Author Topic: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 68545 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #570 on: June 07, 2014, 07:58:16 AM »
se jaz bi prosila za malo vpogleda, da vidim kako se bodo odvijale moje srcne stvari in zelje?

U, s tem se kar ukvarjaš. Veliko več, kot v bližnji preteklosti. Upaš si poseči višje, razmišljat o ravoju, o nadgradnji čustvenega počutja. Ti kar tak naprej. Ne ustraši se novega načina razmišljanja, čutenja ali drugih sprememb, ker si na pravi poti in te čaka lepa prihodnost.  :-*
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #571 on: June 07, 2014, 08:41:52 AM »
Jaz bi pa vprašala, ali se mi bo kaj prijetno novega za dušo in srce zgodilo do jeseni.
Hvala za odgovor!  :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #572 on: June 08, 2014, 10:39:06 AM »
Jaz bi pa vprašala, ali se mi bo kaj prijetno novega za dušo in srce zgodilo do jeseni.

Vse se bo vrtelo olrog novih začetkov. Ni rečeno, da v dvoje. Moraš se začet zavedat, kaj je tisto, kar je res pravo zate.Dobit moraš nazaj vso svojo energijo in zaživet v vsem svojem pravem Jazu. Možni so navali nostalgije, ampak jih pusti, da samo zletijo mimo, ker čas je za naprej, ne za nazaj.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #573 on: June 08, 2014, 10:11:18 PM »

Vse se bo vrtelo olrog novih začetkov. Ni rečeno, da v dvoje. Moraš se začet zavedat, kaj je tisto, kar je res pravo zate.Dobit moraš nazaj vso svojo energijo in zaživet v vsem svojem pravem Jazu. Možni so navali nostalgije, ampak jih pusti, da samo zletijo mimo, ker čas je za naprej, ne za nazaj.

Uf ja, nostalgijo že odganjam.  :-X
Drugače pa čutim točno to, ja. Da moram dobiti vso svojo energijo nazaj.
Hvala, Maja!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #574 on: June 09, 2014, 11:56:27 AM »
Me veseli.  :-*
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #575 on: June 14, 2014, 10:28:53 PM »
Spet fehtam za pokuk kako se bo tale job odvijal vnaprej... Zaenkrat se nekako ne ujamem, ni ravno nek idealen posel zame, bi ga pa imela vsaj dokler se nekaj bolj mojega ne najde. Sem v precepu... Ostati ali se vdati in priznati poraz  :-X. +je delovni čas in plača napram staremu jobu kjer zaradi nesigurnosti še tudi vztrajam, pa delovni pogoji. -pa dejstvo, da se počutim fejst nesposobno za prodajo  :-X :(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #576 on: June 16, 2014, 11:00:05 AM »
Maja, ti si tak profi v tarotu...
Bi te prosila, če bi napisala svoje mnenje o karti "Šestica Mečev".
Bi lahko rekli "sprostitev napetosti" sploh če ji sledijo pozitivne karte (cesar in sonce)?
Maja, hvala že v naprej  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #577 on: June 16, 2014, 11:26:15 AM »
Pri tej karti gre za olajšanje in pot naprej, na bolje po neprijetnih dogodkih, okoliščinah ... Ko se slabo obdobje konča, smo utrujeni, izmozgani, otopeli - to prinašamo s sabo še v naslednje obdobje, kar ga mogoče še malo greni in se nam ne zdi, da res napredujemo. Pot v prihodnost s priokusom grenke preteklosti. Meči so postavljeni pred potnikoma, kar nakazuje, da niti ne vidita naprej, nuj pogled je zameglen zaradi izkušenj. Včasih smo toliko časa v nekih okoliščinah, živimo na način, ki smo se mu prilagodili, se podredili, pozabili nase in si ne znamo več predstavljati, da bi bilo drugače, bolje ... Preden gremo lahko naprej, moramo ta način razmšljanja spremenit, moramo razbit okvirje, ki smo si jih postavili in odvreč bremena, ki smo si jih naložili oz. smo jih morali sprejet ...

Če napišem še en primer iz osebnih izkušenj ... Imela sem službo, kjer sem delala non stop. Trajalo je več mesecev, da sem lahko začela razmišljat in se v mislih tudi vživet v to, da dejansko obstajajo službe, ki bi bile samo podnevi in ob delavnikih. Saj že ves čas vem, da obstajajo - okrog mene nihče ni delal tako kot jaz, vsi normalno - samo nisem si pa znala predstavljat, da bi tudi sama tako delala. Zdaj sicer vem, da to obstaja, lahko delam vizije, ampak je situacija še vedno tam, kjer je - vendar to pa ponazarja že kakšna druga karta, ne 6 mečev ...

Še malo o tem lahko prebereš na tej povezavi.
« Last Edit: June 16, 2014, 11:39:11 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #578 on: June 16, 2014, 11:28:30 AM »
Spet fehtam za pokuk kako se bo tale job odvijal vnaprej... Zaenkrat se nekako ne ujamem, ni ravno nek idealen posel zame, bi ga pa imela vsaj dokler se nekaj bolj mojega ne najde. Sem v precepu... Ostati ali se vdati in priznati poraz  :-X. +je delovni čas in plača napram staremu jobu kjer zaradi nesigurnosti še tudi vztrajam, pa delovni pogoji. -pa dejstvo, da se počutim fejst nesposobno za prodajo  :-X :(

Kaj pa bi prodajala?

