Author Topic: Kiron  (Read 140709 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Kiron
« Reply #195 on: August 27, 2013, 01:48:36 PM »
Uf, potem se še dobro držim  :laugh:

Samo je res, pride izbruh naenkrat, pa znorim, ampak se potem tudi dokaj hitro umirim nazaj.

hihi ... no zdaj vsaj veš zakaj. Hvala bogu za izbruh, tako gre energija ven, sicer bi Kiron lahko tudi kaj rezal  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #196 on: August 27, 2013, 01:49:17 PM »
Ker smo že v sobi z astrologijo in še Kironsko temo po vrhu, naj povem, da imata obe - tako Lisa, kot Saša trenutno P Luno na T Kironu.

Sašina reakcija je bila sprožena iz strani P Luna/T Kiron opozicija Mars kvadrat Uran

Lisa pa kot je znano, P Luna čepi na T Kironu in dotika jod - na drugi strani vpletnega Saturna /7 hiša/ in Plutona. Pa še Saturnov kvadrat na natalnega.

Torej je komplet vse povedano, kot je tudi že Rena napisala.

Sinoči sem sicer zapise obeh videl, vendar se nisem opredeljeval. Saša ima prav, saj nenazadnje nekateri cuzajo na dolgo.  Liza je brez dvoma v neki drugačni, nam težko oprijemljivi situaciji in zato tako.  Obenem je Jane napisala, da ima Liza dva uporabniška imena, torej je sodelovala aktivno, kar Sasa in ostali nismo vedeli.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #197 on: August 28, 2013, 08:45:27 AM »
Hvala lepa vsem. Na čuden način sem prav vesela, da se je začel najin mali kreg s Sašo.
Tea je zadela bistvo, ker to je to, to jaz preživljam, s tem se borim in zajebano je do konca.....ampak bo že..včaraj sem vsaj spala dokaj normalno. najbrž je pomagal tudi jok med  branjem te teme in ko sem na sestanku v službi, pred vsemi, povedala kar me jezi v službi...to se je zgodilo prvič in upam, da ne zadnjič...ker takšne stvari res osvobajajo.

Glede forumu pa to; sem zelo zaprta oseba in v bistvu ne rada sodelujem na forumih in izmenjujem mnenja z osebami, ki jih ne poznam...v bistvu mi ne gre od rok, to "nakladanje " tja v tri dni...kar vse seveda vse ni, ampak vseeno...
Ta forum me je potegnil najbolj zaradi astrologije, ki me resnično zelo zanima.....
Ljudje me ne zanimajo preveč(vsaj to obdobje je takšno), to mi je žal, že prevečkrat očitano, tudi v real lifu, ampak tako pač je ...imam svoj mali svet in okoli  njega kitajski zid.
Ne morem biti, nekaj kar nisem.Jaz sem vedno takšna kot sem, nikoli se ne pretvarjam, žal...ne znam.Zato nisem slaba oseba, sem zelo čustvena in vsaki živi duši bi pomagala, če vidim, da se ji dela krivica...
Ampak cel halo (hvala Bogu za njega) za to, ker človek ne izmenjuje mnenj na forumu, se mi zdi pa res pretiran.Nismo vsi za vse.Ljudi je treba sprejemati takšne kot so, če pa to ne gre, jih pač enostavno ignorirati.

christallyne, posebna hvala pa tebi. :-*

http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #198 on: August 28, 2013, 09:27:20 AM »
Hvala lepa vsem. Na čuden način sem prav vesela, da se je začel najin mali kreg s Sašo.
Tea je zadela bistvo, ker to je to, to jaz preživljam, s tem se borim in zajebano je do konca.....ampak bo že..včaraj sem vsaj spala dokaj normalno. najbrž je pomagal tudi jok med  branjem te teme in ko sem na sestanku v službi, pred vsemi, povedala kar me jezi v službi...to se je zgodilo prvič in upam, da ne zadnjič...ker takšne stvari res osvobajajo.

