Coffee, moj je tudi po dveh letih v špajzi tako hud, da ga samo po pikicah iz kozarca na solato dajem - no, trenutno dajem svežega...
Me prav zanima kje sem brcnila v prazno. Ali ga ti zmiksaš z multipraktikom ali ga narežeš na roke? (
)
Res pa je, da ga kupila še nikoli nisem, ker sem Gorenjka in ne bom plačevala za nekaj česar je v gozdu v izobilju
(pravzaprav je zadeva v trgovini prilično draga
)
ha ha ha.. sem se nasmejala, ko tole prebrala..

s paličnim mešalnikom ga zmiksam - istočasno skupaj z oljem in soljo. Tako, kot sem opisala..
Ker sem neučakano bitje, sem ga po dveh dneh že veselo mazala na kruh. Ne vem, okusi so razllični.. meni se prav nič ne zdi hud.
Imam prijateljico, ki se je tako navdušila nad čemažem, da si nadeva na kos krekerja celo veliko žlico.. da ji ob straneh dol canka.. mislim... jaz tega tudi ne bi zmogla...

sama ga na solate ne dajem, ker mi namazan na kruh, daleč najbolj tekne.
zanimivo pa je, da ne morem jesti samih čemaževih listov. to pa je tudi meni prehudo..

Če boš hodila kaj proti štajerskemu koncu, si toplo vabljena na omenjeno specialiteto.

Lp