Jaz bi pa samo en ja ali ne odgovor. Se nanaša na moj izgubljeni izpit.
Poroka. 
Tea, če boš imela čas ...
Tale karta in to, da je mogla Tejka izpit ponavljat ...
Kako je z interpretacijo? 
Pri taki karti, ki je lahko pozitivna, rezultat pa slab (čeprav nikoli ne vemo, zakaj se kaj zgodi) - kako pravilno interpretirat? Ker lahko zadaneš, lahko pa totalno brcneš v temo ... Najbrž se izplača izveč več kart, kot eno samo?
Nisem točno razumela Tejkinega vprašanja. Kako izgubljeni izpit?
Ne rabimo vlečt več kart. V takem primeru gre za več stvari:
- nismo definirali točno vprašanja
- na strani spraševalca ni bilo jasnega namena /bi, ne bi/
- na forumu je to večinoma težava /tudi iz energetskega stališča/
SIcer pa karta Poroka govori o tem, da se spraševalka odloči ali se bo odločila. Govori o dokumentu, izpitu - starem in novem
Lahko prevajamo tako, da se nekaj že ponavlja ali da je potrebno predelat nekoliko starejšo snov itd..... v glavnem tukaj je pri odgovoru po moje šlo za nejasno definicijo vprašanja. Če bi nam spaševalec vsaj dal še kakšno besedo ali dve okrog tega kar se z njim dogaja, bi bilo branje in točen odgovor kot na dlani, tko pa več ali manj ugibamo.
En moj primer je takle:
kliče me prijateljica in reče, naj na brzino pogledam, če bo dobila kredit, ker je na poti v banko.
Izvlečem karto sreče in se okrog tega nisem dosti ustavljala in povem, da je karta sreče in to bi pomenilo DA
Kliče čez pol ure in pove, da kredita ni dobila. Meni nič jasno.
Kliče čez 14 dni in pove, da se seli iz stanovanja. Pa mi je postalo popolnoma jasno. Kredit bi vzela za nakup pohištva in stvari za dom - stanovanje pa je od fanta - in tako bi ji od vsega ostal le kredit ali pa muka, kam z nakupljenimi stvarmi.
Pomeni, da moramo nekoliko več vedet o celi situaciji .....................