Evo še mene v tej temi. Ko mi je pluton tranzitiral preko kirona sem pravzaprav razreševala t kvadrat (namenoma sem izbrala opcijo v kateri so prikazani tudi aspekti kirona). V obdobju od 1996 - do 2003, ko se je pluton sprehajal proti mojemu kironu in dokončno prišel do IC, se mi je zgodilo toliko tega, da to teško spravim v par besed...spremembe v mojem dojemanju sveta in partnerstva...kriza partnerstva....
Če tu omenim, da je pluton v tem času šel čez partnerjevo sonce na 5 stopnji strelca in merkur na 6 stopnji, vama dvema ne rabim praviti kaj to pomeni.
In če temu dodam, da sva se spoznala leta 1979, ko je pluton bil v ekzaktnem trigonu na moje natalno sonce...plutonska scena na vsej črti.
V tistem času mi se o astrologiji še sanjalo ni, in ko danes gledam za nazaj vidim, da sem zadeve še dobro speljala, sploh če gledam še druge tranzite in aspekte v tistem času.
Veliko sva se oba naučila in danes čeprav nisva več par imava korektne odnose.
bodita mavrično
Tole moram malo natančneje prebrati še Mavrica, me malo čas baše.
Ampak tako na hitro, ko sem pogledala, kako pa zdaj občutiš Saturnov kvadrat na Kirona. Saj to bi morala biti zelo podobna tema. Ali pa je bil za tisto dogajanje bolj kriv Pluton.
Bom pogledala natančneje, pa še kakšno rečeva. 
Takemu obdobju rečemo "kriza srednjih letih", ki nekaterim res ne prizanaša.
v letu 2001 si namreč imela Plutonov kvadrat /preden ga je delal pa še kvadrat na Venero, prav v letu ki ga omenjaš kot štartno - in to v 5 hišo - ljubezen ... itd./
Včasih so ljudje ob Plutonovih kvadratih umirali. Danes na srečo imamo toliko psihološkega znanja, da se znamo v tem času nekako s samozavedanjem postavljati na noge. Je pa res da se nam v takem času dogaja .... sploh če je tako kot pri tebi ... to sovpadalo še z drugimi močnimi tranziti.
Torej na delu je bil Pluton ... potem pa ko je Saturn prišel v znamenje Bika še ta v kvadratu na tvojo 5 bajto .... iz 8 /delitev premoženja, transformacija, smrti ipd..../, Merkurja, Venero in potem še na Sonce in Marsa /ki sta že natalno tako sklofana/.
Da pa je bila scena še večja, si kasirala tudi Urana na Sonce in potem še na Marsa v tistih opozicijah, ki res niso najboljše.
Vpleten pa je bil tudi Neptun, ki je hodil preko Merkurja in Venere.....
No .... a je za popolno življenje še kaj potrebnega

Sicer pa če si preživela tole, boš še vse kaj drugega

SREČNO