Author Topic: Ciganske karte VI. del  (Read 65843 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Ciganske karte VI. del
« Reply #345 on: July 10, 2014, 04:33:58 PM »
Lahko dam kapo dol in rečem, da me v interpretaciji teh kart zelo presegaš.
9ZK 656

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #346 on: July 11, 2014, 05:17:25 PM »

Služba - Nič kaj slabi vplivi se mi ne kažejo. Je pa v kvoti 4 vidna sprememba, ki bo zate dobrodošla.

Kvota 4?? Nič jasno ? Ker tud jaz čutim, da bo ena sprememba.

Ljubezen - Kaže se, da prenehaj idealizirati ljubezen kot samo. Ni vse v rožicah in ptičkih, če razumeš. Spusti se malo na realna tla. Drugače se bo težko kaj dogajalo. Se pa nakazuje nekdo, ki je že bil z teboj v vezi ali nekdo na katerega si čustveno navezana in je iz bližnje okolice. Avgust bi znal biti zanimiv saj je padla karta *Veselje*.
idealiziranje? ja in ne. zakomplicirana sem v nulo. to bo.
nekdo, je že tu. z njim sem bila čustvena vezana,  ampak meni ni več do njega. mal dolgcajt preganjam.
avgust...jeejjj....
:D

HVALA !
« Last Edit: July 11, 2014, 05:19:06 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Macikaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #347 on: July 18, 2014, 09:38:41 AM »
Ojla...jaz imam ciganske karte pa ne vem kako je pravilno polaganje, ko sprašuješ za eno samo vprašanje. Npr: Ali se bova z bivšim pobotala.
Kako je pravilno, če zase sprašuješ.
Bi mi lahko katera vrgla karte. Sprašujem o ljubezni. Končala sem s fantom pa me zanima, če je res te veze konec. Pa hvala :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #348 on: July 18, 2014, 11:02:57 AM »
Draga Macikaa. Upam, da se nam boš pridružila na forumu in pomagala pri soustvarjanju vsebin, tudi s svojimi vpogledi, vprašanji in ugotovitvami. Kot si mogoče zasledila, je ta forum namenjen razpravam, izmenjavi mnenj in, seveda, izmenjavi uslug. Nekdo bolje obvlada karte, nekdo astrologijo, nekdo spet kaj tretjega. Člani foruma smo več ali manj stalni, smo kot neka malo večja družina. Upam, da te ne bomo imeli v spominu samo kot tranzitno obiskovalko.  ;)

Če prav razumem, imaš ciganske karte. Ni pomembno, kako polagaš, važno je, da deluje zate. Lahko položiš eno karto, lahko dve, tri ... Mogoče bi začela s polaganjem treh kart - preteklost, sedanjost, prihodnost.

Kar vprašaj, položi, napiši, katere so padle, pa bomo pokomentirali.
9ZK 656

Offline Macikaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #349 on: July 18, 2014, 10:04:59 PM »
No sem probala pa ne vem, če sem prav naredila. Vprašala sem karte, če se bova s bivšim pobotala. Ob mešanju sem mislila na njega, potem sem karte razdelila na dva kupčka in spodnji dala na vrh. Odprla sem tri karte.
Prišle so po vrstnem redu:
- neiskrenost
- nekaj denarja
- sreča
Kaj bi to pomenilo? Kako naj si te karte razlagam.

Drugo vprašanje sem dala, če mi bo nekaj uspelo, kar sem si zadala.
- nenadna sreča
- nekaj denarja
- sreča. Predvidevam, da tu, kar sem si zadala mi bo uspelo.

Karte sem vprašala, če bom letos kupila nekaj, kar si želim, odprle so se mi karte:
- ljubica
- oficir
- duhovnik... Mislim, da je tudi tu odgovor pozitivem?

Offline Opal

• Mojster
« Reply #350 on: July 23, 2014, 07:50:24 AM »
No sem probala pa ne vem, če sem prav naredila. Vprašala sem karte, če se bova s bivšim pobotala. Ob mešanju sem mislila na njega, potem sem karte razdelila na dva kupčka in spodnji dala na vrh. Odprla sem tri karte.
Prišle so po vrstnem redu:
- neiskrenost
- nekaj denarja
- sreča
Kaj bi to pomenilo? Kako naj si te karte razlagam.

Drugo vprašanje sem dala, če mi bo nekaj uspelo, kar sem si zadala.
- nenadna sreča
- nekaj denarja
- sreča. Predvidevam, da tu, kar sem si zadala mi bo uspelo.

Karte sem vprašala, če bom letos kupila nekaj, kar si želim, odprle so se mi karte:
- ljubica
- oficir
- duhovnik... Mislim, da je tudi tu odgovor pozitivem?

1 - Nakazuje se občutek zadovoljstva. Obdobje harmonije in želje, ki so že dolgo prisotne se uresničijo vendar velja opozorilo o minljivosti sreče in občutljivem ravnovesju med uspehom in neuspehom.

