Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 206682 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #60 on: December 30, 2007, 04:59:11 PM »
Ja, Tajci vpliva name - v dobrem smislu.  :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #61 on: December 30, 2007, 05:04:25 PM »
Se vidi. Iz črne prehajaš na rdečo in v oranžno. Ni slabo.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #62 on: December 30, 2007, 11:01:41 PM »

Poleg je se nekaj crne, ne tega pozabiti.  :D Spomnim se, da mi je nekdo tudi rekel, ce si lahko izposodi moje palcke za usesa, da bi si usesa scistil  :D Jaz sem v sanjah cistila svoja usesa.
Pa ne, da bom zdaj bolje slisala!  ;)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #63 on: December 30, 2007, 11:36:29 PM »

Poleg je se nekaj crne, ne tega pozabiti.  :D Spomnim se, da mi je nekdo tudi rekel, ce si lahko izposodi moje palcke za usesa, da bi si usesa scistil  :D Jaz sem v sanjah cistila svoja usesa.
Pa ne, da bom zdaj bolje slisala!  ;)

Seveda boš bolje slišala, ampak to lahko ima tudi svoje slabosti. Slišiš tudi tisto, kar ne bi rada.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #64 on: December 31, 2007, 12:16:08 AM »
No, glavno da slisim ... Se "tista" oseba bo ocitno slisala z mojo pomocjo (moje palcke).  :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #65 on: December 31, 2007, 07:35:00 AM »
Možno. Si bila na koncertu?

ne, mislim da ni bila, sem bila pa jaz  ;D

Potem si ti kriva za njene sanje. Itak sem zasledila, da poslušata isto glasbo.  ;D

ja, priznam ...tudi jaz sem kriva, v bistvu sva druga drugo spomnile na to skupino, katero sva pred časom poslušali obe  ;D kesam se, dajte mi pojočo travico  ;)  ;D

no vsaj nekaj dobrega sem pa naredila za Azrico....sva prišli do barve ljubezni - rdeča, oranžna  ;)  :D
« Last Edit: December 31, 2007, 07:42:12 AM by taja6 »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #66 on: December 31, 2007, 07:40:30 AM »
Regina,

danes ponoči sem že drugič v tednu dni sanjala dežnike - izbirala sem dežnike, in iskala izpravnega - jemala sem enega za drugim iz košare in z nobenim nisem bila zadovoljna - eden je bil preveč majav, drugemu je šprikla štrlela, eden se je sam odpiral- na koncu le najdem izpravnega in z njim sem zadovoljna. Sicer se je vse dogajalo v kontekstu sanj, a vseeno mi želela tvoj namig samo glede dežnikov, potem mi bo verjetno marsikaj jasno.

Dežnik - zaščita  ::) pred dežjem - čustva, čiščenje  ::)  ali razmišljam v pravi smeri    ::)

hvala ti  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #67 on: December 31, 2007, 08:06:41 AM »
Kaj pa dež, taja? Je sploh deževalo?
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #68 on: December 31, 2007, 08:16:30 AM »
V prvih sanjah ni deževalo, je bilo svetlo in celo se mi zdi, da je sonce sijalo; v današnjih sanjah je bilo pa temno ( zgodnje jutro ) in mislim, da je deževalo ( nisem prepričana ) - stala sem namreč pod streho pred domačo hišo in iskala dežnik preden odidem. Odhajala sem s prijateljem na izlet/krajše potovanje v Italijo - vem pa, da sva zamujala - mudilo se nama je, pa sva v bistvu že vedela, da sva že zamudila  in se nisva preveč sekirala okrog tega...samo ihta in naglica pa je bila.  :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #69 on: December 31, 2007, 10:35:42 AM »
Zaščite torej ne rabiš, vsaj upravično ne, razen če se ne boš zapletla v kakšno obrekovanje.
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #70 on: December 31, 2007, 01:03:23 PM »
Zaščite torej ne rabiš, vsaj upravično ne, razen če se ne boš zapletla v kakšno obrekovanje.

hvala Regina, verjamem vase, da se ne bom zapletla v kaj takšnega..drugače pa bom tako in tako okregana od same sebe preko sanj  ;)  ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #71 on: December 31, 2007, 04:23:26 PM »
 ;D
Jaz sem imela mirno noc; brez skrivanja, zaprtosti in podobnega.  :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #72 on: December 31, 2007, 04:29:04 PM »
;D

se pa moraš tudi ti od časa do časa v miru naspati, Azrica  ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #73 on: December 31, 2007, 04:41:47 PM »
;D

se pa moraš tudi ti od časa do časa v miru naspati, Azrica  ;D

Prav imas.  ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #74 on: January 01, 2008, 01:14:57 PM »
Doooooooobro jutro v 2008!  :D Upam, da ste imeli lepe sanje, jaz bi sanjala se naprej, a me je telefon zbudil!  >:(

Sanje pa zelo prijetne ...

Cisto na zacetku sem bila doma, dala sem prati perilo. Imeli smo dva pralna stroja. Eden je deloval normalno, iz drugega pa je tekla voda in nikakor nisem mogla popraviti.
Potem sem odsla do prijateljice. Jaz, ona in njena mami smo sedeli v dnevni sobi in gledali tv. Jaz sem na sebi imela malega macka. Lezal mi je na prsih, oz ze cisto pri vratu. Spal je in jaz sem ga "pazila". Sploh se nisem upala premikat, da ga ne bi zbudila.
Potem sem namenjena res v veliko vilo, skoraj grad. Hodim navzgor po zavitem stopniscu, vem da sem namenjena k macku, da ga pazim. Pridem do sobe, kar naenkrat lezim na hrbtu in macek na meni. Sedaj ga se bolj cutim. Lezi mi na prsih, jaz ga cutim povsod, prijetna toplota, sploh nocem, da gre dol.
V tistem se spomnim, da sem nekaj pozabila. Izvijem se stran in odidem po stopnicah navzdol. Ne vem kaj sem vzela ... tisto stvar imam in nazaj ... do macka ...
Hodim, hodim (dalj casa), pridruzijo se mi 4 mladi fantje. Zabavajo se, smejijo. Nic ne govorimo, eden mi samo z glavo namigne naj grem z njimi. V tem casu dobim sms sporocilo: "Bi bila moja punca?" Se v sanjah se smejim.  ;D Nekako pa vem, da je pisal macek. (Halo???)
Grem s temi fanti. Pridem v veliko sobano, pod menoj stopnisce. Fantje izginejo, jaz pa imam pred ocmi pravo predstavo!
Vse je v stilu Ludvika XIV! Sveti se, ne morem se nagledati. V sobani je dolga miza za katero sedijo ljudje, obleceni prav tako v tistem casu ... fine dame, vsi z lasuljami, pahljace, razkosne obleke. Sedijo za mizo in jejo. Do mene stopi zenska, predvidevam, da je njihova "vodja". Po pogovoru z njo ugotovim, da ne igrajo, temvec da sem res prisla "v tisti cas".
Zanimivo, kamorkoli se obrnem, se naredi nova sobana z dolgimi mizami, povsod so te "na pol lutke". Povabijo me, da se vsedem. Sedim cisto na zacetku, na glavnem mestu. Zavrnem hrano. Priblizam se zenski, zavoham puder. Vse je tako zivo. Se sumenje oblek slisim. Sprasujejo me za mnenje o frizurah.
Potem se vstanem in ugotovim, da se nisem prisla do svojega macka ...

Zbudi me gsm.
Se 1ega mi ne dajo miru!  :D

Sanje pa ... se enkrat taksne prosim!
 :-*