moj kiron 9'55'' retrograd ari 4. hiša
kiron Opposition merkur
kiron Semisquare jupiter
kiron Square saturn
kiron Opposition uran
kiron Sesquiquare neptun
tole mi je ena enkrat napisala
Bolece teme v domacem okolju, v druzini, ozji in lahko povezane tudi s predniki. Lahko se vlece neka obcutljiva tema, tam obcutis najvec nepravicnosti, vendar lahko to dokaj skrijes, da se ne vidi navzven, ceprav jo Merkur povezuje z zunanjim svetom, ko imas lahko probleme pri stikih, drugace komuniciras, razmisljas. Druzina je lahko nekako raztrgana, v njej veljajo drugacne pripradnosti ali pa jo sploh ni. Zaradi Kirona je prizadeto tvoje obcutenje osnovne, varne, tople druzinske celice, teme dogajanj so Ovnovske (groba individualnost, ranjena individualnost, nesodelovanje, kakarsnokoli nasilje, bojisce, napetosti). Posledice so taksne, da na druzino gledas drugace kot drugi, ne mores iskati klasicnega vzorca, tezava morda, da ne samo domu, ampak tudi drugam ne mores zares pripadati, ne mores pognati korenin. Zdravilno vprasanje je, ko je osnovna celica korenin ranjena, od koder se crpa hrano za rast, ki je podlaga vsemu, kako in komu pripadat, kako pognati korenine, kam spadam, kako naj najdem, kam spadam.
Lahko je tudi, da se ne mores odcepiti od doma, ker ga najprej moras res imeti, da to lahko storis, locitev dobesedno ali od te bolecine.
V 4. hisi se pride domov - E.T. GO HOME, obcutek, da tukaj ni tvoj dom, da si prisla v druzino, s katero ste si v osnovi razlicni, v kateri se ne pocutis doma, toda tudi drugje se ne...itd.
Stvari se verjetno dogajajo v teh smereh........(brez aspektov). Aspekti so vecinoma napetostni, torej so neposredno vplivana tudi podrocja tvojega zivljenja, kamor vodijo.
pa moj odgovor
oče vojna sirota, teta ki je bila njegova skrbnica je navzven lepo skrbela..dejansko je bila pa prava mačeha do njega..zato je tudi on sam zelo posesiven, kolerik...mariskatera grenka je bila v otroštvu
sploh ne vem kam pripadam....če bi opisala mene in ostale člane familije je tako kot jing in jang...sicer ena celota ampak listo različna..že od nekdaj hkrati pripadam tej familiji ampak sem drugačna...pa ne na zunaj(ma tud tu vsi ostalo temni js blont, vsi rh+ js rh- sam sem preeč podobna očetu, da nebi bil o tapravi) ampak nisem pa del njih..nekot različne frkvence...js na eni ostali na drugi familija je pa itak tradicionalno katoliška
se počutim kot morska solata..brez korenin...ne najdem kraja kjer bi se lahka ustalila...ne vem...skor tak kot da nebi bla nikjer doma in hkrati vsepovsod
plus da so vsi pri men doma v uradni medicini..js pa se počasi podajam v alternativno..dosti časa sem dobesedno žrtvovala svoje sanje vse, da bi jim ustregla in postala enakovredni član..sam f
plus da ma moj oče kirona v 10. hiši