2 - Tu si si že sama odgovorila in bi dodala samo to, da za uresničitev moraš ujeti občutek ravnotežja. Lahko bo rezultat pričakovanj manjši kot si predstavljaš. Je pa ugoden izzid na tvoji strani.

3 - Najbolj zanesljiva pot v tem primeru je, da se zaneseš nase.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #351 on: July 23, 2014, 09:05:28 AM »
Pismu dobri ste.
Meni ne bi uspelo takole interpretirat teh kart, pa če se na glavo postavim. Čisto drugo zgodbo bi ven potegnila.

Offline Macikaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #352 on: July 25, 2014, 04:56:39 PM »
Kako bom te karte razlagala....področje ljubezen
Ali se bo določena oseba odločila zame, ker je med dvema ognjema menoj/družino:
Prišle so karte ven
poroka
ljubimec
ljubosumje

Tukaj jaz vidim prve dve karti dobro, ampak ljubosumje nakazuje nekaj negativnega.

Offline Macikaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #353 on: July 25, 2014, 05:03:57 PM »
Opal:

Hvala za razlago mojih položenih kart, zanima me sledeče, kar si mi napisala...

''vendar velja opozorilo o minljivosti sreče in občutljivem ravnovesju med uspehom in neuspehom''

Kaj naj bi to pomenilo? Da se bo odločal med menoj in družino?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #354 on: July 25, 2014, 07:38:35 PM »
Prišle so karte ven
poroka
ljubimec
ljubosumje

Tukaj jaz vidim prve dve karti dobro, ampak ljubosumje nakazuje nekaj negativnega.

Ljubosumje prikazuje vpletanje tretjih oseb, in ker je to zadnja karta, bi rekla, da bo tako tudi v prihodnje. Bi pa najbrž bolje to interpretirale naše mojstrice ciganskih kart.

Komentirala bi še ravnovesje med srečo in nesrečo ... Lahko si kaj interpretiramo kot uspeh, ker je to izpolnitev naših želja, ampak to s sabo potegne še kaj, kar pa ni najbolj prijetno. V tvoji situaciji npr. - partner se je vrnil, z njim pa so prišle težave z njegovo družino. Je to potem dolgoročno res prava sreča?
9ZK 656

Offline Opal

• Mojster
« Reply #355 on: July 26, 2014, 07:40:17 AM »
Opal:

Hvala za razlago mojih položenih kart, zanima me sledeče, kar si mi napisala...

''vendar velja opozorilo o minljivosti sreče in občutljivem ravnovesju med uspehom in neuspehom''

Kaj naj bi to pomenilo? Da se bo odločal med menoj in družino?

Macikaa, ti je razlago o tem ravnovesju opisala kar Maja.

Offline Opal

• Mojster
« Reply #356 on: July 26, 2014, 08:05:53 AM »
Prišle so karte ven
poroka
ljubimec
ljubosumje

Moški je zelo neodločen, v sebi bije boj dvoličnosti. Po eni strani bi še vedno rad obdržal prejšnjo pozicijo, po drugi strani pa zaživel novo obdobje v življenju z teboj. Sprememba, ki se jo je odločil narediti, je preveč ekstremna zato poizkuša strniti obe strani, a ne gre oz. nebo šlo in tu se pokaže tisti odgovor oz. vprašanje o občutljivem ravnovesju med uspehom in neuspehom.

V tem obdobju se moramo naučiti, da je živjenje niz stalnih sprememb. Izgubo je treba sprejeti kot del življenja, jo odžalovati in nato usmeriti pogled v prihodnost.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #357 on: July 26, 2014, 08:08:21 AM »
Opal, noro, kako interpretiraš ciganke!  :o
9ZK 656

Offline Macikaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #358 on: July 26, 2014, 08:17:51 AM »
Mene zanima polaganje...
Pravite, če se položi tri karte je:
- preteklost
- sedanjost
- prihodnost
A ni bolj siguren odgovor, na določeno vprašanje, če se položi zgolj samo eno karto?

Offline Opal

• Mojster
« Reply #359 on: July 26, 2014, 08:32:47 AM »
Mene zanima polaganje...
Pravite, če se položi tri karte je:
- preteklost
- sedanjost
- prihodnost
A ni bolj siguren odgovor, na določeno vprašanje, če se položi zgolj samo eno karto?

Če si nova v gledanju teh kart je za začetek najboljše, da na vprašanje, ki ga imaš izvlečeš eno karto. Potem poiščeš odgovor, ki ni samo v oznaki karte ampak tudi v sliki sami. Ko se tako spoznaš dodobra z vsebino teh kart greš na polaganje 3 kart pri kateri je prva z leve preteklost, druga oz. sredinska označuje spraševalca in tretja nakazuje sedanjost in bližnjo prihodnost.