Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 199140 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #330 on: February 14, 2008, 10:45:37 PM »
V sanjah sva s prijateljico v trgovini, gledava oblacila. Potem prideva do police. Sama v sanjah ne vem ali so topi ali krila. Ona izbere belega. Jaz se odlocam med rdeco in rumeno. Izberem rumeno.  ::) Barve so mocne in svetlece, kot zamet. Ona ze placa, jaz pa ugotovim, da imam premalo denarja, zato "stvar" dam nazaj na polico. Odideva iz trgovine. Hodiva po cesti in se pogovarjava. Na najini levi in desni so zgradbe, kot naselje. Ona je zelo suha (kot v resnici ni), ima crno obleko in zelo lepo frizuro.
Potem je tega konec in kar naenkrat pred sabo Rembrandtovega Ugrabljenega Ganimeda. Barve so posebaj mocne in lepa svetloba ...
V sanjah so se mi najbolj izpostavljale barve, bolj kot same besede ali dejanja.
Prijetno rdece Valentinovo Regina
 :-*

Kako se počutiš, Azra? Ne bom rekla, da barve niso pomembne - še kako so, ampak za vsem tem "barvnim slepilom" se skriva izstopajoča vsebina. Zdi se, da bi rada začela z neko notranjo "prenovo" in se spoprijela z nekim novim izzivom, spoznala neka nova čustva in občutke.... v ključnem trenutku pa ti je zmanjkalo samozavesti, nisi si zaupala dovolj in si nisi priznala svojih kvalitet. Šele od tukaj naprej bi upoštevala barve, saj ti lahko zelo natančno povedo, če je to le trenutno stanje in potrebuješ le nekaj spodbude ali pa gre za dalj časa trajajoče in ponavljajoče stanje.
Upam, da si kljub vsemu tudi ti preživela prijeten rdeč dan.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #331 on: February 14, 2008, 11:29:39 PM »
To bo pa kaj pomembnega, Amfitrita. Post si oddala ob 11:41:41, opomnik je nastavljen ob 5.55 uri.
Ufff  ;D

ja, mislim, da bi lahko bilo nekaj takega:
obeta se mi pozitivna sprememba (5), ampak pozorna moram biti na moje misli, zato naj  razmišljam samo o mojih željah, ne o strahovih, saj privlačim tisto, o čemer razmišljam (1) in angeli mi bodo dali oporo v tej situaciji (4).

ja, to bi res lahko bilo nekaj.  :)

hvala Regina, da si me usmerila... :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #332 on: February 14, 2008, 11:54:39 PM »
Držim pesti, Amfitrita. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #333 on: February 15, 2008, 10:20:28 AM »
Hvala Reginca  :-*
Bilo je rdece, se danes je.  ;)
V danasnjih sanjah pa nic novega ... pocela sem stvari, ki jih moram danes ... Malo sem se prehitela.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #334 on: February 17, 2008, 11:04:11 AM »
Držim pesti, Amfitrita. ;)
Hvala,  :-*

Zaupam, da se bo uredilo tako, da bo za vse najbolje  :)

Patrik

• Guest
« Reply #335 on: February 17, 2008, 08:27:52 PM »
Reginca, ponovno prišel na klepet in potrditve! ;) :D ;D ;D

Zanima me, kaj povedo naslendnje sanje. Bile so res kull.
Sanjal sem, da sem bil mali lev. Sin levjega kralja, se pravi leva! ;) ;D Tega sem se zavedal. Zavedal, da je moj oče "kraj živali" in bile smo same živali. Bil sem svetel levček, z malim repekom. In tako super sem se počutil! (sploh nisem bil "hoh" oz. važen. Bil sem zelo dostopen in razigran) :o ;D ;D In lovili smo se. Bila je voda, reka v bližini. Tam smo se namakali in se z ostalimi levčki in levinjami igral. Potem se je moj oče, ki je bil zelo ponosen in dostopen, odpravil na oder. In vse živali smo utihnile. Potem pa sem se naenkrat znašel v vlogi človeka. Kar nemudoma! ;) ;D Potem smo se nekaj pogovarjali in zbudil sem se! ;) :)

Moram priznati, da sem prvič, ali morda drugič sanjal, da sem žival! In tako lepo je bilo! ;) :o ;D To pa so res zanimive sanje. Kaj takega, da obstaja! ;) :) Zanimivo, res! :)

Prosil bi te za razlago, bi mi resnično zelo veliko pomenilo. Nekaj se mora skrivati za to razlago. In te res naprošam, ker si res profesionalec na tem področju! :) ;)

Hvala in lep angelski pozdrav! ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #336 on: February 17, 2008, 10:29:45 PM »

Sanjal sem, da sem bil mali lev.