Tole mi izgleda kot, da ti sicer res ustreza, samo tvoje mnenje spodkopavajo res močni dvomi. Če ti + pretehtajo -, imaš lahko nekaj od tega. Ni nemogoče, sama pa veš, koliko zmoreš in kako daleč lahko greš.
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #579 on: June 16, 2014, 12:11:12 PM »
Pri tej karti gre za olajšanje in pot naprej, na bolje po neprijetnih dogodkih, okoliščinah ... Ko se slabo obdobje konča, smo utrujeni, izmozgani, otopeli - to prinašamo s sabo še v naslednje obdobje, kar ga mogoče še malo greni in se nam ne zdi, da res napredujemo. Pot v prihodnost s priokusom grenke preteklosti. Meči so postavljeni pred potnikoma, kar nakazuje, da niti ne vidita naprej, nuj pogled je zameglen zaradi izkušenj. Včasih smo toliko časa v nekih okoliščinah, živimo na način, ki smo se mu prilagodili, se podredili, pozabili nase in si ne znamo več predstavljati, da bi bilo drugače, bolje ... Preden gremo lahko naprej, moramo ta način razmšljanja spremenit, moramo razbit okvirje, ki smo si jih postavili in odvreč bremena, ki smo si jih naložili oz. smo jih morali sprejet ...

Če napišem še en primer iz osebnih izkušenj ... Imela sem službo, kjer sem delala non stop. Trajalo je več mesecev, da sem lahko začela razmišljat in se v mislih tudi vživet v to, da dejansko obstajajo službe, ki bi bile samo podnevi in ob delavnikih. Saj že ves čas vem, da obstajajo - okrog mene nihče ni delal tako kot jaz, vsi normalno - samo nisem si pa znala predstavljat, da bi tudi sama tako delala. Zdaj sicer vem, da to obstaja, lahko delam vizije, ampak je situacija še vedno tam, kjer je - vendar to pa ponazarja že kakšna druga karta, ne 6 mečev ...

Hvala Maja za tako razumljivo razlago.
Res si profi  ;D
Tudi te karte so drugače padle na službeno področje.
Tako bi lahko rekli, da se po obdobju "neljubih in stresnih" dogodkov končno svari postavljajo v red.
Kot si napisala, se oseba še ne more dodobra tega zavedat oz. še je v njej nek strah...
Cesar bi pa mo mojem kazal na neko moško osebo, ki situacijo v bistvu potisne v pravo smer, oz. je krivec za to, da se zadeve začnejo premikat v pozitivno smer.
Sonce pa je itak sonce - alles gut!

Če boš pri volji, bi pokomentirala še to, prosim?
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #580 on: June 16, 2014, 12:24:47 PM »

Kaj pa bi prodajala?

Tole mi izgleda kot, da ti sicer res ustreza, samo tvoje mnenje spodkopavajo res močni dvomi. Če ti + pretehtajo -, imaš lahko nekaj od tega. Ni nemogoče, sama pa veš, koliko zmoreš in kako daleč lahko greš.

Trženje oglasnega prostora... Delovni čas je majka. Verjetno bom vztrajala še nekaj časa...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #581 on: June 16, 2014, 12:54:06 PM »

Kaj pa bi prodajala?

Trženje oglasnega prostora... Delovni čas je majka. Verjetno bom vztrajala še nekaj časa...

Sliši se dobro ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #582 on: June 16, 2014, 12:54:51 PM »

Odlična priložnost, da se nekaj naučiš iz tega, sem prepričana, da ti bo pridobljeno znanje nekoč še zelo koristilo...
Nič nam ni dodeljeno naključno, vse se izkaže nekoč, da je uporabno in takrat veseli za to izkušnjo.
Potrebno vztrajati, kar je neptunskim ljudem sicer težko ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #583 on: June 16, 2014, 12:56:10 PM »

Hvala Maja za tako razumljivo razlago.
Res si profi  ;D
Tudi te karte so drugače padle na službeno področje.
Tako bi lahko rekli, da se po obdobju "neljubih in stresnih" dogodkov končno svari postavljajo v red.
Kot si napisala, se oseba še ne more dodobra tega zavedat oz. še je v njej nek strah...
Cesar bi pa mo mojem kazal na neko moško osebo, ki situacijo v bistvu potisne v pravo smer, oz. je krivec za to, da se zadeve začnejo premikat v pozitivno smer.
Sonce pa je itak sonce - alles gut!

Če boš pri volji, bi pokomentirala še to, prosim?

Res je Alles Gut.

Cesar je lahko moška oseba, ki jo omenjaš. Je trden človek na položaju. Ima izkušnje, moč in vpliv. Je hkrati bojevnik in vladar.
Lahko pa karta pomeni tudi ureditev celotne situacije na splošno.
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #584 on: June 16, 2014, 06:37:50 PM »
Hvala Maja...in zelo zanimiva razlaga za cesarja.
Lp
SOLAR RETURN 2022 /2023