Glede forumu pa to; sem zelo zaprta oseba in v bistvu ne rada sodelujem na forumih in izmenjujem mnenja z osebami, ki jih ne poznam...v bistvu mi ne gre od rok, to "nakladanje " tja v tri dni...kar vse seveda vse ni, ampak vseeno...
Ta forum me je potegnil najbolj zaradi astrologije, ki me resnično zelo zanima.....
Ljudje me ne zanimajo preveč(vsaj to obdobje je takšno), to mi je žal, že prevečkrat očitano, tudi v real lifu, ampak tako pač je ...imam svoj mali svet in okoli  njega kitajski zid.
Ne morem biti, nekaj kar nisem.Jaz sem vedno takšna kot sem, nikoli se ne pretvarjam, žal...ne znam.Zato nisem slaba oseba, sem zelo čustvena in vsaki živi duši bi pomagala, če vidim, da se ji dela krivica...
Ampak cel halo (hvala Bogu za njega) za to, ker človek ne izmenjuje mnenj na forumu, se mi zdi pa res pretiran.Nismo vsi za vse.Ljudi je treba sprejemati takšne kot so, če pa to ne gre, jih pač enostavno ignorirati.

christallyne, posebna hvala pa tebi. :-*

Lisa hvala, da si se oglasila

Rada bi te povabila k sodelovanju na astrološkem delu foruma. Kot si rekla, te astrologija zanima. Tudi meni je blebetanje kar vprek odveč. Poleg tega zelo pogrešam astrološke debate, še posebno v teh astroloških sobah, kjer se vse prevečkrat začnemo pogovarjat v filozofskem smislu - ki najbrž sodi v kakšno drugo sobo, ki jih imamo na forumu odprto. In ja, tudi sama sem že bila na tem, da neham pisat, saj se mi je začelo počasi zdeti "malo mimo" vse skupaj, še posebno, ker smo se od astrologije oddaljili.

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #199 on: August 28, 2013, 09:29:12 AM »
Naprošam vse, da se v astroloških sobah držimo astroloških tem. Če imamo kaj za povedat, naj bo podkrepljeno z stanjem na nebu.
www.Astro-Star.net

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #200 on: December 12, 2013, 09:30:36 PM »
Zanima me sledeči aspekt.
 :Lu  :kon  :ki v 5.hiši. znamenje bika. moški .
in sicer  :Lu tvori samo ta aspekt. a ni to čudno/ zanimivo?
sem brskala po netu, ampak nisem našla nič pametnega, zato se obračam k vam na pomoč. ;)
vem , da je za pravilno interpretacijo  treba pogledati celo karto, ampak vseeno prosim za obrazložitev. tako na hitro.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #201 on: December 13, 2013, 10:38:07 AM »
Zanima me sledeči aspekt.
 :Lu :kon :ki v 5.hiši. znamenje bika. moški .
in sicer  :Lu tvori samo ta aspekt. a ni to čudno/ zanimivo?
sem brskala po netu, ampak nisem našla nič pametnega, zato se obračam k vam na pomoč. ;)
vem , da je za pravilno interpretacijo  treba pogledati celo karto, ampak vseeno prosim za obrazložitev. tako na hitro.

S kironom imam jaz čisto premalo izkušenj, da ga lahko fajn interpretiram. Zdaj luna v peti hiši bi lahko pomenila načeloma ljubezen do otrok, muhaste ljubezenske odnose. Skupaj s kironom pa to lahko pomeni med drugim tudi ranjenost na tem področju itd. Odvisno še od ostale karte.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #202 on: December 13, 2013, 10:47:25 AM »
Teorija na cafeastrology pravi takole:

