

Igrali se bomo na različnih ravneh obstoja

in spoznavali ThetaHealing dodatne tehnike…

Pripnite pasove, kajti to bosta dva resnično izjemna vikenda!

Začnemo ob 10. uri zjutraj in imamo kosilo ob 13. uri (če bi želeli kositi skupaj mi prosim sporočite, ker bi rezervirala prostor v sosednji piceriji Favola). Popoldan začnemo ob 14.30 uri in zaključimo ob 17. uri..

V nedeljo začnemo ob 10. uri in do 13. ure, ko imamo kosilo. Ob 14. uri se vrnemo in do 17., drugi vikend, torej 22.6. bo skupinsko zdravljenje, ki je obvezno za vse tiste praktike, ki želite prejeti certifikate Vianne Stibal. Če želite lahko na skupinsko zdravljenje povabite svoje prijatelje in družinske člane, samo sporočite mi, da vem koliko ljudi pride.

Vmes bodo odmori za WC in pitje vode in čaja.

S seboj lahko prinesete copatke (na voljo bodo tudi v centru), šal ali ruto, če vam bo hladno.

Lahko prinesete kristale in eterična olja in vse tisto kar vam veliko pomeni.

Vianna pravi, da ljudje, ki pridejo na DNK2 začetni seminar odidejo sijoči, tisti iz DNK2 nadaljevalnega pa kar odplavajo. Pridite torej in se igrajte z mano na DNK2 nadaljevalnem seminarju. Žur bo, to vam zagotavljam J

»Narava življenja je energija. Ravni obstoja so ples v krogu teh energij, ki se nikoli ne neha, samo prevzame drugo obliko.« Vianna Stibal

Glede štirih nivojev delovanja:

Štiri nivoje delovanja: 1. bio-mehanika

2. bio-kemija

3. bio-fizika

4. bio-kibernetika

Pomembno je, da delujemo celostno in celovito, na vseh štirih nivojih našega telesa. Biomehanika je nivo povezan s fizičnim premikom telesa. Na tem nivoju premikamo mišice in telesna aktivnost je tukaj pomembna. Svetujemo, da tečete, kolesarite, plavate, se sprehajate zato si vzemite čas za telovadbo, sprehode, masažo, vse kar bo premaknilo vaše mišice.

Biokemija se ukvarja s strukturo in funkcijo celičnih sestavin, kot so beljakovine, ogljikovi hidrati, lipidi, nukleinske kisline in druge biomolekule. V zadnjem času se biokemija ukvarja bolj specifično s kemijskimi reakcijami, ki jih katalizirajo encimi, ter z lastnostmi beljakovin, presnovo in biosintezo. Biokemija se ukvarja z našimi notranjimi procesi prenosa informacij med celicami, kjer je potrebna zadostna količina tako mineralov, vitaminov, encimov in ostalih vitalnih elementov, da se procesi odvijajo, zato ni napak pogledati kakšna je situacija v telesu, česa nam manjka ali česa imamo preveč.

Biofizika se ukvarja s tekočinami, električnimi prenosi, toploto, svetlobo in zvokom. Gre za procese na nivoju pogovora celic med seboj, kjer pomagamo z bioresonanco, glasbo, frekvencami, ki pripomorejo k odstranjevanju elektrosmoga in tistega šuma, ki moti celice pri njihovi komunikaciji. Vibracija gonga, kristalnih posod, harmonične glasbe, intoniranja tukaj izjemno pomaga, sedaj se mi je tudi razjasnilo zakaj je energetsko čiščenje prostora z zvokom tako zelo pomembno.

Zadnji nivo je nivo biokibernetike, naš računalnik, naš trdi disk, kamor shranjujemo vse misli in ki uravnava procese v telesu. Tukaj so naše misli bistvenega pomena, zato razmišljajte pozitivno in spet sem dobila potrditev, zakaj je theta zdravljenje tako učinkovita metoda za spremembo prepričanj in misli, saj delujemo direktno na naš računalnik v telesu in si tako omogočimo hitrejše spremembe na spodnjih treh nivojih. Še vedno pa je modro delovati na vseh štirih nivojih hkrati in ne le na enem, saj tako celostno pomagamo telesu, da se usklajeno dviguje in napreduje.

