Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 363742 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #2430 on: April 26, 2011, 05:26:57 PM »
ja, ja ponovno obdobje rasti  :-\ o ta lbezen, zakaj nimam kamna tam v tistem predelu prsnega koša. Zakaj sem se morala vpisat tam kjer je prišel za mano on, bilo je tako lepo, a danes mi je žal za vse to.
Če bi ne se vpisala, bi ga ne spoznala, se zaljubila in danes bila srečna s tistim kar imam, tako; kar imam mi ne odgovarja, a še vedno sem tam, njega nimam in v temu je vsa poanta. Ko bi vsaj izvedela kako živi ::)
zakaj nisme muha in poletim do tja, tudi če je daleč bi se potrudila  8) in kam bi se naslonila  :P ja točno tja  ;D tako mu nagajala da bi izgubil potrpljenje, ravno tako kakor ga izgubljam sama.
Borim se s notranjim nemirom, moram biti trdna, pokončna. Naj gre vse skupaj nekam >:D

Anonymous

• Guest
« Reply #2431 on: April 30, 2011, 04:40:34 PM »
Kar tukaj odgovarjam tisto v temi kje nas srbi ;D ali kaj ti ga vem. :o
Lepo da te ne srbi več, to je dober znak, samo da si zadovoljna in zadovoljena  :D

Včasih lahko človeka več časa srbi, potlej pa opazi da je njegova cenzura tako močna in enostavno se ne more več sprostit, ne ve kaj pomeni popraskati se tam kjer srbi.
Žalostno da v 22 stoletju tega življenja še to doživljamo, tudi če se govori vse vprek, kako smo odprte narave kako se vse v prek sexsa, jaz mislim da ni ravno tako, po moje je bilo in bo tega še na pretek, naši vzorci so preveč zasidrani v podzavesti da bi se tako opustili, ali pa smo tako starokopitni da tudi čez sebe gremo, samo zato ker smo to sklenili in od tega ne odstopamo, tudi če gre za našo srečo, za ljubezen.
Ja danes sem zopet filozofsko razpoložena, kašelj mi je vdaril v glavo, tudi misli se sučejo vedno med mano on njim, joj ta moja neskončna ljubezen

ang: ang: ang: :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #2432 on: April 30, 2011, 07:34:18 PM »
Kar tukaj odgovarjam tisto v temi kje nas srbi ;D ali kaj ti ga vem. :o
Lepo da te ne srbi več, to je dober znak, samo da si zadovoljna in zadovoljena  :D

Ja, res sem zadovoljna.  8)

Anonymous

• Guest
« Reply #2433 on: May 01, 2011, 12:40:52 PM »
AAAAAA. Saj bi napisala kaj drugega, pa me to najbolj žge. Kakšne namene ima z menoj? In kakšne z njo? Ali mene gleda samo kot neko trofejo? Zmeraj ko se odločim, da bom pustila da se zgodi kakokr hoče in da bom opustila misel nanj, nekaj naredi, da spet vzbudi čustva. Ne vem, ne vem. Najbrž če bi mu bilo veliko do mene, bi se potrudil zame, bi poskušal biti čim več z menoj... Ga moram pozabiti? Včasih se mi zdi tako samoumevno, da bova na koncu skupaj. :(

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #2434 on: May 03, 2011, 01:37:03 PM »
Včeraj ponoči so mi na službenem parkiršču pokradli okrasne pokrove ("radkape") z avtomobila in polili avto z nečim, kar je razžrlo barvo, da je odpadla. Žal so kamere, ki snemajo parkirišče tako slabe, da se ne vidi niti, kakšen avto je bil, kaj šele, da bi lahko razbrali registrsko številko. Vem samo to, kdaj se je zgodilo, da je bil avto bel in da so bili "na delu" trije tipi. Dva s kolesom, ki sta to naredila in eden z avtom.
Žalostno, da smo tako slabo zavarovani, znotraj so pa ravno te dni namontirali dodatni mikrofon, da lahko vodstvo vleče na ušesa.  :'(

Prijavila sem že, zjutraj moram še osebno na policijo ... Bodo pogledali posnetke, naredili zapisnik ... Potem pa na zavarovalnico in k ličarju ...

