Author Topic: Kiron  (Read 140721 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Kiron
« Reply #225 on: December 04, 2015, 08:46:54 AM »
No, pa gre spet direktno tale  :ki.
Konec januarja naslednje leto se  mi še zadnjič ekzaktno dotakne N  :So.... skoraj dve leti je potoval po mojem N soncu, gor pa dol.Sploh se ni naveličal.
Čutim, da sem delno popucala mojo kironsko rano povezano z  :Ve v 2.hiši ...toliko olajšanja v meni...Druga energija.
Ampak bo še dela.....sem pa na pravi poti, to vem!!!

Na tvojo p venero sta delovala predvsem t uran in t pluton, sedaj je to sicer trenutno zaključena zgodba, vendar se t uran in t pluton približujeta še n veneri, tako da spremembe na tem področju bodo še prisotne....
kiron na sonce ima drugo zgodbo, ki se dotika tvoje maske, tvoje persone, tvojega pogleda na svet...verjetno je bilo potrebno odvreči kakšno masko, se soočiti s kakšno bolečino povezano z moškim delom same sebe, lahko je bilo sicer sprojicirano tudi na zunanje moške (oče, partnerji) ali povezana s tvojim poklicem...upam, da ti je uspelo prepoznati kje si ranjena, kje težko nastopaš in vstopaš v ta svet, kje se težko pokažeš kdo v resnici si...sedaj bi to znanje, ki izvira iz tebi lastne bolečine uporabila za zdravljenje oz pomoč drugim pri zdravljenju njihove bolečine na tem istem področju...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #226 on: December 04, 2015, 08:57:31 AM »
Lisa, najbolj močno si sedaj verjetno čutila tudi delovanje t plutona, ki je naredil zadnji kvadrat na n plutona, ki je v veneri.
Kvadrat t plutona na n plutona je res naporen, nam je težko za umret. In pri tebi je bila zadaj zgodba venere (n pluton v tehtnici), za katero je pluton hotel, da se transformira, da umre kar je preživeto, kar ni dovolj stabilno, trdno, da se porušijo temelji in vrednote, ki niso prave in se postavijo novi temelji glede odnosov, glede tvojih lastnih vrednot, glede denarja...
no ta kvadrat je sedaj za tabo ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #227 on: December 06, 2015, 09:56:40 AM »
Sanjalka, prav imaš. Vse drži, kar si napisala. Plutona sem izrazito čutila čez drugo polovico leta. Zgodil se je tudi lunin mrk na N plutonu, v 8.hiši. V ospredju odnosi- zaključki, potem tudi delo na sebi, predvsem tematike najgloblje rane, ki jo nosim v povezavi z venero... 
Povezava denar - jaz, se je izrazito spremenil, tudi odnos jaz -moški in odnos jaz- mama.
Zdaj, ko gledam nazaj , vidim, da se je v tem letu naredila zelo velika preobrazba. Da postajam druga jaz. In bolj sem si všeč. :)
HVALAAA. :-*
In ja, maske so padale !!
« Last Edit: December 06, 2015, 09:58:19 AM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #228 on: January 07, 2017, 12:06:17 AM »

Kironov povratek čakam zelo kmalu tudi jaz. Jah, ni zastonj, da tako proslavljamo Abrahama. Se mi zdi, da pri teh letih po astroloških merilih dosežemo polovico življenja, ki označuje učenje. Druga polovica, ki nas potem čaka je pa tisti drugi del Kirona .... duhoven, moder, učitelj ......

Trenutno je moj T Kiron na AS .... nekaj časa že prehaja preko in v tem času so se v meni prebudile tudi zdraviteljske sposobnosti ne samo do fizičnega, pač pa tudi do vseh drugih oblik zdravljenja, ne samo do ljudi pač pa tudi do živali, rastlin in matere zemlje.....

Ja deluje ... Theta je tu.

Prebijam se, prebijam skozi te tudi osem let stare poste in tako sem našel nekaj tudi zame.  Te dni imam T Kirona na N Kironu. Je to tisto čemur se reče Kironov povratek?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #229 on: January 07, 2017, 12:13:27 PM »
P  :So  :kon:ki, kmalu se jim pridruži še P  :Lu. Druga hiša.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #230 on: January 07, 2017, 02:59:10 PM »

Kironov povratek čakam zelo kmalu tudi jaz. Jah, ni zastonj, da tako proslavljamo Abrahama. Se mi zdi, da pri teh letih po astroloških merilih dosežemo polovico življenja, ki označuje učenje. Druga polovica, ki nas potem čaka je pa tisti drugi del Kirona .... duhoven, moder, učitelj ......

Trenutno je moj T Kiron na AS .... nekaj časa že prehaja preko in v tem času so se v meni prebudile tudi zdraviteljske sposobnosti ne samo do fizičnega, pač pa tudi do vseh drugih oblik zdravljenja, ne samo do ljudi pač pa tudi do živali, rastlin in matere zemlje.....

Ja deluje ... Theta je tu.

Prebijam se, prebijam skozi te tudi osem let stare poste in tako sem našel nekaj tudi zame.  Te dni imam T Kirona na N Kironu. Je to tisto čemur se reče Kironov povratek?

