Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 349627 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #2295 on: March 10, 2011, 01:32:07 PM »
Uuuuuu....js tud peticijo podpišem...
Ajde, polepšajte dan in se izdajta!!!!
 :D ;D
:D :D :D

Mogoče pa hočeta ostati anonimna  ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #2296 on: March 10, 2011, 03:19:40 PM »
Kako lepo bi bilo, ko bi jima lahko čestitali in jima iz srca privoščili morje, ma kaj morje, neskončnost ljubezni in sreče...pa vseeno, če vesta kdo sta, vama vse to privoščim :) :) :) :) :) :)

Anonymous

• Guest
« Reply #2297 on: March 10, 2011, 04:06:14 PM »
Kaj drug za drugega vesta da sta zaljubljena

Anonymous

• Guest
« Reply #2298 on: March 10, 2011, 04:40:45 PM »
Danes sem po zelo dolgem času iz obupa in besa stisnila na tipko pošlji, ne vem kaj bo, ali para mojo notranjost.
Obupno, ne moreš verjet kaj počne s človekove psihe, duše, živi sreči ne privoščim to kar doživljam ...
nE vem kam me to pelje v obup ali ...

Ima kdo recept, zahvaljujem se mu za, na znanje le to: probala že vse, nič se ne prime, mene še vedno trga na koščke, kaj trga mori me ne obroke. V srcu imam ogromno rano, krvavi, krvavi in še zadnje kaplje izlliva bolečina.....
Še dobro da lahko se mal tukaj skašljam, drugač bom ponorela  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #2299 on: March 10, 2011, 05:12:07 PM »
Danes sem po zelo dolgem času iz obupa in besa stisnila na tipko pošlji, ne vem kaj bo, ali para mojo notranjost.
Obupno, ne moreš verjet kaj počne s človekove psihe, duše, živi sreči ne privoščim to kar doživljam ...

Ima kdo recept, zahvaljujem se mu za, na znanje le to: probala že vse, nič se ne prime, mene še vedno trga na koščke, kaj trga mori me ne obroke. V srcu imam ogromno rano, krvavi, krvavi in še zadnje kaplje izlliva bolečina.....
Še dobro da lahko se mal tukaj skašljam, drugač bom ponorela  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Deluje oz. brati je to zelo hudo, vendar mislim, da se za vsako bolečino zel najde. Nikoli ni tako hudo, da se ne bi mogli pobrati. Najboljše zdravilo je pogovor in to iz oči v oči, ne pisana beseda, ker takrat človeka ne gledaš v dušo. Ne vidiš njegovega odziva, ne čutiš njegovih emocij, nič od tega. Zato dekle, kdorkoli ti je kaj napravil, stopi mu pred oči in mu povej kar mu gre!

maili so čudovita stvar, vendar ne nadomestijo človeške bližine, pa čeprav je to besni izbruh ali klofuta :-*

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #2300 on: March 10, 2011, 05:55:48 PM »
Kaj drug za drugega vesta da sta zaljubljena

Jah, če ne jima bomo pa mi povedali, a ne?
 ;D ang:

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #2301 on: March 10, 2011, 05:58:13 PM »

Zelo enostaven nasvet: napiši na list papirja in predaj v vesolje, lahko tudi zažgeš. Karkoli. Ni ti treba vedno poslati naprej.
najprej sama pri sebi razmisli, zakaj je taka situacije. Če res ne vidiš razloga, prav. Enostavno pojdi pred ogledalo in si reci, da v celoti sprejemaš to situacijo in da je itak vse točno tako, kot mora biti.
In...ne pozabi uživati življenje, a ne?
 :-* :-* :-* :-* :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #2302 on: March 10, 2011, 07:56:19 PM »
ko bi se vsaj kaj zgodilo... dolgčas mi je že :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #2303 on: March 10, 2011, 09:20:49 PM »
Najmanj 10x sem že napisala in zbrisala.
Sploh ne znam opisat, kaj se mi dogaja. Ne znam ubesediti. Kot da je neka višja sila tukaj poleg.
 ??? ??? :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #2304 on: March 10, 2011, 09:37:32 PM »
Najmanj 10x sem že napisala in zbrisala.
Sploh ne znam opisat, kaj se mi dogaja. Ne znam ubesediti. Kot da je neka višja sila tukaj poleg.
 ??? ??? :-\

Ti malo preveč panike delaš. Verjetno si v sebi zelo ženska oseba.  Po moje ti manjka en dober moški in tako bi na tega pozabila kaj hitro.

Anonymous

• Guest
« Reply #2305 on: March 10, 2011, 10:09:57 PM »
Spet ima svoje izpade :-X :-X :-X

Anonymous

• Guest
« Reply #2306 on: March 11, 2011, 11:05:55 AM »

Anonymous

• Guest
« Reply #2307 on: March 11, 2011, 11:43:11 AM »
mislim da če greš v družbo, če pozabiš na določene stvari, imaš hobije in tako naprej se počasi zamotiš, z družbo spoznavaš nove ljudi, prej ko pa sprejmeš določene stvari, lažje ti bo, vedno moraš imeti odprtih več poti sepravi da nisi "zavezan" na eno osebo, ko ta oseba reče dovolj, da potem ne veš kaj bi da nimaš svojega življenja, kljub temu če si v zvezi, se še vedno moraš posvečati svojim hobijem in prijateljem, drugače nakoncu ostaneš brez vsega, če pa je želja sedaj po prijateljih in družbi dovolj velika, bo tudi družba nazaj prišla, mogoče nova, prej kot sprejmeš bolje bo zate, brezveze se trpinčiš, samo sebi škoduješ.

Anonymous

• Guest
« Reply #2308 on: March 11, 2011, 11:52:15 AM »
mislim da če greš v družbo, če pozabiš na določene stvari, imaš hobije in tako naprej se počasi zamotiš, z družbo spoznavaš nove ljudi, prej ko pa sprejmeš določene stvari, lažje ti bo, vedno moraš imeti odprtih več poti sepravi da nisi "zavezan" na eno osebo, ko ta oseba reče dovolj, da potem ne veš kaj bi da nimaš svojega življenja, kljub temu če si v zvezi, se še vedno moraš posvečati svojim hobijem in prijateljem, drugače nakoncu ostaneš brez vsega, če pa je želja sedaj po prijateljih in družbi dovolj velika, bo tudi družba nazaj prišla, mogoče nova, prej kot sprejmeš bolje bo zate, brezveze se trpinčiš, samo sebi škoduješ.

Popolnoma res je tole.

Anonymous

• Guest
« Reply #2309 on: March 11, 2011, 04:04:12 PM »