Kako kaj življenje Theta praktiki?
Ne vem, kaj delam, meni se življenje dogaja po ustaljenih tirnicah. Samo bolj mirna sem oz. pucam in pucam svojo notranjost in to intenzivno že 14 dni
.
Meni se še vedno dogaja....
- v knjižnici naletim na literaturo, ki me pribije /pa sem mislila, da sem vse pomembno že prebrala

/, potem pa študiram in študiram in poskušam povezati s prakso, kar mi nekako ratuje postopoma
- zelo sem pozorna na vse misli in večkrat na dan uporabim tisto: briši briši briši

- zelo sem pozorna na afirmacije in ukaze /sem ugotovila, da so ključnega pomena/
- pucam pa v smislu Theta vzorcev po skripti ne, kajti ugotovila sem, da ima ta zadevšna lahko kontra učinke v smislu depresije, utrujenosti, kajti preveč pričakujemo naenkrat. Zato pustim naravni proces, da se odvija po ritmu, ki je zapisan v astro karti ....... ko začutim, potem pa samo spremenim miselno naravnanost, kajti to je tisto, kar se mi zdi da deluje. Pozornost na misli, besede in dejanja, pa vsi vzorci sami od sebe odidejo.
- čiščenje /sebe, prostora in mojih bližnjih/ delam pogosto. To se mi zdi, da daje ogromno energije, ko si pretočen, moja avra pa je tudi vsak dan večja in smaragdno zelene barve. Torej sem povečala srčno čakro, kar je verjetno tudi posledica tega, da vsem, ki jih poznam pošiljam božansko ljubezen, s tem zmanjšujem strah in ko strahu ni več, odpadejo avtomatsko tudi vzorci.

- sploh imam veliko dela s čakrami. Druga čakra se mi počasi veča in postaja jasnejših barv, rezultat vidim v pritoku denarja in obilja priložnosti, ki jih znam videt ...torej se mi odpira tudi čelna čakra /moje jasnovidne sposobnosti so se zelo povečale, kajti do sedaj sem bila bolj jasnočutna in jasnoslišna/.
- zdaj se lotevam še večjega zavedanja grlene čakre. Ko jo vidim, je zelo lepa, čista in jasna, vendar včasih še vedno zaštekam, ko moram nekomu reči NE. Ampak to bo povezano z 2 čakro in mogoče pleksus. Tam se ventilatorčki za trenutek včasih ustavijo.
Z manifestacijami želja sploh še ne delam. Ugotovila sem, da sem pravzaprav z življenjem čisto zadovoljna, tako da mi je trenutno še zelo težko definirat kaj si želim za prihodnost, da bi manifestirala. Počasi se mi sicer oblikujejo predstave. Ampak to bo povezano z Plutonom preko mojega P Sonca, pa tudi Saturnom čez Plutona, VX, severni vozel .... poleg tega počakamo avgustovske mrke ... na jesen pa se lotimo dela.
Takrat bo tudi spucano vse nepotrebno in narejen prostor za čisto energijo.