Author Topic: Natalne karte članov foruma--drugi del  (Read 121086 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Patrik

• Guest
Re: Natalne karte članov foruma--drugi del
« Reply #120 on: February 27, 2008, 11:03:11 AM »
Imaš tak občutek?

Če ga imaš je to posledica tega, da se razvijaš v Sonce .. ki je tudi v Vodnarju.

As v smislu neke razvojne poti nima tako pomembne vloge kot pa sonce. As je tista točka, ki jo spreminjamo vedno in povsod, saj je znano, da z As nosimo masko kako se želimo predstavit in nastopat pred drugimi. Seveda se z leti dobi tista rafiniranost, pa vendar še vedno v znamenju tistega kar smo v AS.

V sonce pa se razvijamo. Tu dobivamo energijo za svojo kreativnost, izvirnost in enkratnost.  ;D

Ja, imam občutek zmede! ;D :D Ne, mislo sem, da imam oboje! ;) ;D
Hvala za super razlago, ni pa mi jasno, kako si mislila, da imam Sonce, ki je tudi v vodnjarju. Če pa je v ovnu ??? ;) Kakorkoli, bom se potrudil, da "dosežem" Sonce! ;D

Hvala za vse in lep,lep pozdrav! :)

Hm, mislim da je ta post bi Mavrici posvečen, ne!? ;)
« Last Edit: February 27, 2008, 11:05:00 AM by Patrik »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #121 on: February 27, 2008, 11:16:27 AM »
Imaš tak občutek?

Če ga imaš je to posledica tega, da se razvijaš v Sonce .. ki je tudi v Vodnarju.

As v smislu neke razvojne poti nima tako pomembne vloge kot pa sonce. As je tista točka, ki jo spreminjamo vedno in povsod, saj je znano, da z As nosimo masko kako se želimo predstavit in nastopat pred drugimi. Seveda se z leti dobi tista rafiniranost, pa vendar še vedno v znamenju tistega kar smo v AS.

V sonce pa se razvijamo. Tu dobivamo energijo za svojo kreativnost, izvirnost in enkratnost.  ;D

Ja, imam občutek zmede! ;D :D Ne, mislo sem, da imam oboje! ;) ;D
Hvala za super razlago, ni pa mi jasno, kako si mislila, da imam Sonce, ki je tudi v vodnjarju. Če pa je v ovnu ??? ;) Kakorkoli, bom se potrudil, da "dosežem" Sonce! ;D

Hvala za vse in lep,lep pozdrav! :)

Hm, mislim da je ta post bi Mavrici posvečen, ne!? ;)

No na kocu si pa le uganil  ;D Tekst je pa za vse, ki ga želijo prebrati. Odgovor pa je bil na Mavričino vprašanje ...
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline klarus

• Mojster
« Reply #122 on: February 27, 2008, 12:12:36 PM »
najbolš, da kr tu vprašam ::)

na mene se je obrnila ena oseba, ki je na enem forumu prebrala, da mi je že pluton šel žez sonce
ker je totalna novinka na tem področju, se je odločila, da bo temno temno obdobje ::)
kak ji naj pomagam, da si bo zbila te črne misli iz glave......dodatno je še to, da je v 4. mescu in njeni strahovi negativno vplivajo tudi na otročička :'( :'( :'(
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #123 on: February 27, 2008, 12:28:33 PM »
najbolš, da kr tu vprašam ::)

na mene se je obrnila ena oseba, ki je na enem forumu prebrala, da mi je že pluton šel žez sonce
ker je totalna novinka na tem področju, se je odločila, da bo temno temno obdobje ::)
kak ji naj pomagam, da si bo zbila te črne misli iz glave......dodatno je še to, da je v 4. mescu in njeni strahovi negativno vplivajo tudi na otročička :'( :'( :'(

Težka bo .......... Pluton bo vedno hotel igrati vlogo storilec/žrtev in seveda bo potreboval tudi kontejner, kamor bo zlival vso svojo navlako ...... Poleg tega vedno potrebuje tudi trikotnik ... jaz rečem to, ti ono, oni drugi pa drugo ..... vsekakor zrcalo ni zadosti.

Poglej kako ji stojijo drugi planeti. Kje je merkur /predvidevam da ima potem sonce v Kozlu in merkur tudi tam/, torej se je treba z njo pogovarjat na kozlovski način.

Vsekakor preglej njeno natalko in poglej, če ima kje dobro dispozicijo. Preštudiraj jo in jo usmeri na tisto področje.
www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #124 on: February 27, 2008, 02:38:47 PM »
sonce, luno in merkur ima v kozorogu...pluton v 12. hiši v konj z jupitrom (tud v 12) in saturnom v 11. sekstil z mc in kvadrat s s.vozlom....
mal ji morem sprovocirati njen sca asc :)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #125 on: February 27, 2008, 03:02:29 PM »
Imaš tak občutek?