Saj ne, da bom imela od zdaj naprej vedno slab občutek ...
Zanima me, so me izbrali po naključju ali nalašč ... ?

In od vodilnih niti eden ni nič rekel, zdaj, ko so se prikazali z dopustov. Nobenega interesa za varnost zaposlenih očitno. Da ne bo slučajno treba se soočit in nabavit boljše kamere ali pa vzeti varnostnika nazaj.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2435 on: May 03, 2011, 02:00:04 PM »
Eh Maja...a dobiš vsaj kako odškodnino? Da ti ne bo treba avta sama popravljat?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Anonymous

• Guest
« Reply #2436 on: May 03, 2011, 02:07:59 PM »

Imam zavarovano za zlonamerna dejanja, tako, da mi bo zavarovalnica krila. In bom imela avto vedno zavarovan. Saj je takrat težko plačat, amapak, ko kaj takega pride, je pa zelo dobrodošlo. Zmotil me je samo odnos nadrejenih. Lahko bi vsaj "odglumili", da je komu mar. Bi se spodobilo ...

Pa 4 dni bom brez avta, razpored totalno nefleksibilen, na srečo imam prevoz za tiste dni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #2437 on: May 03, 2011, 02:09:08 PM »

Imam zavarovano za zlonamerna dejanja, tako, da mi bo zavarovalnica krila. In bom imela avto vedno zavarovan. Saj je takrat težko plačat, amapak, ko kaj takega pride, je pa zelo dobrodošlo. Zmotil me je samo odnos nadrejenih. Lahko bi vsaj "odglumili", da je komu mar. Bi se spodobilo ...

Pa 4 dni bom brez avta, razpored totalno nefleksibilen, na srečo imam prevoz za tiste dni.

Jaz sem bila to. Itak.  :)
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #2438 on: May 03, 2011, 02:25:51 PM »
Ma sej odnos nadrejenih je brezveze sploh omenjat. Res bi se spodobilo, da kdo kej vsaj vpraša.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #2439 on: May 03, 2011, 02:29:22 PM »
Ne, ko tako sluzasto poslovnost gojijo in odnose, bi človek pričakoval. Ampak očitno si samo med samo tiščijo nosove v rektalne odprtine oz. riti.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2440 on: May 03, 2011, 02:58:00 PM »
Veš kaj ti predlagam, ziher ima podjetje kaj zavarovano parkirišče, pa terjaj iz njihove police...vpraši škorpijonko kako to gre.., pa boš ziher da te bodo kaj vprašali  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Anonymous

• Guest
« Reply #2441 on: May 03, 2011, 06:13:00 PM »
Res je, podjetje ima najbrž zavarovanje odgovornosti,tudi za parkirišče. Pri nas smo že imeli primer, da so uveljavljali odškodnino zaradi kamna, ki so ga po nesreči, med igro, vrgli v avto. In je zavarovalnica povrnila. Vse odvisno od tega, kaj ima podjetje zavarovano.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #2442 on: May 03, 2011, 06:13:44 PM »
Res je, podjetje ima najbrž zavarovanje odgovornosti,tudi za parkirišče. Pri nas smo že imeli primer, da so uveljavljali odškodnino zaradi kamna, ki so ga po nesreči, med igro, vrgli v avto. In je zavarovalnica povrnila. Vse odvisno od tega, kaj ima podjetje zavarovano.

Se podpišem jaz  ;D

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #2443 on: May 03, 2011, 08:18:11 PM »
Rena, resno?
Prav iz police zavarovanja odgovornosti je bila izplačana materialna škoda? V izvensodnem postopku?
Niso nič komplicirali pri pravnem temelju?
Katera zavarovalnica, koliko časa nazaj?

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #2444 on: May 03, 2011, 10:16:51 PM »
Sem ti odgovorila na privat. Lp.