Author Topic: THETA HEALING  (Read 159991 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: THETA HEALING
« Reply #180 on: June 21, 2008, 12:15:11 AM »
Mene pa nekaj spet zobje bolijo kot pred meseci.  Mislim, da se mi bolećina seli iz ene strani na drugo. To stanje gobca bom izkoristil in brez ustreznega znanja thete izničil bolečino, ki se pojavlja.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #181 on: June 21, 2008, 07:29:46 AM »
Zobje so povezani z odločitvami in sprejemanjem odgovornosti, če ti to kaj pomaga 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #182 on: June 21, 2008, 10:20:45 AM »
Regina,

mogoce si pa v tisti desetinki sekunde skocila na smucarske proge :D

Princes,

ta dogodek mi sploh ne gre iz glave. Necak je star 4 leta, tako da ni vec tako majhen in mi ni jasno, kako to da se ni udaril z nogami. Jaz pa sploh ne vem, kdaj sem pristala na tleh. ??? Mali pa je sel naprej kot da ni bilo nic.  :o

Offline Princes

• Mojster
« Reply #183 on: June 21, 2008, 12:10:35 PM »
Regina,

Princes,

ta dogodek mi sploh ne gre iz glave. Necak je star 4 leta, tako da ni vec tako majhen in mi ni jasno, kako to da se ni udaril z nogami. Jaz pa sploh ne vem, kdaj sem pristala na tleh. ??? Mali pa je sel naprej kot da ni bilo nic.  :o

Mogoče ti moj odgovor ne bo všeč, vendar v takih situacijah, ko je lahko življenje ogoroženo, priskočijo na pomoč angeli, brez da bi jih klicali, saj vedo, da morajo pomagati. Zato se je pa vse skupaj tako čarobno dobro končalo :).
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #184 on: June 21, 2008, 02:05:14 PM »
Zobje so povezani z odločitvami in sprejemanjem odgovornosti, če ti to kaj pomaga 8)

Nič mi ne pomaga, ker vsak dan imam kakšno novo odločitev in sprejem odgovornosti, tako, da to je že kar del mene.   Sem pa se zbudil ob šestih z grozno bolečino. Nekako sem po pol ure nazaj zaspal in se ponovno zbudil čez nekaj ur brez bolečine, ali z le malo te..

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #185 on: June 21, 2008, 06:29:59 PM »
Regina,

Princes,

Mogoče ti moj odgovor ne bo všeč, vendar v takih situacijah, ko je lahko življenje ogoroženo, priskočijo na pomoč angeli, brez da bi jih klicali, saj vedo, da morajo pomagati. Zato se je pa vse skupaj tako čarobno dobro končalo :).

Tvoj odgovor mi je cisto vsec in sem tudi jaz pomislila na to moznost. Vsekakor hvala komurkoli, ki je poskrbel, da sem jo odnesla z rahlo boleco ritno kostjo, mali pa nedotaknjen. :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #186 on: July 08, 2008, 09:50:01 AM »
Nena,

moje telo se očitno upira spremembam energij. Fizične težave se kar vrstijo, med drugim me že od tečaja sem bolita kazalca na rokah.
Glede na to, da kreatorju ukazujem in kazalec je prst s katerim na nekaj pokažeš oz. z njim zažugaš, zaukažeš, imam verjetno v podzavesti problem ravno glede tega.
Pri komunikaciji z njim oz. ko izrečem ukaz ne čutim, da tega ne zmorem.

Prosim za tvoje mnenje :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #187 on: July 08, 2008, 01:07:08 PM »
Hejla Princes,

ti bom odgovorila na privat, če se strinjaš...popoldan.

Pozdravček ;)

Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Princes

• Mojster
« Reply #188 on: July 08, 2008, 01:24:49 PM »
Hejla Princes,

ti bom odgovorila na privat, če se strinjaš...popoldan.

Pozdravček ;)

Hvala :-*

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #189 on: July 08, 2008, 02:07:02 PM »
Nena,

moje telo se očitno upira spremembam energij. Fizične težave se kar vrstijo, med drugim me že od tečaja sem bolita kazalca na rokah.
Glede na to, da kreatorju ukazujem in kazalec je prst s katerim na nekaj pokažeš oz. z njim zažugaš, zaukažeš, imam verjetno v podzavesti problem ravno glede tega.

Veljam za Theta levaka in bi samo vprašal o možnosti ukazovanja kar vsem po vrstu, ter zato bolečine v kazalcih?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #190 on: July 08, 2008, 02:20:35 PM »
Nena,

Veljam za Theta levaka in bi samo vprašal o možnosti ukazovanja kar vsem po vrstu, ter zato bolečine v kazalcih?

Andres

V zgornjem postu sem opisala splošen pomen oz. kaj s kazalcem v življenju počnemo.

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #191 on: July 28, 2008, 07:05:49 AM »
Kako kaj življenje Theta praktiki?

