Hvala lepa vsem. Na čuden način sem prav vesela, da se je začel najin mali kreg s Sašo.
Tea je zadela bistvo, ker to je to, to jaz preživljam, s tem se borim in zajebano je do konca.....ampak bo že..včaraj sem vsaj spala dokaj normalno. najbrž je pomagal tudi jok med branjem te teme in ko sem na sestanku v službi, pred vsemi, povedala kar me jezi v službi...to se je zgodilo prvič in upam, da ne zadnjič...ker takšne stvari res osvobajajo.
Glede forumu pa to; sem zelo zaprta oseba in v bistvu ne rada sodelujem na forumih in izmenjujem mnenja z osebami, ki jih ne poznam...v bistvu mi ne gre od rok, to "nakladanje " tja v tri dni...kar vse seveda vse ni, ampak vseeno...
Ta forum me je potegnil najbolj zaradi astrologije, ki me resnično zelo zanima.....
Ljudje me ne zanimajo preveč(vsaj to obdobje je takšno), to mi je žal, že prevečkrat očitano, tudi v real lifu, ampak tako pač je ...imam svoj mali svet in okoli njega kitajski zid.
Ne morem biti, nekaj kar nisem.Jaz sem vedno takšna kot sem, nikoli se ne pretvarjam, žal...ne znam.Zato nisem slaba oseba, sem zelo čustvena in vsaki živi duši bi pomagala, če vidim, da se ji dela krivica...
Ampak cel halo (hvala Bogu za njega) za to, ker človek ne izmenjuje mnenj na forumu, se mi zdi pa res pretiran.Nismo vsi za vse.Ljudi je treba sprejemati takšne kot so, če pa to ne gre, jih pač enostavno ignorirati.
christallyne, posebna hvala pa tebi.