Author Topic: Kiron  (Read 141361 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
Re: Kiron
« Reply #90 on: January 23, 2009, 01:37:12 PM »

Offline klarus

• Mojster
« Reply #91 on: January 23, 2009, 02:08:07 PM »
 ang: :P ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #92 on: January 23, 2009, 08:41:43 PM »
klarus, še meni povej :D kaj meniš o mojem kironu hehe

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #93 on: April 06, 2009, 12:24:44 PM »

Trenutno je moj T Kiron na AS .... nekaj časa že prehaja preko in v tem času so se v meni prebudile tudi zdraviteljske sposobnosti ne samo do fizičnega, pač pa tudi do vseh drugih oblik zdravljenja, ne samo do ljudi pač pa tudi do živali, rastlin in matere zemlje.....

Ja deluje ... Theta je tu.

Me zanima kako bo kiron deloval na moj ASC, junija je ekzaktno gor?? Kaj misliš Tea kašne zdraviteljske sposobnosti mi obeta?? Se bom raje skoncentrirala na kaj takega, boljše kot na rano. ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #94 on: April 06, 2009, 12:40:14 PM »
Kakšne aspekte pa ima tvoj AS .......... ti bodo opisovali temo

Sicer pa boš odkrila sigurno nekaj, kar bo še tebe presenetilo.  ;)

Uživaj

Moj je trenutno v kvadratu na Luno  >:D

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #95 on: April 06, 2009, 01:11:12 PM »
Kakšne aspekte pa ima tvoj AS .......... ti bodo opisovali temo

Sicer pa boš odkrila sigurno nekaj, kar bo še tebe presenetilo.  ;)

Uživaj

Moj je trenutno v kvadratu na Luno  >:D

Bom poročala Tea. Tranzitni kiron preko moje lune je verjetno okupiral mene z mojo mamo, kajti kar nekaj časa je bil na luni, ki je precej blizu ASC.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #96 on: April 07, 2009, 08:05:42 AM »
Lunca

Tudi jaz imam opravka z zdravljenjem naših domačih.
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #97 on: April 07, 2009, 09:08:30 AM »
Lunca

Velilko uspeha ti želim, upam, da ni tako hudo. Mislim, da tvoji niso tako v kritičnih letih??

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #98 on: April 07, 2009, 09:13:12 AM »
Lunca

Velilko uspeha ti želim, upam, da ni tako hudo. Mislim, da tvoji niso tako v kritičnih letih??

Od Ljubota očeta je konec januarja možganska kap. Kljub vsem prognozam zdravnikov, da ne bo preživel, potem pa da bo samo še rastlina,  smo ga postavili na noge. Ravno zdaj je na rehabilitaciji in že sam zmore iz postelje na voziček. Hodi pa s hoduljo.
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #99 on: April 07, 2009, 09:17:24 AM »
meni pa kiron tranzitira sonce... ;D...bivši prišel naokoli z zdravstvenimi težavami...tale ki mi trenutno piha na dušo pa tudi v stresu... oba imata sonce na mojem kironu  ??? pomagam enemu in drugemu kolikor lahko...neptunska posla - na soncu ni samo kiron, je še neptun pravkar tranzitiral čez... jaz pa mislila da sem z oboma že opravila  ;D verjetno še retro venera imela prste vmes...
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #100 on: April 07, 2009, 09:20:49 AM »
meni pa kiron tranzitira sonce... ;D...bivši prišel naokoli z zdravstvenimi težavami...tale ki mi trenutno piha na dušo pa tudi v stresu... oba imata sonce na mojem kironu  ??? pomagam enemu in drugemu kolikor lahko...neptunska posla - na soncu ni samo kiron, je še neptun pravkar tranzitiral čez... jaz pa mislila da sem z oboma že opravila  ;D verjetno še retro venera imela prste vmes...

hehe ;)
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #101 on: May 18, 2009, 10:18:23 PM »

Sem se zamislila nad karto,kjer ima on Kirona v 5.hiši in pade točno na njen Kiron v 7.hiši ???

Bi to lahko pomenilo,da si en drugemu prizadejata bolečino,si delata rane ???
Je možna ralaga tudi ta,da bi lahko postala zdravitelja en drugemu ???
Ali je to pač rana,ki jo povzročata en drugemu in se ne da ozdraviti :-\
Vsekakor se mi zdi pomembno,ker si zasedata 5. in 7. hišo in notri je samo Kiron :-\

Tea,te lahko prosim za voje mnenje ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #102 on: May 19, 2009, 07:08:00 AM »

Sem se zamislila nad karto,kjer ima on Kirona v 5.hiši in pade točno na njen Kiron v 7.hiši ???

Bi to lahko pomenilo,da si en drugemu prizadejata bolečino,si delata rane ???
Je možna ralaga tudi ta,da bi lahko postala zdravitelja en drugemu ???
Ali je to pač rana,ki jo povzročata en drugemu in se ne da ozdraviti :-\
Vsekakor se mi zdi pomembno,ker si zasedata 5. in 7. hišo in notri je samo Kiron :-\

Tea,te lahko prosim za voje mnenje ang: :-* ang:

Ojla

Vse to kar si napisala je možno. Saj včasih tudi zdravljenje boli, a ne ........

