" jaz bi rekla, da mora biti ta nekdo najprej pripravljen to pomoč sprejeti, ker če mu samo ti želiš pomagati in on tega ne želi (pa četudi samo podzavestno) itak ne bo nič iz tega
lepo bodi Wink"
To je samo po sebi umevno in moje vprašanje se ni nanašalo na nekoga, ki si tega ne želi, temveč katera tehnika bi naj bila primerna
nabolj primerna je tista tehnika, ki jo on začuti kot tisto, ki mu lahko pomaga v trenutku, ko se zanjo odloča
tako kot vsaka oseba ima tudi vsaka tehnika neko svojo vibracijo, frekvenco... in ko sta tako oseba kot tehnika na "isti valovni dolžini" se lahko ujameta in sodelujeta, torej vse skupaj učinkuje
na srečo je zdaj znanja, zavedanja in tehnik ogromno, tako kot ni vsaka obleka za vsako osebo, je pa tudi s tehnikami tako, zato je prav da se poslušamo in ko začutimo kaj je tisto kar nam ustreza, le to izberemo
Pa recimo drugače. Vsako učenje nekaj stane in prav je tako ! Vprašanje pa je kaj izbrskati in kaj najti v poplavi tehnik, ki jih ponujajo po sistemu "Top shop". Vsekakor bi bilo najbolje izprobati vse in se potem odločiti, vendar pa je problem denar pa tudi čas.

zapri oči, poveži se sam s seboj in se vprašaj kaj je tisto, kar je zate
saj boš začutil, nek poseben občutek v tebi, ko veš, da to je pa to
za tisto kar ni zate boš pa tudi vedel, ker bodo občutki drugačni
vsaj jaz se tako odločam, kadar ne vem
srečno izbiro ti želim in uživaj