Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350961 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1380 on: October 22, 2009, 01:43:48 PM »

Anonymous

• Guest
« Reply #1381 on: October 22, 2009, 06:37:33 PM »
pri nas in okoli nas se spet ignoriramo in se lepotno vlečemo preko igranih nasmehov, tako bomo vsi dobili papirje za hinavce ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1382 on: October 23, 2009, 03:42:58 PM »
ljubim ga, sovražim, ga, ljubim ga, sovražim ga, obožujem ga, ne prenesem ga....eeee  >:D
in kako naj me on razume, če se še same ne  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D se mi na trenutke kar zasmili

Anonymous

• Guest
« Reply #1383 on: October 23, 2009, 05:14:49 PM »
 ne vem, ali  bi ga imela ali ne, glede na dejstvo, da ga nisem še pozabila, nekaj je tudi res, že več mesecel ne vem nič o njemu............ja te dni teče že 6 mes.......... :( ??? ??? ??? :-* :-* :-* :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1384 on: October 23, 2009, 11:41:11 PM »
Čustveno uničena, poteptana. Boli tako zelo, da več ne vem, kje in kaj boli bolj. Ta trenutek se je cel svet zarotil proti meni, vso vesolje in vse sile kar obstajajo. Nisem sposobna imeti rada niti sama sebe in ne vem, če je kdo sposoben imeti rad mene, ampak res mene, brez nekih mask, fresk in priučenih moral. Vse kar si želim je nedosegljivo in vedno bolj oddaljeno od mene, kljub vsem naporom in ponižanjem, da bi dobila to, kar si želim, po čemer hrepenim. Ne vem koliko moči še premorem in za kako dolgo. Pohajajo zadnji atomi volje po življenju in zadnji atomi upanja, da je kje na koncu tega neskončnega mrzlega tunela tudi topla lučka zame. Jokala bi, pa nočem, ker bi se potem smilila sama sebi. Nočem se smiliti nikomur!

Anonymous

• Guest
« Reply #1385 on: October 24, 2009, 12:39:29 PM »
Čustveno uničena, poteptana. Boli tako zelo, da več ne vem, kje in kaj boli bolj. Ta trenutek se je cel svet zarotil proti meni, vso vesolje in vse sile kar obstajajo. Nisem sposobna imeti rada niti sama sebe in ne vem, če je kdo sposoben imeti rad mene, ampak res mene, brez nekih mask, fresk in priučenih moral. Vse kar si želim je nedosegljivo in vedno bolj oddaljeno od mene, kljub vsem naporom in ponižanjem, da bi dobila to, kar si želim, po čemer hrepenim. Ne vem koliko moči še premorem in za kako dolgo. Pohajajo zadnji atomi volje po življenju in zadnji atomi upanja, da je kje na koncu tega neskončnega mrzlega tunela tudi topla lučka zame. Jokala bi, pa nočem, ker bi se potem smilila sama sebi. Nočem se smiliti nikomur!

poglej svojo uro,preko katere te angeli spodbujajo, da RAZMIŠLJAJ POZITIVNO- KAR BOŠ POSLALA V VESOLJE, TO BOŠ DOBILA VRNJENO. POZITIVNO=POZITIVNO in NEGATIVNO=NEGATIVNO. Potrudi se in spremeni mišljenje - VSA MOČ JE V TVOJIH ROKAH! Dokler boš razmišljala, da so se drugi zarotili proti tebi, bodo samo oni imeli moč nad tabo. Kaj sedaj želiš? Dati sebi moč ali drugim?

Moj predlog: IZBERI SEBE IN VEDNO SEBE!!!!

Anonymous

• Guest
« Reply #1386 on: October 24, 2009, 01:35:59 PM »

poglej svojo uro,preko katere te angeli spodbujajo, da RAZMIŠLJAJ POZITIVNO- KAR BOŠ POSLALA V VESOLJE, TO BOŠ DOBILA VRNJENO. POZITIVNO=POZITIVNO in NEGATIVNO=NEGATIVNO. Potrudi se in spremeni mišljenje - VSA MOČ JE V TVOJIH ROKAH! Dokler boš razmišljala, da so se drugi zarotili proti tebi, bodo samo oni imeli moč nad tabo. Kaj sedaj želiš? Dati sebi moč ali drugim?

