Doooooooobro jutro v 2008! 
Upam, da ste imeli lepe sanje, jaz bi sanjala se naprej, a me je telefon zbudil!

Sanje pa zelo prijetne ...
Cisto na zacetku sem bila doma, dala sem prati perilo. Imeli smo dva pralna stroja. Eden je deloval normalno, iz drugega pa je tekla voda in nikakor nisem mogla popraviti.
Potem sem odsla do prijateljice. Jaz, ona in njena mami smo sedeli v dnevni sobi in gledali tv. Jaz sem na sebi imela malega macka. Lezal mi je na prsih, oz ze cisto pri vratu. Spal je in jaz sem ga "pazila". Sploh se nisem upala premikat, da ga ne bi zbudila.
Potem sem namenjena res v veliko vilo, skoraj grad. Hodim navzgor po zavitem stopniscu, vem da sem namenjena k macku, da ga pazim. Pridem do sobe, kar naenkrat lezim na hrbtu in macek na meni. Sedaj ga se bolj cutim. Lezi mi na prsih, jaz ga cutim povsod, prijetna toplota, sploh nocem, da gre dol.
V tistem se spomnim, da sem nekaj pozabila. Izvijem se stran in odidem po stopnicah navzdol. Ne vem kaj sem vzela ... tisto stvar imam in nazaj ... do macka ...
Hodim, hodim (dalj casa), pridruzijo se mi 4 mladi fantje. Zabavajo se, smejijo. Nic ne govorimo, eden mi samo z glavo namigne naj grem z njimi. V tem casu dobim sms sporocilo: "Bi bila moja punca?" Se v sanjah se smejim.

Nekako pa vem, da je pisal macek. (Halo???)
Grem s temi fanti. Pridem v veliko sobano, pod menoj stopnisce. Fantje izginejo, jaz pa imam pred ocmi pravo predstavo!
Vse je v stilu Ludvika XIV! Sveti se, ne morem se nagledati. V sobani je dolga miza za katero sedijo ljudje, obleceni prav tako v tistem casu ... fine dame, vsi z lasuljami, pahljace, razkosne obleke. Sedijo za mizo in jejo. Do mene stopi zenska, predvidevam, da je njihova "vodja". Po pogovoru z njo ugotovim, da ne igrajo, temvec da sem res prisla "v tisti cas".
Zanimivo, kamorkoli se obrnem, se naredi nova sobana z dolgimi mizami, povsod so te "na pol lutke". Povabijo me, da se vsedem. Sedim cisto na zacetku, na glavnem mestu. Zavrnem hrano. Priblizam se zenski, zavoham puder. Vse je tako zivo. Se sumenje oblek slisim. Sprasujejo me za mnenje o frizurah.
Potem se vstanem in ugotovim, da se nisem prisla do svojega macka ...
Zbudi me gsm.
Se 1ega mi ne dajo miru!

Sanje pa ... se enkrat taksne prosim!