Ne, ne, nimam tega občutka, me je pa zanimalo kaj ti o tem misliš glede na to da so na enem drugem forumo čisto resno o tem govorili...

moje sonce pa je v vodnarju in ga v tem smislu tudi čutim. povezava na devico je itak v tistih opozicijah na luno in saturna. Bolj pa čutim to konjunkcijo sonca in marsa, pa včasih tudi malo ribje stopnje sonca in ovnove marsa, ki jim data malo več energije kot znamenje samo (Sonce se v vodnarju ne počuti glih najbolje, mars v ribah bi pa tudi bil bolj umirjen) Premorem bistveno več energije kot bi po položaju sonca in marsa kdo lahko sklepal...

upam da prav razmišljam...veliko čitam izkušenj z gledanjem karte pa nimam veliko. Zato tudi sprašujem in ob enem verjamem, da tudi drugim tukaj prav pride  :)

...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Patrik

• Guest
« Reply #126 on: February 27, 2008, 08:38:39 PM »

Hja, jaz pa še sedaj ne vem, kaj je moja dominanta ::) :) Ali Sonce ali Luna ... Hm, mi lahko kdo pomaga, če ve!? ;) ;D

Lep pozdrav! :)

Offline Tamara

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #127 on: February 27, 2008, 10:52:08 PM »

Hja, jaz pa še sedaj ne vem, kaj je moja dominanta ::) :) Ali Sonce ali Luna ... Hm, mi lahko kdo pomaga, če ve!? ;) ;D

Lep pozdrav! :)

Ti maš pa močnga Sončka.  :)
Stella

Patrik

• Guest
« Reply #128 on: February 27, 2008, 10:54:42 PM »

RES!!!! :o ;D ;D ;D Ne me zezati, ravno to sem si na tiho želel! ;) ;D Hvala ti. In kaj pomeni to ... upam, da dobro! ;) :) Več glav več ve! :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #129 on: February 28, 2008, 05:22:41 AM »

RES!!!! :o ;D ;D ;D Ne me zezati, ravno to sem si na tiho želel! ;) ;D Hvala ti. In kaj pomeni to ... upam, da dobro! ;) :) Več glav več ve! :)

Astronomija: središče našega sistema nebesnih teles. Je preprosta zvezda (plinasta masa) s premerom 1.392.000 km. Vodik se spreminja v helij.

Astrologija: je prvo svetlobno telo. Navidezno sončno gibanje po ekliptiki skozi 12 znamenj določa, v katerem znamenju smo rojeni. Je srce sistema in predstavlja življenje in zavest

SONČNI PRINCIP

Analogen Levu in peti hiši

Princip: ego, jaz, temeljna osebnost, samozavest, samozavedanje, vitalnost, življenjska moč, moč volje, ustvarjalna sila, kreativnost, ugled, veljava, avtoriteta, pozornost, upoštevanje, strastnost, igra, zabava.

Sonce je simbol moškega, očeta, moža in moškosti.

Pri ženski: slika moškega ali moža, vrsta odnosa do moškega oz. afinitete do moških.

Pri moškem: odnos do lastne moškosti, seksualnosti. Sposobnost orgazma in oploditve.

Sončeva dominanta kaže, da je oseba vase prepričana, iskrena, zvesta, pogumna, čustva pa so darežljiva in plemenita.

Znamenje, v katerem je Sonce nam pove, na kakšen način se izraža temeljna človekova bit. Govorilo bo o kvalitetah njegove življenjske poti in o potencialih, ki jih posameznik v življenju lahko razvije.

Hiša v kateri je Sonce je življenjsko področje, kjer se udejanja oz. najmočneje izraža sončeva pot. Interpretiramo jo skupaj s hišo, ki se začne v znamenju Leva.
www.Astro-Star.net

Patrik

• Guest
« Reply #130 on: February 28, 2008, 10:00:27 AM »

Tea, hvala tisočkrat! ;) ;D :-* Sedaj pa vem, da je le Sonce moja dominanta. Poddominanta pa Luna! ;) ;D Upam, da je tako!? ;) :)

Lep, lep astrološki pozdrav in pozdrav! ;) ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #131 on: March 07, 2008, 09:27:21 AM »
Spomnim se, da smo nekje omenjali zivali ... v povezavi z naso astro karto, ali pa je bilo omenjeno samo mimogrede?
Je mozno videti, zakaj smo "usekani" na dolocene zivali?
Jaz ze imam od majhnega "obsesijo" do mack. In to cisto do vseh mack. Pri meni je vse v stilu mack  :D od koledarja, vzorcev, pogovarjam se z njimi ...  ::) Mislim, da je poleg mojih ostalih tipologij ravno macka tista, med glavnimi.
To so macke ...
Potem so kace.
Kaj bi dala za en poln terarij kober!  ::)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #132 on: March 07, 2008, 08:33:17 PM »
Jaz imam tudi rada mačke. :D Nimam pa nič ''mačjega'' doma, ampak vsakič pozdravim sosedove mačke, jih malce pobožam (kar pritečejo do mene, tudi ko imam psa s sabo) in kakšno rečemo. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #133 on: March 07, 2008, 08:40:30 PM »
Jaz imam rada vse živali in gledam nanje kot na živa bitja z dušo in kot na bitja od katerih bi se človeštvo lahko veliko naučilo, ne pa da se diči s kao večvrednim razumom. Psi so mi pa itak zakon  ;D obožujem pa volkove in medvede.

Verjetno se tej veliki ljubezni in potrebi po zaščiti živali lahko zahvalim Marsu v Strelcu ::)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #134 on: March 09, 2008, 02:46:10 PM »
Ah ja, saj imam jaz tud rada vse zivali. Ampak do mack in kac cutim posebno strast. Sem mislila, da je kak poseben planetarni vpliv pri tem.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.