Author Topic: Kiron  (Read 140640 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
Re: Kiron
« Reply #180 on: August 27, 2013, 10:42:20 AM »
Lisa, če potrebuješ kak pogovor, me lahko kontaktiraš. Rada poslušam in rada pomagam, kolikor pač lahko ;) (nisem pa profi astrolog) :)

Offline Luna

• Mojster
« Reply #181 on: August 27, 2013, 11:30:08 AM »
Hahahaha Maja. Kozica  ;) :D

Ej Lisa, vem, da ni fajn, takrat ko se počutiš najbolj na dnu, pa ti še kdo kaj pove takega...jz nisem tega opazila pri tebi, sem pa že kdaj pri kateri...

Ker hodim na mediacijo, moram poudarit: v tem razgovoru, no postu, nisem ne na vaši strani, ne na vaši strani  (povem obema stranema).

Nato skušam doseči, da strani prisluhneta druga drugi. Saši bi rekla: Če vas prav razumem, bi vi želeli, da Lisa sodeluje tudi tako, da z nami deli svoje spretnosti in konjičke, v katerih je dobra, nas pa bi zanimale? Nato Saša recimo potrdi, nakaže še nekaj naprej. Nato bi recimo rekla Saši še: kaj bi še želeli povedat Lisi? In bi Saša rekla, želim, da se Lisa zave, da se lahko postavi na pozicijo osebe, ki kljub težavam reče, da bo odslej premagovala svoje težave aktivno.... (recimo....predvidevam... ;) ). Potem Lisi: kako pa ste se počutili ob tem, kar vam je napisala Saša? In bi Lisa rekla, da jo je prizadelo, da jo je bolelo. In bi vprašala naprej: kako pa zdaj gledate na to, ko ste slišali, kaj vam je s tem Saša želela povedat? ... In bi pravzaprav prišli do tega, da razčiščevanje takih majhnih konfliktov pripelje do nivoja višje in mogoče zavedanja, kakšna pot je še lahko iz težav ven. Imamo tudi temo, kjer si postavljamo dobronamerna ogledala. No, kar zdaj ne pomeni, da men kaj povejte. Nič nočem slišat, nič nočem slišat  ;) ;D

8)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #182 on: August 27, 2013, 12:59:30 PM »

Ej Lisa, vem, da ni fajn, takrat ko se počutiš najbolj na dnu, pa ti še kdo kaj pove takega...jz nisem tega opazila pri tebi, sem pa že kdaj pri kateri...

Ker hodim na mediacijo, moram poudarit: v tem razgovoru, no postu, nisem ne na vaši strani, ne na vaši strani  (povem obema stranema).

Nato skušam doseči, da strani prisluhneta druga drugi. Saši bi rekla: Če vas prav razumem, bi vi želeli, da Lisa sodeluje tudi tako, da z nami deli svoje spretnosti in konjičke, v katerih je dobra, nas pa bi zanimale? Nato Saša recimo potrdi, nakaže še nekaj naprej. Nato bi recimo rekla Saši še: kaj bi še želeli povedat Lisi? In bi Saša rekla, želim, da se Lisa zave, da se lahko postavi na pozicijo osebe, ki kljub težavam reče, da bo odslej premagovala svoje težave aktivno.... (recimo....predvidevam... ;) ). Potem Lisi: kako pa ste se počutili ob tem, kar vam je napisala Saša? In bi Lisa rekla, da jo je prizadelo, da jo je bolelo. In bi vprašala naprej: kako pa zdaj gledate na to, ko ste slišali, kaj vam je s tem Saša želela povedat? ... In bi pravzaprav prišli do tega, da razčiščevanje takih majhnih konfliktov pripelje do nivoja višje in mogoče zavedanja, kakšna pot je še lahko iz težav ven. Imamo tudi temo, kjer si postavljamo dobronamerna ogledala. No, kar zdaj ne pomeni, da men kaj povejte. Nič nočem slišat, nič nočem slišat  ;) ;D

Bravo Rena,odlično napisano. Dobra mediatorka boš ali pač si že :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #183 on: August 27, 2013, 01:05:49 PM »
Punce ne se kregat ce ne vas bom moderatorju zatozla  :P

Lisa je pred casom sodelovala na forumu pod drugim nickom in kot se spomnim je bila dejavna v vecih temah. Verjetno je marsikdaj res tezko odgovorit na vsa vprasanja, zato pac na dolocene ne odgovorimo. In res je radi imamo, da nekdo sodeluje v drugih temah pa ce to samo pomeni da napise dobro jutro :D

Vendar dajmo ohranit nek dialog na nivoju prosim.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #184 on: August 27, 2013, 01:07:51 PM »
Ker smo že v sobi z astrologijo in še Kironsko temo po vrhu, naj povem, da imata obe - tako Lisa, kot Saša trenutno P Luno na T Kironu.