Lep dan

Z ljubeznijo in svetlobo

Taja Albolena Lila
www.Astro-Star.net

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
« Reply #163 on: June 06, 2008, 02:57:08 PM »
Včeraj sem bila pri Taji na THETa prvem delu zdravljenja Ravnovesje moške in ženske esence

Tako globoko zavedanje na nivoju zavesti človeštva se mi še ni dogodilo in verjemite, da sem čez THETA doživela že neprecenljivo dragocene uvide. Zelo toplo priporočam, da se udeležite ponovitve delavnice.

Tole je prišlo čez mene na tem seminarju:

Ljubezen najmočnejša kreativna sila, ki v sebi nosi ravnotežje velike moči in Božanske kvalitete.

MOČ je moški aspekt in KVALITETA je ženski aspekt. [/b]

Samo ravno prava moč in ravno prava kvaliteta skupaj dasta rojstvo novega - nove pojavnosti ali novega življenja.
Ravnotežje je točka radosti in miru, ko vse najde svoje mesto. In to ravnotežje lahko v sebi združuje večjo in večjo moč in večjo in večjo zlitje z Božansko zavestjo.
[/b]

Mnogi delavci luči se upiramo in zaničujemo moč in jo enačimo z nasiljem, ker je bila res čez tisočletja zlorabljena v nasilje. In ker je bila moč predvsem v rokah moških, dobimo neizmerno veliko zamero do moči in moških, kar je veliko breme do moškega dela človeške populacije in zavračanje najosnovnejšega življenska principa manifestacije - moči. V tisočletjih zgodovine je v nemalo kulturah bila ta moč zlorabljena v nadmoč nad ženskami. Kolektivni vzorec pravi, da so moški bojevniki in vojščaki, torej tisti ko so in ki delajo vojne. Rezultat je, da na zgodovinskm nivoju zamerimo moči in moškim in nas je strah nositi božanske kvalitete in biti ženska. To je zelo močan zapis v kolektivni zavesti človeštva in hkrati tako temeljni, da ga ne vidimo. Če zamerimo moškim, ki zlorabljajo svojo moč, zavračamo moške aspekte sebe - svojo moč. Če nas je strah zaživeti vse svoje povezanosti z Božanskim, nas je strah naših ženskih aspektov. Strah ali odpor pred biti ženska v svojem polnem potencialu izhaja iz tisočletij izkušenj, ko smo kot ženske bili v podrejeni vlogi, nemočne ali celo uničeni. Vsi smo bili v obeh vlogah in vsi smo čez mnoga življenja v eter časa in prostora poslali miljone negativnih misli na temo moških in ženskih aspektov. Moški danes čez vse vojne odsevajo točno to, oziroma samo to kar na njih projeciramo, če so v zavesti nebožanski, če pa so Božanski so pa zgubili svojo moškost = moč. In imamo kar mamo. Moški niso moški v  ženske pa niso ženske. Vse te naše misli, odločitve in dogovori duše se sedaj vračajo nazaj k nam in odsevajo v drugih ljudeh in situacijah ter hkrati predstavljajo naš notranji boj za ravnotežje moško ženskih aspektov nas samih - za poroko v Božansko ljubezen v nas samih.

Odpuščanje moškim na nivoju človeštva, ljubezen do moškega dela človeštva in ljubezen do moči v njeni prvinski čisti obliki je tista, ki bo svet ozdravila nasilja!
Moč ni nasilje, moč je življenska sila!
Odrešimo Božanski princip moči zamer, ki smo mu jih naložili na planetarnem nivoju in si povrnimo - sprejmimo svojo Božansko moč nazaj .

Strah pred ženskimi aspekti, sprejemanjam življenja in Božanskega vodstva, intuicije in mehkobe bo potem sam od sebe zbledel, ker ne bo imel tal pod nogami.
Objemimo in blagoslovimo svojo Božanskost, svoje seme Božanske zavesti, ki je v nas in čaka, da se lahko zopet razlije in združi z Božansko zavestjo vsega kar je.

Naše združenje z Božansko močjo in združenje z Božansko zavestjo je naša pot domov, v našo notranjo poroko moško - ženskih aspektov v Božansko partnerstvo, ki je naše izvorno stanje Božanske ljubezni in stanje  enosti iz katerega prihajamo in se sedaj po tiočletjih učenja vračamo nazaj, zavestno, ker si tako izbiramo.
  [/color]

Zdarvljenje se mi zdi tako temeljno in tako vseprežemajoče, da vam priporočam, da se udeležite ponovitve delavnice, ki bo 18.6.08 in 26.6.08.

