Nocoj sem spet po dolgem času gledal malo Kirona in pravzaprav mi je tu v tej temi takoj v oči padlo, da je bila ta tema odprta do dneva točno pred enim letom na drugem mestu. Kot vemo imamo o Kironu dve temi, zato sem drugo zaklenil in jo bom tudi pobrisal.
Pravzaprav sem našel kar nekaj zanimivosti v zvezi z mojim Kirionom, med drugim, celo AGT terapijo, ki se lahko naveže tudi kot sex terapija. Nenazadnje tudi veljaje nekakšne zdravilske sposobnosti, s poudarkom, da se sam ne morem ozdraviti na način, ki velja za vse ostale.
Zanimivo, da Kiron v četri hiši opisuje odtujitev enega od staršev, bolj verjetno očeta, ki je lahko tudi bolnik, veliko zdoma na poti in/ali nič kaj dovzeten za otroke. Ti ljudje očitno vedno "iščejo" svoj dom, radi bi pomagali in tudi pomagajo drugim kar zadeva doma, medtem, ko njihovo temu ni ravno podobno. Menim, da se takšni ljudje doma slabo počutijo in kaj vem. Mogoče punce ki zbežijo od doma bržkone tako položen Kiron tudi imajo.
Zanimivo, da ima naš forum, torej Spletni simbol, Kirona v drugi hiši kot edini planet. Ta torej uči in daje napotke, denarja pa kot da ga nebi hotel, oziroma sam sebe ne ceni dovolj, da bi denar prejemal. In kot smo napisali že predhodno, tu pri nas ni še nihče nič kasiral. Ne le to. S tako postavitvijo Spletni simbol pokaže in ponudi drugim sled kje naj denar vzamejo, sam pa od tega nima nič.
Andres