Author Topic: Tarot  (Read 77049 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Tarot
« Reply #105 on: January 08, 2007, 08:32:26 PM »
Tar-Mar,

dobrodošel nazaj in VSE LEPO V LETU 2007!

Bi pa bila zelo vesela tvojega odgvora na naslednje moje vprašanje:

Ali sem na pravi poti glede razreševanja moje čustvene situacije oz. spoznavanja in sprejemanja novih plasti sebe, ki sem jih odkrila oz. jih še odkrivam in jih je "sprož!" partnerski odnos, ki je preteklost? Upam, da sem bila razumljiva...samo preverila bi...čutim, da sem na pravi poti :D Kaj pravijo karte?

Lepa hvala za odgovor in se beremo Taja

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #106 on: January 09, 2007, 12:19:17 PM »
Živjo tar_mar!

Kaj lahko pričakujem od nove službe? Bo okolje v redu, plača?

Hvala.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #107 on: January 09, 2007, 12:29:59 PM »
Tar_mar, hvala za odgovor. Boljše, da ostane kot je, kot pa da se poslabša  ;)
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #108 on: January 12, 2007, 06:50:29 PM »
Tar-Mar,

hvala za tvoj odgovor in spodbudo; krizica, katero omenjaš, pa naj bi bila verjetno v smeri lastnega preizpraševanja, če sem na pravi poti? Ali  pravilno sklepam? Če/ kadar hodimo po neznanih poteh, se prej kot slej pojavi vprašanje ali gremo v pravi smeri ali pa smo se izgubili, mar ne?

Hvala še enkrat ;D Taja
« Last Edit: January 12, 2007, 06:58:01 PM by taja6 »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #109 on: January 12, 2007, 08:07:28 PM »
To sem že nekaj časa nazaj ugotovila, spoznala, da se moram prepustiti in ne secirati, analizirati najmanjšo besedo, dogodek...kar je bila vedno moja značilnost. Na takšen način nič ne razrešiš, sponaš, ampak se samo sučeš v svojem , istem krogu svojega omejenega vedenja.

Torej odpreti se, da začutiš notranji glas, svojo intuicijo- ga poslušati in mu slediti - saj globoko v sebi smo mi res mi - brez vseh vzorcev, vlog, ki so nam vsiljene, privzgojene, prilepljene...naš um je v današnjem svetu prepoln raznih smeti, navlake, s katerimi nas okolje pridno zalaga vse življenje.  Dobila sem nasvet, da je potrebno delat na odpiranju sončnega pleteža ( izklopiti um, čustva ), saj naj bi " pravi" odgovori prišli od tam, kjer je sedež naših vrednot ipd... Začutit in slediti svoji poti...

Hvala za nasvet in vse lepo, Tar-Mar :D

Taja

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #110 on: January 12, 2007, 10:36:28 PM »
Živjo tar_mar!

Kaj lahko pričakujem od nove službe? Bo okolje v redu, plača?

Hvala.

Zdravo!

Kar na hitro ti je vse to ratalo, tako da boš morala nekatere zadeve ker dobro premleti, in obnoviti ter se prilagoditi novim znanjem. Boš kar z veliko energije in volje opravljala delo, ko pa te bo stalo veliko tvojega prostega  časa.

Lepe karte dobro.

Vse lepo ti želim

Tar_Mar

Ja hitro je pa res bilo ja  ;) Hvala. Vse lepo tudi tebi.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tamara

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #111 on: January 13, 2007, 01:23:46 AM »
Te pa prosim za pomoč in sicer, kateremu materialu bi bolj ustrezala karta - kovini ali steklu. Malce nenavadno se morda čuje. Nekako kolebam med tema dvema opcijama; na koncu bo prišel pa kristal, kajne. :)

Zdravo!

Poglej bova tokrat o DESIGNU. Tu to področje UREJUJE TAROT. Zadevo tolmačimo takole.

