Author Topic: Natalne karte članov foruma - šesti del  (Read 60088 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
Re: Natalne karte članov foruma - šesti del
« Reply #180 on: July 02, 2014, 10:39:01 AM »
Vse se sklapa!!

Ati ma ASC v biku,  :Ve v 12., v konj z ASC

Ker lepotec :laugh:

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #181 on: July 02, 2014, 10:47:44 AM »
No, zdej sem našla vse kar sem rabla. Hvala ;)

Sem si pa spet najdla eno delo za brezveze..jaoo :-X

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #182 on: July 02, 2014, 10:50:14 AM »
Vse se sklapa!!

Ati ma ASC v biku,  :Ve v 12., v konj z ASC

Ker lepotec :laugh:

Si to gledala v tvoji karti ali v njegovi?
Ker, če si gledala v tvoji karti, potem drži, da je asc bik (če vidiš očeta v 4.hiši), ampak ne razumem kako si venero potem postavila v 12. hišo?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #183 on: July 02, 2014, 10:59:45 AM »
Gledala sem njegovo karto:) ima pa  :Ve v 12. hiši
Brat dvojček ima pa ASC v  :ov

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #184 on: July 02, 2014, 12:33:16 PM »
Očeta pa mamo je res težko določit, načeloma naj bi blo sin-mama 4, oče 10. Hčerka - obratno. Čeprav ko gledam karto od Ume se mi zdi, da ima mamo 4, oče 10. Sploh ker je njena deseta hiša v konjunkciji z moževimi planeti, medtem ko na mojo karto ne dela nič posebnega.

Tako da včasih preučite še skupne karte, če glih iz svoje ni jasno.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #185 on: July 02, 2014, 01:24:16 PM »
A se da npr. nekako pogledat karto naslednjega živjenja?
Za nazaj se da..kaj pa za naprej? :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #186 on: July 02, 2014, 02:01:14 PM »
Se da tud. Druga in deveta hiša v natalni karti. Ampak to je bolj na splošno, vidiš lahko spol kaj boš in naloge ki jih boš mogu opravit, kako jih boš opravil pa noben ne ve :D Niti kdaj se boš rodil :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #187 on: July 02, 2014, 02:10:03 PM »
Kako noben ne ve? Če ne drug, bi znal vedt "višji jaz" :laugh:

Kaj je prva hiša? 9.hiša? Pol znam imet južnega v 12, severnega v 7 :-X hehe

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #188 on: July 02, 2014, 03:04:28 PM »
Kako noben ne ve? Če ne drug, bi znal vedt "višji jaz" :laugh:

Kaj je prva hiša? 9.hiša? Pol znam imet južnega v 12, severnega v 7 :-X hehe

Kako boš vedel, če še to ne veš kako boš rešil v tem lajfu. Neki je pa tud svobodna volja ;)

Prva hiša je sedaj, dvanajsta prejšnje življenje, druga naj bi bila prihodnje. Potem gledaš še lunino konjunkcijo, pa deveto hišo, vse skup povezat, pa dobiš zgodbo :D

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #190 on: July 22, 2014, 11:34:03 AM »
Sanjalka, bom kar tu nalepila tisto sinastrijo ...
Kot sem že omenila, ure ne poznam, zato sem dala kar 7:00.

9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #191 on: July 22, 2014, 12:30:14 PM »
Sanjalka, bom kar tu nalepila tisto sinastrijo ...
Kot sem že omenila, ure ne poznam, zato sem dala kar 7:00.