Sašina reakcija je bila sprožena iz strani P Luna/T Kiron opozicija Mars kvadrat Uran

Lisa pa kot je znano, P Luna čepi na T Kironu in dotika jod - na drugi strani vpletnega Saturna /7 hiša/ in Plutona. Pa še Saturnov kvadrat na natalnega.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #185 on: August 27, 2013, 01:23:42 PM »
Tea, obnovila sem karto v podpisu.
Malo poglej, če vidiš, kakšen svetli žarek, prosim!
Pa to s  :ki na vrhu joda, me zelo zanima...

Lisa - ko sem sama imela težji Saturnovski tranzit sem bila k osa, ki bi najraje sebe pičila v rit. V tistem času mi je šlo vse tako močno na živce, da bi postrelila kar vse počez vse, ki so si mi drznili približati. Depra je bila tako močna, da se je odražala celo na mojem fizičnem - nehala sem si barvat lase, pa še ostrigla sem jih po vrhu, kot psihološki kazalec nemoči /Samson hihi/

Kljub temu, da sem astrolog, da sem vse vedela, da sem si dnevno - ko sem pač bila toliko močna - delala afirmacije, mantre, pa še vse druge tehnike, ki so mi znane, ti povem, da je bila bolečina in občutek nemoči tako močna, da sem mislila, da me bo kar pobralo. Kalimero - v glavnem.

Kakšen nasvet ti lahko dam. Nobenega. To je treba enostavno preživet.

Meni osebno se zdi čist brez pomena nekomu govorit, kako mora življenje vzet v svoje roke, kako mora bit močen, kako mora to ali ono. To konec koncev že vsak zase enostavno ve in se znotraj energij pač skuša držati nad vodo. Nekateri malo šibkejši se potopijo, nekateri pa ne in ti se ne boš - tvoja natalna karta je močna in tvoja volja je neomajna, pa tudi trmasta si dovolj, da se ne boš pustila.

Zdaj pa jokaj in stokaj, če ti bo to odvzelo bolečino. Lahko tudi kakšnega na gobec, čist komot /mislim, tko v mislih, zares pa tolči raje v blazino doma  ;) V glavnem če moreš čimbolj izrazi svoja čustva, tudi če so splošno družbeno-socialno prepovedana. Tale novodobna "bodi močna, vzemi življenje v svoje roke itd.." je v takem trenutku čist odveč.

Če nekdo izrazi svojo šibkost, pomeni, da je na drugi strani energije moč, če nekdo joka, pomeni, da je na drugi strani energije smeh in če je nekdo nesrečen, je na drugi strani energije sreča ..... slejkoprej iz dneva nastane dan in slejkoprej iz dežja posije sonce. Tako je tudi s planetarnimi gibanji. Mi vsi smo sestavljeni iz zvez in smo del vesolja in narave.

Ko si v viharju, poskušaj najti zavetje, če ga vidiš - torej počni kar te je volja in nabij na K* vse - saj življenje je konec koncev le iluzija, ki smo si jo izbrali in jo peljemo naprej.

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #186 on: August 27, 2013, 01:33:38 PM »
Saša - tisto o sodelovanju pa bi tudi jaz napisala.... in tukaj se pod tvoje pisanje enostavno podpišem, pa najbrž je to delo moderatorja in se ti vsekakor za te besede zahvalim

/pa ne samo v Lisinem primeru/

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #187 on: August 27, 2013, 01:37:21 PM »

Odlično Rena  :)

Le da teme o ogledalih ne doseže vseh na forumu  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #188 on: August 27, 2013, 01:38:18 PM »
Lisa, če potrebuješ kak pogovor, me lahko kontaktiraš. Rada poslušam in rada pomagam, kolikor pač lahko ;) (nisem pa profi astrolog) :)

Lepa gesta  :)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #189 on: August 27, 2013, 01:39:41 PM »

Lepa gesta  :)

mogoče se pa kar tukaj na forumu zmenita, se še mi kaj iz vsega naučimo

nič zato, če nisi profi, mislim, pa da astrologijo kar dobro poznaš.
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #190 on: August 27, 2013, 01:40:25 PM »
Rena,

lepo si napisala in se strinjam. Vem, da nisi na nobeni strani in da samo izražaš mnenje in posreduješ.