Ne vem, kaj delam, meni se življenje dogaja po ustaljenih tirnicah. Samo bolj mirna sem oz. pucam in pucam svojo notranjost in to intenzivno že 14 dni ;D.

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #192 on: July 28, 2008, 07:25:00 AM »
Kako kaj življenje Theta praktiki?

Ne vem, kaj delam, meni se življenje dogaja po ustaljenih tirnicah. Samo bolj mirna sem oz. pucam in pucam svojo notranjost in to intenzivno že 14 dni ;D.

Meni se še vedno dogaja....

- v knjižnici naletim na literaturo, ki me pribije /pa sem mislila, da sem vse pomembno že prebrala  ::) ;D/, potem pa študiram in študiram in poskušam povezati s prakso, kar mi nekako ratuje postopoma

- zelo sem pozorna na vse misli in večkrat na dan uporabim tisto: briši briši briši  ;D ;D ::)

- zelo sem pozorna na afirmacije in ukaze /sem ugotovila, da so ključnega pomena/

- pucam pa v smislu Theta vzorcev po skripti ne, kajti ugotovila sem, da ima ta zadevšna lahko kontra učinke v smislu depresije, utrujenosti, kajti preveč pričakujemo naenkrat. Zato pustim naravni proces, da se odvija po ritmu, ki je zapisan v astro karti ....... ko začutim, potem pa samo spremenim miselno naravnanost, kajti to je tisto, kar se mi zdi da deluje. Pozornost na misli, besede in dejanja, pa vsi vzorci sami od sebe odidejo.

- čiščenje /sebe, prostora in mojih bližnjih/ delam pogosto. To se mi zdi, da daje ogromno energije, ko si pretočen, moja avra pa je tudi vsak dan večja in smaragdno zelene barve. Torej sem povečala srčno čakro, kar je verjetno tudi posledica tega, da vsem, ki jih poznam pošiljam božansko ljubezen, s tem zmanjšujem strah in ko strahu ni več, odpadejo avtomatsko tudi vzorci.  ;D

- sploh imam veliko dela s čakrami. Druga čakra se mi počasi veča in postaja jasnejših barv, rezultat vidim v pritoku denarja in obilja priložnosti, ki jih znam videt ...torej se mi odpira tudi čelna čakra /moje jasnovidne sposobnosti so se zelo povečale, kajti do sedaj sem bila bolj jasnočutna in jasnoslišna/.

- zdaj se lotevam še večjega zavedanja grlene čakre. Ko jo vidim, je zelo lepa, čista in jasna, vendar včasih še vedno zaštekam, ko moram nekomu reči NE. Ampak to bo povezano z 2 čakro in mogoče pleksus. Tam se ventilatorčki za trenutek včasih ustavijo.

Z manifestacijami želja sploh še ne delam. Ugotovila sem, da sem pravzaprav z življenjem čisto zadovoljna, tako da mi je trenutno še zelo težko definirat kaj si želim za prihodnost, da bi manifestirala. Počasi se mi sicer oblikujejo predstave. Ampak to bo povezano z Plutonom preko mojega P Sonca, pa tudi Saturnom čez Plutona, VX, severni vozel .... poleg tega počakamo avgustovske mrke ... na jesen pa se lotimo dela.

Takrat bo tudi spucano vse nepotrebno in narejen prostor za čisto energijo.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #193 on: July 28, 2008, 07:49:43 AM »
Ja, Tea, hvala. Zanimivo. Tako lepo znaš opisati dogajanja. Ob tem branju vidim, da sem na dobri poti.

Čakam prehod Saturna preko Plutona (9.st.device). Razčiščujem vzorce IC - MC (saj je Pluton vladar MC) - moj odnos do doma, korenin in odra, kjer nastopam vsakodnevno in sem vsem na očeh. Moram priznati, da je včasih zelo boleče, vendar kot si rekla, s pošiljanjem božanske ljubezni vsem, gre lažje.

Skratka, pošiljanje božanske ljubezni vsem in celemu planetu me osrečuje in polni. Saj kjer je ljubezen, tam ni sovraštva in kjer je ljubezen je tudi mir. Mir pa je osnova za vse (po L. Hay). Tako bodi.

Vem samo to, da je Theta temelj nečemu večjemu in na tem bom gradila.

Pošiljam vama en veeeelik objem :-*

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #194 on: July 28, 2008, 08:13:29 AM »
Hvala Princes

Theta je sigurno veliko večja, kot si zdaj lahko predstavljamo in kot jo sploh lahko dojemamo. Ne zavedamo se je še v vsej njeni veličini, pa čeprav jo delamo vsak trenutek svojega življenja.

Veliko berem o Lemuriji, pa Toltekih. Posledično so me prišli pozdravit delfini, velika želva pa je priplavala mimo barke. Ne morem ti povedati občutka, ko se je ustavila, obrnila glavo proti nama in kot bi hotela nekaj povedati, njen oklep simbolizira majevski lunin koledar itd.... Tako da vsak trenutek dobivam vse polno sporočil in zaznav.

Objem
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif