Pri tej karti gre za olajšanje in pot naprej, na bolje po neprijetnih dogodkih, okoliščinah ... Ko se slabo obdobje konča, smo utrujeni, izmozgani, otopeli - to prinašamo s sabo še v naslednje obdobje, kar ga mogoče še malo greni in se nam ne zdi, da res napredujemo. Pot v prihodnost s priokusom grenke preteklosti. Meči so postavljeni pred potnikoma, kar nakazuje, da niti ne vidita naprej, nuj pogled je zameglen zaradi izkušenj. Včasih smo toliko časa v nekih okoliščinah, živimo na način, ki smo se mu prilagodili, se podredili, pozabili nase in si ne znamo več predstavljati, da bi bilo drugače, bolje ... Preden gremo lahko naprej, moramo ta način razmšljanja spremenit, moramo razbit okvirje, ki smo si jih postavili in odvreč bremena, ki smo si jih naložili oz. smo jih morali sprejet ...
Če napišem še en primer iz osebnih izkušenj ... Imela sem službo, kjer sem delala non stop. Trajalo je več mesecev, da sem lahko začela razmišljat in se v mislih tudi vživet v to, da dejansko obstajajo službe, ki bi bile samo podnevi in ob delavnikih. Saj že ves čas vem, da obstajajo - okrog mene nihče ni delal tako kot jaz, vsi normalno - samo nisem si pa znala predstavljat, da bi tudi sama tako delala. Zdaj sicer vem, da to obstaja, lahko delam vizije, ampak je situacija še vedno tam, kjer je - vendar to pa ponazarja že kakšna druga karta, ne 6 mečev ...
Še malo o tem lahko prebereš
na tej povezavi.