Tudi midva s partnerjem imava veliko kironskih aspektov, že samo konjukcije ( moj Kiron v konj. z njegovim soncem, saturnom, kironom ) in kar nekaj opozicij, sekstilov in trigonov.
Moje mnenje - v vsakem primeru ni naključje, da se dva srečata, se njuna pot ( lahko samo za nekaj časa ) združi, ampak vedno z namenom učenja, ki je pač dostikrat boleče. Tako se učimo, zorimo, opuščamo zastarele vzorce, se soočamo z lastnimi strahovi in se hkrati odpiramo za nove energije, nova znanja, ljudi, odnose. Bolj kot sodelujemo, bolj kot prevzemamo odgovornost za lastno življenje, lažje nam je; bolj kot se branimo, vztrajamo, trmarimo in se zapiramo v lastni svet, lastno "omejenost" in mislimo, da so za naše bolečine drugi krivi, odgovorni, bolj trpimo in ponavljamo iste " napake ", kot radi rečejo ljudje " življenje jih tepe " ali " ta pa ima takšno smolo v življenju ".
Večkrat se spomnim misli, " bodi hvaležen tistemu, ki te je najbolj prizadel "; čeprav, ko trpiš, si žalosten, jezen itd... se težko najdeš v tej misli, a ko pogledaš nazaj, kaj je vse to sprožilo znotraj tebe in posledično okoli tebe, takrat si srečen, ker si dobil takšno priložnost. In do tega človeka enostavno ne moreš čutiti jeze ali žalosti, razočaranja, ker se zavedaš, kakšno vlogo je imel v tvojem življenju.
Toliko o ranah z moje strani