hm, oba sonca, tvoje v konjunkciji z njegovim s. vozlom in njegovo v konjunkciji s tvojim saturnom in tvoj kiron na njegovi luni...bi rekla, da boš bolj ti njemu učitelj kot on tebi, res kaže na močno kamično vez, odplačevanje dolgov, on tebi, ker imaš ti saturna na njegove soncu...Lahko te bo čutil kot, da pritiskaš nanj, da veliko zahtevaš in pričakuješ od njega...za poslovno sodelovanje ok. Veliko lahko pridobi od tebe. Glede na to, da si zelo zrela oseba, mislim, da bi tudi tale tvoj kiron lahko pomagal njegovi luni, se pravi bi ti lahko s svojo komunikacijo pomagala...
oba sta škorpijona in vladarja obeh sta v konjunkciji z venero, moč, oblast, razumta lahko drug drugega, ker imata podobne energije, skupaj sta lahko zelo močna. Previdnost bi ti svetovala pri tvojem merkurju, ker pade zelo blizu njegov neptun, da te ne bo preveč zaslepil in bi ta tvoj merkur poletel v višave, si preveč idealiziral vse skupaj in bil potem razočaran. Skratka ostani trdno na svojih nogah (stališčih), uporabi svojega saturna, da prizemljiš tudi njega in da vajino poslovanje in podjetje nasploh dobi neko strukturo, nek okvir, ki bo postalo zanesljivo, trdno, stabilno...
Se pravi pozornost pri komunikaciji (tvoj kiron v  :dv konj. njegova luna v  :dv in njegov neptun v  :Ma v konjunkciji s tvojim merkurjem v  :st)
Ja, seveda, če ura ni točna, potem tudi ni nujno, da njegova luna stoji na tej stopinji, kot stoji v tej karti in torej ni nujno, da je v tako natančni konjunkciji kot je sedaj zarisano, zato je potrebno to vzeti z rezervo.
Veliko bo lahko idealiziranja kaj vse je možno in kaj vse bi se dalo narediti in tudi je  možno, samo previdna bodi in upoštevaj svojega saturna, to je zate zelo pomembno...
Potem še njegov uran na tvojem plutonu in veneri in torej na tvojem mc, zelo uransko vse skupaj, kar paše tudi na splošno tvoji karti, njegovi cilji bodo dvignili tvoj mc, bodo pomagali tvoji karieri, jo bodo vzpodbujali, veliko skupnih ciljev glede kariere...prepusti se nepričakovanemu, sprejeti novosti z njegove strani, novitete na področju kariere...pričakoval bo, da boš inovativna, napredna...
In tvoj mars na njegovem plutonu in veneri, ti boš tista, ki bo vzpodbujala akcijo, ki bo vlagala energijo, ki bo hotela, da se njegov pluton in venera aktivira...
To je tako na hitro interpretacija, če hočeš dobro interpetacijo sinastrije, bi morala najprej narediti analizo obeh posamičnih natalov in nato šele sinastrijo...
Upam,da ti bo kaj v pomoč...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #192 on: July 22, 2014, 12:49:55 PM »
Je močna vez, ane? Zato me vleeeečeeeeee...  :blank:

Od mene bi lahko dobil veliko, se strinjam. Že od prvega dne se strinjava o delu. Se mi zdi, da mi nekako zaupa. Ali pa v meni vidi osebo, ki bi mu bila res v pomoč. Jaz pa brez kakšnih konkretnih izkušenj, referenc ... No, čeprav zdrava pamet tudi precej pomaga, ne glede na to, za kaj gre. Principi so isti - delavnost, poštenost, etičnost ... Včasih se mi je zdel izgubljen, neodločen in bi mogoče res rabil eno "kajlo" zraven.
Se mi zdi, da bi dobro shajala, ampak če bo res šel, potem sploh ne bo shajanja. Samo ne vem ... Bi me poklical, odšel in mi obesil vse skupaj? Mislim, da me ne bi klical, če ima o meni dobro mnenje, zato, da bi me potunkal v drek? Bi se lahko videlo ali gre za dolgoročno sodelovanje, mentorstvo, ali samo brco v vodo in plavaj?
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #193 on: July 22, 2014, 01:15:21 PM »
Je močna vez, ane? Zato me vleeeečeeeeee...  :blank:

Od mene bi lahko dobil veliko, se strinjam. Že od prvega dne se strinjava o delu. Se mi zdi, da mi nekako zaupa. Ali pa v meni vidi osebo, ki bi mu bila res v pomoč. Jaz pa brez kakšnih konkretnih izkušenj, referenc ... No, čeprav zdrava pamet tudi precej pomaga, ne glede na to, za kaj gre. Principi so isti - delavnost, poštenost, etičnost ... Včasih se mi je zdel izgubljen, neodločen in bi mogoče res rabil eno "kajlo" zraven.
Se mi zdi, da bi dobro shajala, ampak če bo res šel, potem sploh ne bo shajanja. Samo ne vem ... Bi me poklical, odšel in mi obesil vse skupaj? Mislim, da me ne bi klical, če ima o meni dobro mnenje, zato, da bi me potunkal v drek? Bi se lahko videlo ali gre za dolgoročno sodelovanje, mentorstvo, ali samo brco v vodo in plavaj?

Večino njegovih planetov pade v tvojo 10. kar pomeni dobro za uresničevanje tvoje kariere. Vladar njegovega sonca pluton z venero v tvojo 9. hišo (širjenje znanja, spodbuja ti hišo znanja, širjenja obzorij). Tradicionalcni vladar sonca je mars, ki pade v tvojo 6. hišo, spet aktivacija službenega področja, vsakodnevnega dela, potrebno bo vlagati energijo. In njegov saturn v tvoji 7. hiši, trdno razmerje, zelo dobro za poslovno razmerje, potrebno bo doreči trdne okvirje, podpisati pogodbo, delati v neki strukturi, delati za skupni status...
Njegov jupiter in kiron v tvoji 3. hiši podpirata komunikacijo, veliko ukvarjanja s komunikacijo, z bližnjim okoljem, meni se zdi super tole za hotelirstvo.
A gre bolj za vsakodnevne goste?
No in njegova luna (vprašanje sicer glede ure) pade v tvojo 5. hišo-spodbujanje tvoje kreativnosti, on bi jo podpiral, ti bi čutila njegovo podporo.
Če pa luna pade v 6. hišo, pa vzpodbujanje pri službi.
Meni se zdi na prvi pogled zelo močna sinastrija.
Skartka upoštevaj saturna, ki ti je vse tole tudi prinesel, upoštevaj pravila, bodi previdna pri podpisovanju pogodb in sprejmi tudi inovativnost,drugačnost,naprednost (njegov uran na tvojem mc) in bodi odprta za nova znanja.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #194 on: July 22, 2014, 01:30:12 PM »
Potem mogoče le ne bom kar ostala sama tam ...
Obremenjujem se s 1000 vprašanji, da sem kot zombi, ker nisem nič spala. Pa čudno čustvujem. Vsekakor gre za pretres.
Saj sem hotela to, zdaj imam, potegnit moram čimveč iz tega. Saj sem govorila, da grem do konca.
Bližnje okolje mogoče zaradi tega, ker podjetje sodeluje z okoliškimi podjetji. Gostje so večinoma tujci, high society, ker je to luxuzen hotel ...
Plan je, da ne bom popuščala in sklepala kompromisov. Pred časom bi to storila, zdaj imam pa meje, in če meje prvič spustiš, je konec. Če bi se vse že prvič izšlo, bi čisto drugače gledala na vse skupaj - da se moram podredit, da sem jaz tista, ki se ji dela usluga. Zdaj gledam drugače - da sem zaželjena, da sem spoštovana in občutek imam, kot da sem že na nekem položaju, pozicionirana kot sposoben človek in bom lahko tudi sama odrejala kaj "ja" in kaj "ne". Tisto, ko ti ni treba več delat vtisa na nekoga, da bi ga prepričal ...

Vesela bom tvojega mnenja: misliš, da mi lahko uspe in bom zadovoljna, ali bom pogorela?  :blank:

9ZK 656