Moč je karta srčnosti in neskončne močne volje itd.....
Torej, gledano s  tega aspekta naj bi bili materiali nežnih "ravnih" linij in robov, izražali naj bi zlogovno odprtost - "možnost kombinacij" povdarja močne intezivne barve, vendar prej bolj ostrih ravnih robov kot močno okrivljenih. Gotiko. Modernizem. Ja sije naj material čim bolj in izžareva sebe. Predmeti ki jih pooseblja ta karta naj bodo na vidnih mestih v prostorih, ker bodo nareidili vtis. Če so to osebni predmeti, recimo uhani ali verižica, bo nekdo ne da bo samo gledal. "ampak se bo hotel še dotakniti. oziroma bo "ali lahko probam -potimam-v tem smislu.
Torej čim bolj prefinjeni materiali. Ko se odočaš v tem primeru bolj temno pobarvana kovina sploh ne pride v poštev.

Samo lepo se imej

Tar_Mar
[/quote]

Joj, Tar_Mar, zadel si v polno. Odlično, moram priznati. Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Cenim tvoje mnenje.
Ti si pravi Tar_Mar Mojster!
Moj globoki poklon,
Tamara
Stella

Offline Tamara

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #112 on: January 13, 2007, 11:10:46 AM »

Zdravo!

Poglej bova tokrat o DESIGNU. Tu to področje UREJUJE TAROT. Zadevo tolmačimo takole.

Zdravo!

Veš komot si opremiš stanovenje, pisarno, delovni prostor, sceno, itd. po kriteruju kart. To sicer že nekaj časa pripravljam, pa ne uspem vsega objaviti, ker ima dan samo 24. ur.
Torej sva na zvezi in sem ti na voljo, tako, da upam, da bova tudi te "lepotne" zadeve reševala.

Imej se lepo

Tar_Mar

Sonček si!
Stella

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #113 on: January 16, 2007, 03:42:52 PM »
Tar_mar zanimata me še dve zadevici za letošnje leto... In sicer moje finančno stanje (t lahko bereš tudi kot R) in če mi bo uspelo končno skupaj spacati šolanje (višanje ocene na maturi) in posledično sprejem na faks (bolje pozno kot nikoli  ;)). Že vnaprej najlepša hvala  :-*
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #114 on: January 16, 2007, 06:12:00 PM »
Za denar smo že tako navajeni...  ::) Sem pa vesela, da mi bo uspelo končati začeto. Se bom pa potrudila, da bo bolje kot samo spacala, če bo šlo  ;)
Hvala še enkrat
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #115 on: January 17, 2007, 12:52:34 AM »
pozdravljen Tarot M.!
Imam cisto laicno vprasanje, in sicer; ko si obrnem karte (tarot) jih premesam in obrnem prve 3 ali naredim kupcke?
Hvala, lp ;)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #116 on: January 17, 2007, 11:16:41 AM »
Upam, da ni nic narobe, ce tudi jaz postavim vprasanje.

Koncujem faks, ampak ga koncujem ze dolgo :'( kako kaze na tej moji poti izobrazevanja? Pa poslala sem eno prosnjo za delo, pa imam mesane obcutke, ali bo kaj ali ne.

Ce se bo komu dalo pogledati, bom zelo vesela in hvalezna!

Pozdravcek
apemaya 

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #117 on: January 17, 2007, 07:18:06 PM »
 :o

najlepsa hvala, tar_mar

sem kar malo presenecena in upam, da se tvoje napovedi glede sole uresnicijo. Res je, da sem se ocitno polenila in tudi malo ustrasila zadnjih izpitov, saj si najtezje vedno puscam za konec. Se bom pa letos potrudila in dala vse od sebe- to sem si obljubila za novo leto.

Glede sluzbe, pa bodo izkusnje res tiste najpomembnejse.

Se enkrat hvala!

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #118 on: January 18, 2007, 05:14:25 PM »
oila tar_mar

mene pa zanima nekaj za mojega bratca. Profesionalno se ukvarja s sportom, pa me zanima, ce bodo kmalu rezultati na tekmah v letosnji sezoni prav taksni kot so na treningih?

hvala in lp

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #119 on: January 18, 2007, 06:27:09 PM »
Pozdravljen Tar_Mar...bi vprašala...v službi neka čudna situacija, napetosti, kot da bi se same slabe stvari zgrinjale nad firmo in šefa.....drugače se ful razumemo, tudi zelo rada hodim v službo in opravljam moje delo...ampak slutiti je, kot da bo nekaj počilo....kako kaže??? Kako pa moj šef ocenjuje situacijo? Hvala! Lep dan!