Vse informacije si lahko preberete na:

http://www.tajaalbolena.com/namarie/stevilka26/ravnovesje.html

In kaj pravita Jezus in Marija Mgdalena:

Sporočilo Jezusa:

»Pot do sprave in ljubezni vodi skozi odpuščanje in sprejemanje različnosti ljudi. Vsi smo v svoji biti Božanske duše, le da smo si izbrali drugačne poti učenja. Cilj vseh je povratek nazaj domov k našemu izvoru, v Enost z Božanskim Vse-kar- je. Cilj misije duše skozi izkustva življenja je zavedanje in občutenje ljubezni in miru. Sprejmi in spoštuj različnost drugih ljudi, njihovih poti in hitrosti na poti domov. Ne sodi nikogar. Vsi smo na sveti misiji naše duše. Združuj luč, spoštuj in blagoslovi luč v vseh ljudeh, četudi vloga, ki jo igrajo v življenju narekuje, da jo skrivajo. Verjemi v svetost vseh ljudi in vseh poti.

Tvoja zavest združena z Božansko je tvoj največji zaščitnik in tvoja največja moč. Zavest je tista, ki vodi telo in je tista, ki ga lahko zaščiti pred strahovi in bolečinami. Božanska zavest je tista, ki te lahko vodi čez kakršne koli situacije v življenju tako, da zavest tvojega telesa in duša ostaneta nepoškodovani. Utelesi zavest in ozavesti telo! Dovoli, da se Božanska zavest naseli v vsako  celico tvojega telesa in da skupaj postaneta tvoje orodje manifestacije luči. Samo skozi to telo, ki ga imaš, lahko okrepiš svojo energijo in daš zavesti moč, da zaživi sama v nematerialni formi in izžareva ljubezen za tiste, ki jo izberejo videti. Tvoja odločitev je ali boš živel strah in bolečino ali radost in ljubezen. Imaš možnost in moč, da zaživiš, kar si izbereš, ne glede na zunanje okoliščine.

Če želiš pomagati svetu, da se premakne iz trpljenja in bolečin, potem to naredi v sebi. Bodi luč in podarjaj luč. Ne boj se govoriti svoje resnice! Čas je za luč! Tvoje telo je svetilka, tvoja zavest je plamen, ljubezen, ki jo živiš je svetloba, ki kaže pot drugim, ki hodijo za teboj.«

Sporočilo Marije Magdalene:

»Brezpogojna ljubezen je nekaj najlepšega, kar lahko živiš. Očiščena je vseh bremen strahov in  vzorcev. Združuje svobodo in povezanost na Božanski način. Je moč, ki kreira svetlobo v vsem česar se dotakne, je Božanska ljubezen sama. To je stanje zavesti in srca, ki ga doživljaš znotraj sebe in njegova čistost žari navzven in hrani ljubljene in ves svet. Brezpogojna ljubezen je svoboda, je mir, je čista radost in strast do življenja samega.

Spoštuj, ščiti in neguj svoje telo. Spoznaj ga v popolnosti. Naj se tvoja zavest počuti domače v vsaki celici tvojega telesa in naj se vsaka celica tvojega telesa počuti ljubljeno v tvoji zavesti. Telo je čudovit inštrument! Če tako izbereš, je lahko vsak tvoj dih, vsak tvoj nasmeh in vsako tvoje dejanje Božanska glasba, ki jo skozi tebe in s teboj igra Božanska zavest in Božanska ljubezen.

Brezpogojna ljubezen partnerjev združena z Božansko zavestjo je ogromna kreativna sila, katere moč je neopisljiva. Brezpogojna ljubezen  pomeni, da podpreš ljubljeno osebo v njeni misiji, četudi to pomeni, da jo  izgubiš. Ni pomembno, koliko slave si deležen od svoje pomoči in podpore drugim na njihovi misiji, pomembna je resnica, ki si jo zapisal v zapise človeške zavesti.«

Z ljubeznijo in hvaležnostjo,

Dunja Prem
ljubi življenje ∞ živi ljubezen

www.GemAten.com

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #164 on: June 06, 2008, 05:19:00 PM »
hvala Dunja