Če pa želiš čisto natančno ugotoviti, potem je potrebna kompletna sinastrija, ne samo postavitev Kironov. Če drugega ne, poglej v katerem znamenju sta, pa kakšne aspekte imata v natalki in potem s kakšnimi planeti sta povezana v sinastrični karti.
Naredi tudi kombin in poglej kam seda tam Kiron.

Z astrologijo si lahko čisto natančno odgovoriš katere teme bodo na površju. Vsekakor je potrebno gledat tudi starost človeka.

Poglej tudi vladarje 5 in 7 hiše in seveda povezavo z Kironom itd..............

Vsaka rana se da ozdravit.

Poleg tega je v življenju in astrologiji tako, da skozi pozicijo plantov dobimo samo izziv. Jaz dosti raje vidim, da je dinamika večja, kot da je vse pošlihtano. Pri večji dinamiki sinastričnih ali pa natalnih kart, vem, da ima človek možnost izkoristiti svoje potenciale. In prav pri večji dinamiki je možnost, da bo človek hitreje, intenzivneje in močneje spreminjal svoje življenje.
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #103 on: May 19, 2009, 10:19:42 AM »
Tudi midva s partnerjem imava veliko kironskih aspektov, že samo konjukcije ( moj Kiron v konj. z njegovim soncem, saturnom, kironom ) in kar nekaj opozicij, sekstilov in trigonov.

Moje mnenje - v vsakem primeru ni naključje, da se dva srečata, se njuna pot ( lahko samo za nekaj časa ) združi, ampak vedno z namenom učenja, ki je pač dostikrat boleče. Tako se učimo, zorimo, opuščamo zastarele vzorce, se soočamo z lastnimi strahovi in se hkrati odpiramo za nove energije, nova znanja, ljudi, odnose. Bolj kot sodelujemo, bolj kot prevzemamo odgovornost za lastno življenje, lažje nam je; bolj kot se branimo, vztrajamo, trmarimo in se zapiramo v lastni svet, lastno "omejenost" in mislimo, da so za naše bolečine drugi krivi, odgovorni, bolj trpimo in ponavljamo iste " napake ", kot radi rečejo ljudje " življenje jih tepe " ali " ta pa ima takšno smolo v življenju ".

Večkrat se spomnim misli, " bodi hvaležen tistemu, ki te je najbolj prizadel "; čeprav, ko trpiš, si žalosten, jezen itd... se težko najdeš v tej misli, a ko pogledaš nazaj, kaj je vse to sprožilo znotraj tebe in posledično okoli tebe, takrat si srečen, ker si dobil takšno priložnost. In do tega človeka enostavno ne moreš čutiti jeze ali žalosti, razočaranja, ker se zavedaš, kakšno vlogo je imel v tvojem življenju.

Toliko o ranah z moje strani  ;)
« Last Edit: May 19, 2009, 10:21:44 AM by taja6 »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #104 on: May 19, 2009, 10:27:40 AM »
Tudi midva s partnerjem imava veliko kironskih aspektov, že samo konjukcije ( moj Kiron v konj. z njegovim soncem, saturnom, kironom ) in kar nekaj opozicij, sekstilov in trigonov.

Moje mnenje - v vsakem primeru ni naključje, da se dva srečata, se njuna pot ( lahko samo za nekaj časa ) združi, ampak vedno z namenom učenja, ki je pač dostikrat boleče. Tako se učimo, zorimo, opuščamo zastarele vzorce, se soočamo z lastnimi strahovi in se hkrati odpiramo za nove energije, nova znanja, ljudi, odnose. Bolj kot sodelujemo, bolj kot prevzemamo odgovornost za lastno življenje, lažje nam je; bolj kot se branimo, vztrajamo, trmarimo in se zapiramo v lastni svet, lastno "omejenost" in mislimo, da so za naše bolečine drugi krivi, odgovorni, bolj trpimo in ponavljamo iste " napake ", kot radi rečejo ljudje " življenje jih tepe " ali " ta pa ima takšno smolo v življenju ".

Večkrat se spomnim misli, " bodi hvaležen tistemu, ki te je najbolj prizadel "; čeprav, ko trpiš, si žalosten, jezen itd... se težko najdeš v tej misli, a ko pogledaš nazaj, kaj je vse to sprožilo znotraj tebe in posledično okoli tebe, takrat si srečen, ker si dobil takšno priložnost. In do tega človeka enostavno ne moreš čutiti jeze ali žalosti, razočaranja, ker se zavedaš, kakšno vlogo je imel v tvojem življenju.

Toliko o ranah z moje strani  ;)

Zelo lepo napisano Taja
Hvala

V svojem življenju sem imela priložost srečati človeka, s katerim sva imela vse osebne planete v trigonih, sekstilih in konjunkcijah. Jao, a kdo misli da je šlo.

PRAV NIKAMOR. Kdo pa bi rad drugega sebe, poleg sebe. Je dosti da imaš opravka z enim JAZ.  ;)
www.Astro-Star.net