Tea, obnovila sem karto v podpisu.
Malo poglej, če vidiš, kakšen svetli žarek, prosim!
Pa to s
na vrhu joda, me zelo zanima...
Lisa - ko sem sama imela težji Saturnovski tranzit sem bila k osa, ki bi najraje sebe pičila v rit. V tistem času mi je šlo vse tako močno na živce, da bi postrelila kar vse počez vse, ki so si mi drznili približati. Depra je bila tako močna, da se je odražala celo na mojem fizičnem - nehala sem si barvat lase, pa še ostrigla sem jih po vrhu, kot psihološki kazalec nemoči /Samson hihi/
Kljub temu, da sem astrolog, da sem vse vedela, da sem si dnevno - ko sem pač bila toliko močna - delala afirmacije, mantre, pa še vse druge tehnike, ki so mi znane, ti povem, da je bila bolečina in občutek nemoči tako močna, da sem mislila, da me bo kar pobralo. Kalimero - v glavnem.
Kakšen nasvet ti lahko dam. Nobenega. To je treba enostavno preživet.
Meni osebno se zdi čist brez pomena nekomu govorit, kako mora življenje vzet v svoje roke, kako mora bit močen, kako mora to ali ono. To konec koncev že vsak zase enostavno ve in se znotraj energij pač skuša držati nad vodo. Nekateri malo šibkejši se potopijo, nekateri pa ne in ti se ne boš - tvoja natalna karta je močna in tvoja volja je neomajna, pa tudi trmasta si dovolj, da se ne boš pustila.
Zdaj pa jokaj in stokaj, če ti bo to odvzelo bolečino. Lahko tudi kakšnega na gobec, čist komot /mislim, tko v mislih, zares pa tolči raje v blazino doma

V glavnem če moreš čimbolj izrazi svoja čustva, tudi če so splošno družbeno-socialno prepovedana. Tale novodobna "bodi močna, vzemi življenje v svoje roke itd.." je v takem trenutku čist odveč.
Če nekdo izrazi svojo šibkost, pomeni, da je na drugi strani energije moč, če nekdo joka, pomeni, da je na drugi strani energije smeh in če je nekdo nesrečen, je na drugi strani energije sreča ..... slejkoprej iz dneva nastane dan in slejkoprej iz dežja posije sonce. Tako je tudi s planetarnimi gibanji. Mi vsi smo sestavljeni iz zvez in smo del vesolja in narave.
Ko si v viharju, poskušaj najti zavetje, če ga vidiš - torej počni kar te je volja in nabij na K* vse - saj življenje je konec koncev le iluzija, ki smo si jo izbrali in jo peljemo naprej.