Ampak tako na hitro, ko sem pogledala, kako pa zdaj občutiš Saturnov kvadrat na Kirona. Saj to bi morala biti zelo podobna tema. Ali pa je bil za tisto dogajanje bolj kriv Pluton.
Mislim da je takrat pluton bil na delu, ker tale kvadrat še ne čutim prav, ali pa tele spremembe, ki se mi zdaj dogajajo bolj pripisujem saturnovemu povratku.
Še sreča, da sem letos šla v penzijo, ker ne vem kako bi bilo če bi z vsem tem še v službo morala hoditi. Tako pa imam dovolj časa za študij, razmišljanje in poglabljanje v sebe in spoznavanje nekih novih razsežnosti bivanja. Očitno me je pluton takrat toliko spremenil, da lekcija sedaj ne more biti ista...
Ali bi lahko sekstil merkurja z kironom bil tisti ki me sili, da o vsem tem tudi spregovorim?
Do sedaj sem malo o tem govorila in sem na forumih uglavnem spremljala dogajanja, sem pa malo pisala o sebi. Uglavnem sem podajala znanja, ki sem jih prepoznala v različnih knjigah, pa tudi Vojko mi je odprl drugačen pogled na svet s pomočjo spremljanja energije z metodo DZK. Dosti lažje razumem dogodke in razmerja, ki nastajajo v moji okolici, ko jih pogledam na ta način...
...in nič ni narobe če kdaj počakam na odgovor. Čar foruma je prav v tem da sprašujemo, ko se vprašanje pojavi in odgovor dobimo, ko je čas za to. Vsi mi razen tega tu imamo svoja življenja, ki jih predvsem moramo živeti da tile aspekti sploh lahko pridejo do izraza.
bodi mavrično