V željii po širitvi kroga prijateljev si prisiljen omejiti preveliko živahnost in svoje strasti. To ni nujno slabo, ko si skušaš pridobiti naklonjenost drugih ljudi  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #337 on: February 18, 2008, 07:45:10 AM »
dans sem bila celo noč v lepotnem salonu ;D kompletna nega z voskanjem vred, ki pa sploh ni bolelo ;D največja fora je bila pa to, da me je mel čez en tak simpatičen fant, ful mlad...in sma tolk govorila, da sem zjutraj mela občutek kot da sem dejansko celo noč govorila ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Patrik

• Guest
« Reply #338 on: February 18, 2008, 08:59:13 AM »

V željii po širitvi kroga prijateljev si prisiljen omejiti preveliko živahnost in svoje strasti. To ni nujno slabo, ko si skušaš pridobiti naklonjenost drugih ljudi  ;)

Hej, hej Reginca! ;) ;D

Hvala za razlago. Kar drži, sem res včasih takšen! ;) ;D Da malo skrijem svoje "slabosti" pred drugim, sploh živahnost, ki pa počasi mineva! ;) ;D

Hvala za razlago, res je super! :) Lep, lep pozdravček! :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #339 on: February 18, 2008, 10:27:51 AM »
dans sem bila celo noč v lepotnem salonu ;D kompletna nega z voskanjem vred, ki pa sploh ni bolelo ;D največja fora je bila pa to, da me je mel čez en tak simpatičen fant, ful mlad...in sma tolk govorila, da sem zjutraj mela občutek kot da sem dejansko celo noč govorila ;D

Zanimiva povezava. Prvi del sanj psihološko ustreza "delu na sami sebi", drugi pa govoru vesti. Upam, da si dobro opravila.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #340 on: February 18, 2008, 12:00:44 PM »
glede na to, da sem danes totalno prešerne volje in da se počutim veliko lažje kot prej..je blo to definitivno uspešno ;D škoda, ko se ne spomnem o čem sma govorila :D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Patrik

• Guest
« Reply #341 on: February 19, 2008, 11:53:38 AM »

Hja, Klarus. Se vidi, da nebesna telesa super nate vplivajo! ;) ;D ;D Sem pa vesel! ;) :)
Jaz pa se grem še naprej zdraviti, da odženem najmanjši kašelj! :) ;D Potem pa See you! ;) :)

Lep pozdravček! :)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #342 on: February 20, 2008, 09:12:49 PM »
Dobra vecer  ::)

Dodajam novitete na podrocju mojih sanj. Danes sem prvic kradla.  ;D
Torej ...
Sem v stavbi, visoki. Pridem v sobo, zaprta sem kot v eni omari. Tema je, ne vidim. Kradem cokolade in jih tiscim v torbico. Skoncentrirana sem na obliko in velikost cokolad - podolgovate, daljse, manjse verjetno kot 100g  :D, ne vidim nicesar. Hitim, da me kdo ne zasaci. Naberem si cokolade in grem dalje po stavbi. Pridem do dolgega hodnika, na koncu hodnika na stolu sedi moski. Temnolas, privlacen. Ima kratke lase in se rahlo neobrit, tak sexy videz  :P Okoli njega nekaj ljudi, pot do njega pa krajse stopnisce. Stojiva si direkt naproti. Smehlja se mi in pride do mene. Deluje, kot da se poznava. Dam mu cokolado. Takrat tudi sama pogledam kaksne cokolade sem sploh nabrala. Ta, katero mu dam, ima temno moder ovitek. Zahvali se mi in je zelo vesel. Nekaj se pogovarjava in greva do dvigala, peljeva se na vrh.

In koncno ni v mojih sanjah fuj-a.  ;)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #343 on: February 20, 2008, 10:00:19 PM »
p.s.:

Ne vem, ce ima to kaksno vezo ... a nekaj ur po sanjah sem v dar dobila cokolado. In to od moskega.
 ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #344 on: February 21, 2008, 12:15:39 AM »
Pa ti si prava jasnovidka, Azra.   ;D
www.sepet-sanj.com