Lepo prosim za nasvet
Sem dokaj nova na forumu in bi vas zelo lepo prosila, če bi bila kakšna tako dobra in mi s pomočjo kart osvetlila situacijo. Znašla sem se namreč brez službe.
Prosila bi vaš še za en nasvet ali mogoče katera ve za psihoterapijo po osmem ključu? Namreč vabijo me na brezplačno delavnico - poslala sem jim vlogo za zaposlitev.
Hvala za kakršnokoli informacijo
Draga Vesna,
Priklicale so me morske deklice in delfini, ker ti želijo predati naslednje sporočilo:
Za tabo so velike preizkušnje, ki so te pripeljale v cono neugodja, ko si marsikaj v svojem življenju postavila pod vprašaj. Vedi, da od tukaj naprej zate obstajajo le boljši časi, pod pogojem, da se odpoveš vsem negativnim čustvom in začneš gledati na življenje pozitivno. Po dežju vedno posije sonce in to sonce bo zate še dolgo sijalo.Ostani pozitivno naravnana tako, da se zjutraj, ko se zbudiš obkrožiš s pozitivnimi afirmacijami, kar ti bo pomagalo naravnati svojo energijo na višje vibracije, zaradi česar boš bolj uspešna skozi dan. Razporedi si afirmacije, ki ti veliko pomenijo po svojem domu in kadarkoli jih prebereš, se boš počutila bolje. Sedaj imaš idealno priložnost, da se znebiš odvečnih stvari v svojem življenju, stvari, ki so ti že zdavnaj odslužile in se jih še vedno oklepaš, neuporabnih stvari, skratka vsega, kar se nahaja v tvojem stanovanju in ne uporabljaš več. Znebi se oblačil, krame, predvsem pa se organiziraj tako, da boš znala reči ne drugim ljudem, ki jim po nepotrebnem namenjaš svoj prosti čas in naredi nekaj zase. Pojdi v naravo, na sprehod, nadihaj se svežega zraka in delaj samo tisto, kar te veseli od zdaj naprej. Naj ti bo to tudi vodilo pri izbiri nove službe. Če se boš nekje dobro počutila, te bodo pritegnili ljudje in okolje, se odloči za to službo, drugače išči naprej. Vedi, da si zaslužiš najboljše, zato ne bodi obremenjena s tem, da ni velike izbire za službo in da moraš pograbiti prvo, ki ti pride mimo.

Gaja