Andres

Ja Andres, to je  :ki povratek ;)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #231 on: June 14, 2017, 07:31:49 PM »
No, pa gre spet direktno tale  :ki.
Konec januarja naslednje leto se  mi še zadnjič ekzaktno dotakne N  :So.... skoraj dve leti je potoval po mojem N soncu, gor pa dol.Sploh se ni naveličal.
Čutim, da sem delno popucala mojo kironsko rano povezano z  :Ve v 2.hiši ...toliko olajšanja v meni...Druga energija.
Ampak bo še dela.....sem pa na pravi poti, to vem!!!

kiron na sonce ima drugo zgodbo, ki se dotika tvoje maske, tvoje persone, tvojega pogleda na svet...verjetno je bilo potrebno odvreči kakšno masko, se soočiti s kakšno bolečino povezano z moškim delom same sebe, lahko je bilo sicer sprojicirano tudi na zunanje moške (oče, partnerji) ali povezana s tvojim poklicem...upam, da ti je uspelo prepoznati kje si ranjena, kje težko nastopaš in vstopaš v ta svet, kje se težko pokažeš kdo v resnici si...sedaj bi to znanje, ki izvira iz tebi lastne bolečine uporabila za zdravljenje oz pomoč drugim pri zdravljenju njihove bolečine na tem istem področju...

Joj, Sanjalka....:) Nič čudnega, da sem šla brat te zadnje poste v temi kiron, saj imam na N kironu:
 P sonce, P luno in T urana.
Ja, vem kje sem ranjena. Ozavestila sem vse. Vsaj upam.
Ko bom spet v vezi, pa bom šele videla, ali sem kaj naredila ali ne, oz na čem sem. Težko je.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #232 on: February 12, 2019, 02:03:17 PM »
Tranzitni kiron se 19.2 premakne iz znamenja rib v znamenje ovna.
Torej bomo pričeli zdraviti svoje osebne rane. Prepoznavali bomo ranjenost na področju postaviti se zase, biti pogumni, se izpostaviti v svetu in družbi...
Kiron v znamenju rib nam je odkrival kolektivno ranjenost, sedaj pa preidemo bolj na osebno.
Lahko bomo v začetku to sicer bolj videvali v drugih, a če smo zares zavestni, lahko vidimo, da vse to kar vidimo v drugih, je pravzaprav v nas samih.
Bodimo tudi pozorni, da na tem področju ne poškodujemo drugih, da ne bomo nepotrpežljivi do drugih šibkosti in slabosti...da bomo razumeli, da vsi ne zmorejo se boriti zase, da vsi niso ravno borci in vojskovodje...kar sicer oven po naravi je...
V znamenje bika prestopi šele junija 2026, torej bo res dolgoooo v znamenju ovna.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #233 on: February 12, 2019, 02:26:48 PM »
Tranzitni kiron se 19.2 premakne iz znamenja rib v znamenje ovna.
Torej bomo pričeli zdraviti svoje osebne rane. Prepoznavali bomo ranjenost na področju postaviti se zase, biti pogumni, se izpostaviti v svetu in družbi...
Kiron v znamenju rib nam je odkrival kolektivno ranjenost, sedaj pa preidemo bolj na osebno.
Lahko bomo v začetku to sicer bolj videvali v drugih, a če smo zares zavestni, lahko vidimo, da vse to kar vidimo v drugih, je pravzaprav v nas samih.
Bodimo tudi pozorni, da na tem področju ne poškodujemo drugih, da ne bomo nepotrpežljivi do drugih šibkosti in slabosti...da bomo razumeli, da vsi ne zmorejo se boriti zase, da vsi niso ravno borci in vojskovodje...kar sicer oven po naravi je...
V znamenje bika prestopi šele junija 2026, torej bo res dolgoooo v znamenju ovna.
Aja, v ovna , že :))
moj kiron je z ovnom na ti, sta že stara prijatelja :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #234 on: February 12, 2019, 03:37:10 PM »
Tudi moj natalni je v ovnu ;)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #235 on: February 12, 2019, 03:46:04 PM »
Ko je Kiron potoval čez znamenje ribi, mi je pretipal ves ribji stelij v 5 hiši, nazadnje ribjo Luno v 6 hiši. Je bolelo, upam, da sem prebolela. Potrditev za to bom pa dobila ob prehodu Kirona čez DC, 6 stopinj ovna. Se tipkamo na to temo čez kakšno leto.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #236 on: February 13, 2019, 07:02:37 AM »

To je dober za naju, ane ?
Edino kironov povratek naju čaka, ampak mene še ne takoj. Ga imam na 28 ovna.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #237 on: February 13, 2019, 07:49:16 AM »

To je dober za naju, ane ?
Edino kironov povratek naju čaka, ampak mene še ne takoj. Ga imam na 28 ovna.

Mene pa čaka precej kmalu. Prej mi gre pa še čez sonce. Potem pa še čez vladarja karte. ::)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #238 on: February 13, 2019, 11:53:12 AM »
Lisa in Pika se bomo skuaj borile za naso avtenticnost ;)
Da si res upamo biti to kar smo in to tudi pokazati navzven v svetu.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #239 on: February 14, 2019, 08:27:45 AM »
Lisa in Pika se bomo skuaj borile za naso avtenticnost ;)
Da si res upamo biti to kar smo in to tudi pokazati navzven v svetu.

Seveda ;)
Obožujem avtetičnost in da se pokažem svetu takšna kot sem. Sem kar sem. In ponosna na to.