Dober večer dekleta!
Ravnokar sem nepričakovano imela pogovor z mojo ljubezensko rak-rano iz preteklosti..in nek šesti čut mi pravi, da nisva ok, da zadeva ni prišla do platonskega odnosa..pa bi samo prosila za vpogled v zvezi s tem: sva sposobna platonskega prijateljskega odnosa? Rada govorim z njim in se počutim, da mi je blizu, ne želim pa začeti nekega odnosa, če bo med nama zakompliciral stvari in zmešal štrene v mojem ljubezenskem življenju..
Hvala za odgovor tisti, ki si bo vzela čas, in prijeten večer vsem!
Meni se kaže kot ne čisto zaključena zadeva. Nisi še šla čisto naprej. Pojdi.
Ajoj joj. Joj.
Kaj se dogaja? Prletel je nazaj kt bumerang, se bl zmeden k prej, men pa nic jasno. Precej neroden polozaj, ki me je spet naredil nemirno. Ni mi jasno, kaj hoce? Zakaj je sploh vzpostavil kontakt?
Nemirna si, ker nisi šla še naprej.
Ja, rad bi malo oživil zadevo. Ampak ali si želiš tega in zakaj? Bi zaupala, bi šla v to brez strahu ... Bolj kot za začetek na vrat na nos, se ti svetuje še malo premlevanja.
Hvala ti Maja, kt da nadomescas moj razum..mene nic v zivljenju ni tko pretreslo in nardilo nemirne in nestabline, kt on..in iskreno, ne vem, kako bi sla naprej..ze 6 let. In ne, definitivno mu ne zaupam, in ni objektivne verjetnosti, da bi midva karkoli lahko mela, sploh glede na to, da zivim 1100 km stran od njega..sam k je neki v men se k ne znam opisat, tok nerealno in brez racionalnga smisla, ampak vseen mocno..sej ne vem, kaj se dogaja. Ti pa iskrena hvala k si moj zid podpore in vpogleda.