Moj namen ni bil oseben napad na Liso kot sem že poudarila. Me pa boli, ne jezi, da se nekdo pojavlja na forumu samo takrat, ko potrebuje pomoč. Meni je tudi forum dosti pomagal, ko sem imela težave in se spomnim, kolikokrat sem šla sem gor zato, da so me spravili v dobro voljo. Na tem forumu sem našla tudi veliko čudovitih ljudi, s katerimi ohranjamo stike tudi izven foruma, za kar bom večno hvaležna.

Ni mi pa všeč, da če imamo pravila, ki veljajo za vse, da se ne upoštevajo. Nikakor ni bil moj namen to, da sedaj Lisi odrečemo vsakršno pomoč, ampak če ona samo reče, mam ta tranzit, a se da kej naredit, ja kako naj pa ostali, ki morda ne poznamo astrologije tako zelo dobro, pomagamo!? Dopustiš enkrat, dopustiš dvakrat, ampak da je pa vseskozi samo pomagaj mi... Zame je forum neke vrste mala družina, ne pa mesto, kamor bo nekdo prišel samo takrat, ko želi slišat odgovore na vprašanja, ki jih zastavlja, ko samo jemlje, vrača pa ne. In da potem še pride na plano, da nikjer niso napisana pravila. Ja, so.

Če bi ona povedala kaj več o svoji zgodbi, bi bilo veliko lažje tudi za nas ostale. Tako človeka malo bolje začutiš, mu znaš malo bolje svetovat, je bolj osebno. Če pa je samo tako...

Njena reakcija zadnja mi nikakor ni bila po godu, priznam, ji pa ne zamerim, ker vem, da vsakdo nosi svojo bolečino s seboj.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #191 on: August 27, 2013, 01:42:11 PM »
Ker smo že v sobi z astrologijo in še Kironsko temo po vrhu, naj povem, da imata obe - tako Lisa, kot Saša trenutno P Luno na T Kironu.

Sašina reakcija je bila sprožena iz strani P Luna/T Kiron opozicija Mars kvadrat Uran

Lisa pa kot je znano, P Luna čepi na T Kironu in dotika jod - na drugi strani vpletnega Saturna /7 hiša/ in Plutona. Pa še Saturnov kvadrat na natalnega.

A še astrološko se lahko razloži  ;D
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #192 on: August 27, 2013, 01:42:23 PM »
Rena,

lepo si napisala in se strinjam. Vem, da nisi na nobeni strani in da samo izražaš mnenje in posreduješ.

Moj namen ni bil oseben napad na Liso kot sem že poudarila. Me pa boli, ne jezi, da se nekdo pojavlja na forumu samo takrat, ko potrebuje pomoč. Meni je tudi forum dosti pomagal, ko sem imela težave in se spomnim, kolikokrat sem šla sem gor zato, da so me spravili v dobro voljo. Na tem forumu sem našla tudi veliko čudovitih ljudi, s katerimi ohranjamo stike tudi izven foruma, za kar bom večno hvaležna.

Ni mi pa všeč, da če imamo pravila, ki veljajo za vse, da se ne upoštevajo. Nikakor ni bil moj namen to, da sedaj Lisi odrečemo vsakršno pomoč, ampak če ona samo reče, mam ta tranzit, a se da kej naredit, ja kako naj pa ostali, ki morda ne poznamo astrologije tako zelo dobro, pomagamo!? Dopustiš enkrat, dopustiš dvakrat, ampak da je pa vseskozi samo pomagaj mi... Zame je forum neke vrste mala družina, ne pa mesto, kamor bo nekdo prišel samo takrat, ko želi slišat odgovore na vprašanja, ki jih zastavlja, ko samo jemlje, vrača pa ne. In da potem še pride na plano, da nikjer niso napisana pravila. Ja, so.

Če bi ona povedala kaj več o svoji zgodbi, bi bilo veliko lažje tudi za nas ostale. Tako človeka malo bolje začutiš, mu znaš malo bolje svetovat, je bolj osebno. Če pa je samo tako...

Njena reakcija zadnja mi nikakor ni bila po godu, priznam, ji pa ne zamerim, ker vem, da vsakdo nosi svojo bolečino s seboj.

se strinjam
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #193 on: August 27, 2013, 01:44:29 PM »

A še astrološko se lahko razloži  ;D

Itak, sem šla takoj gledat zakaj si tako pop*  ;)

www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #194 on: August 27, 2013, 01:46:10 PM »
Uf, potem se še dobro držim  :laugh:

Samo je res, pride izbruh naenkrat, pa znorim, ampak se potem tudi dokaj hitro umirim nazaj.
9ZK 674