With hard Chiron-Moon aspects, there is a feeling of awkwardness about expressing our emotional needs. These people may easily tell others "I am really fine", and then privately resent them when they can't see the hollowness of that statement! There is a tendency to dramatize the emotions. Depending on the position of the Moon in the chart, this may take place on the inside or might be apparent to others. There can be a "bottomless pit" feeling on an emotional level--a feeling that emotional satisfaction is always just out of reach. Mothers with these aspects may often feel guilty that they are not doing enough for their kids. There can be a tendency for people with these aspects to pour their feelings out, and then feel guilty or awkward about doing so and they proceed to cover it up and avoid the issue.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #203 on: December 14, 2013, 05:24:57 PM »
hvala jane in cvetka.  :-*
razlago o samem aspketu  :Lu in  :ki sem že našla na netu...ampak je pa zelo, zelo malo napisano o neaspektiranih planetih...zato, mogoče , če je tukaj na forumu kakšna tema odprta s tem naslovom, bi prosila za link. da potem povežem vse skupaj...
odkar sem razvozlala svoj  :ki, ki pride vedno najbolj do izraza v ljubezenskih odnosih, mu dajem pri interpretaciji zelo veliko pomena.posebej, če je v tesnem aspektu s kakšnim osebnim planetom.

« Last Edit: December 14, 2013, 05:26:33 PM by Lisa »

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #204 on: February 18, 2014, 09:44:48 AM »
No, in po vseh teh zapisih o kironu sedajle ugotavljam, da se je tranzitni kiron usedel na moje natalno sonce  :o

Tole pa moram dati na oglasno desko, saj se mi v teh dneh tranzitni  :ki poka stran od mojega N :So, huraaaaa.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #205 on: February 18, 2014, 09:53:07 AM »
No, in po vseh teh zapisih o kironu sedajle ugotavljam, da se je tranzitni kiron usedel na moje natalno sonce  :o

Tole pa moram dati na oglasno desko, saj se mi v teh dneh tranzitni  :ki poka stran od mojega N :So, huraaaaa.

Zanimajo me tvoja opažanja pri tem tranzitu. Kaj se ti je dogajalo?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #206 on: February 18, 2014, 03:39:52 PM »
Mene tudi čaka  :kon  :ki in  :So. junija to leto.. in potem še 1x v februarju 2015.
kaj se dogaja pri tem tranzitu, tudi mene zanima... ;)

:So vladar 7.hiše ...

drugače pa T :ki trenutno na vrhu joda, na  :Me. že dugič. ni fajn. :-\

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #207 on: February 18, 2014, 11:28:38 PM »
Tranzit  :ki čez natalno  :So vsaj pri meni pomeni test trdnosti medsebojne zveze med partnerjema. Hud in mučen tranzit, pri meni konkretno dolgotrajen (1 leto) zaradi R gibanja. Z zelo močnimi čustvi oborožen, ta čustva potegnejo na dan svašta, tudi tisto, česar sploh nikoli ni bilo. :blank:

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #208 on: February 20, 2014, 06:51:46 AM »
Tranzit  :ki čez natalno  :So vsaj pri meni pomeni test trdnosti medsebojne zveze med partnerjema. Hud in mučen tranzit, pri meni konkretno dolgotrajen (1 leto) zaradi R gibanja. Z zelo močnimi čustvi oborožen, ta čustva potegnejo na dan svašta, tudi tisto, česar sploh nikoli ni bilo. :blank:

kaj pa če partnerja ni?
ker   :So  je itak moški v horoskopu ženske...pa pri meni je še vladar 7. hiše.
kakšno pucanje za nazaj.... na temo partnerstvo...najbrž ;)
ja,  sj pri meni bo tudi skoraj eno leto tale tranzit...ker bo  :ki r..sicer ne ekzaktno, ampak vseen...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #209 on: February 20, 2014, 09:35:30 AM »
No meni se pa potika po 7. hiši in se bo še nekaj časa. Partnerska. j***.
Itak ga imam natalno v kvadratu z luno in še vsem ostalim, skratka, postavljenega tako, da mi že po defoltu vse zaf**a.
Baje se človek na vse te energije enkrat že navadi.
Pa na Plutona.
Pa na Saturna.
Pa na Urana.
Aleluja.
Jupijada.
Marmelada in lešnikova čokolada.

Tko... zdej grem pa lahko naprej risat vesele otroške ilustracije.

P.s. Imam znanko, ki je dala svojemu sinu ime Chiron.