Popolnoma te razumem, a bodi pozitivna, je tunel, pa tudi konc tunela pride, toplota je za vsa čudovita bitja tega sveta, tudi za tebe, ti si luč katera sije, sedaj si malo v hladu, tvojem hladu. odpri se in videla boš, prišlo in dogajalo se ti bo, vse kar si želiš, vem so obdobja katera nam postavljajo polena pod noge.....to so izzivi preizkušajo nas iz kakega testa smo

....tudi sama sem že več časa na križišču oz krožišču nikjer kažipota, a počasi se da, verjami , zaupaj sebi.........povej si da veš in da zmoreš.......ne pričakuj da ti drugi vračajo.zahvalo .....vse delaj, druge spoštuj, z brezpogojno ljubeznijo ljubi in videla boš...čudeži se bodo pričeli vrstiti sami, ne bo potrebno jih klicat ........kajti če si preveč negativno usmirjena se ve, ni vredi.......povej si..............zaupaj sebi, drugim in bo šlo, videla boš .........a počasi,
Pred kratkim sem imela z nekom angelsko terapijo, pa mi je ta gospa rekla: veš ti bi hotela spremembe na enkrat, a to ne gre, počasi, korak po koraku, zato vedi - počasi in vse se ti bo SKRISTALIZIRALO, ZASIJALA BOŠ KAKOR JUTRANJA ZARJA, SVETILA KAKOR LUNA IN GRELA KAKOR SONČEK.

BY