Moj predlog: IZBERI SEBE IN VEDNO SEBE!!!!

Hvala, ampak, moje misli so pozitivne, dogaja pa se mi samo negativno. Vsepovsod, doma, v službi, zasebno, čustveno in ravno to je tisto, kar boli, vse pozitivno od mene za vse, zame pa ne ostane nič več. Občutek, da samo dajem, vsi samo jemljejo, vrne pa nihče nič, pa bi bila preprosta zahvala ali majhno čustvo čisto dovolj. Nikjer, ne v službi, ne doma, ne na področju čustev. Ni prijetno.

Anonymous

• Guest
« Reply #1387 on: October 24, 2009, 02:42:25 PM »
Popolnoma te razumem, a bodi pozitivna, je tunel, pa tudi konc tunela pride, toplota je za vsa čudovita bitja tega sveta, tudi za tebe, ti si luč katera sije,  sedaj si malo v hladu, tvojem hladu. odpri se in videla boš, prišlo in dogajalo se ti bo, vse kar si želiš, vem so obdobja katera nam postavljajo polena pod noge.....to so izzivi preizkušajo nas iz kakega testa smo  :-\....tudi sama sem že več časa na križišču oz krožišču nikjer kažipota, a počasi se da, verjami , zaupaj sebi.........povej si da veš in da zmoreš.......ne pričakuj da ti drugi vračajo.zahvalo .....vse delaj, druge spoštuj, z brezpogojno ljubeznijo ljubi in videla boš...čudeži se bodo pričeli vrstiti sami, ne bo potrebno jih klicat ........kajti če si preveč negativno usmirjena se ve, ni vredi.......povej si..............zaupaj sebi, drugim  in bo šlo, videla boš .........a počasi,
Pred kratkim sem imela z nekom angelsko terapijo, pa mi je ta gospa rekla: veš ti bi hotela spremembe na enkrat, a to ne gre, počasi, korak po koraku, zato vedi - počasi in vse se ti bo SKRISTALIZIRALO, ZASIJALA BOŠ KAKOR JUTRANJA ZARJA, SVETILA KAKOR LUNA IN GRELA KAKOR SONČEK.

:-* BY  ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1388 on: November 03, 2009, 03:26:53 AM »
K*** pa babji kolektiv!

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #1389 on: November 05, 2009, 10:54:22 AM »
Grozen dan...napeta, živčna...še kdo ali samo jaz?  :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #1390 on: November 05, 2009, 03:19:01 PM »
Pri meni danes začuda ne...je bilo pa včeraj zelo pestro in še dva tedna prej.

Anonymous

• Guest
« Reply #1391 on: November 05, 2009, 11:46:00 PM »
danes malo zalosten; pa še to, a ste opazili,da si fulk isce druzbo,kar tako,ker se zave ,da prihajajo prazniki", potem slinovci kar na plan skakajo,heh

Anonymous

• Guest
« Reply #1392 on: November 06, 2009, 07:06:07 AM »
Mhm,opazili. Ali pa,da pozabijo na rojstni dan. Pa je vedno vsako leto na isti dan.
 ::)

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #1393 on: November 06, 2009, 09:40:17 AM »
Mhm,opazili. Ali pa,da pozabijo na rojstni dan. Pa je vedno vsako leto na isti dan.
 ::)

seveda pol pozabijo, k je mal dolgočasn vsako leto na isti dan
dej ga no mal prestavi za kak dan, bo zihr uspelo zbudit pozornost  :D :o

Anonymous

• Guest
« Reply #1394 on: November 06, 2009, 10:21:11 AM »
Ne! Ker sem blazno ponosna na ta datum in ga ne prestavljam!  ;D