Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73431 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« on: June 17, 2014, 10:56:38 AM »
Odpiram nov del.
Prejšnji se nahaja na tej povezavi.
9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #1 on: June 17, 2014, 01:19:01 PM »
Uuuuu nov del...pa bi se kar jaz v vrsto postavila, če lahko....sem v enem čudnem obdobju, ko ne vem kako in kaj, vse mi je nekako brez veze, občutek imam, da mi nič ne uspeva....čutim nekaj novega, pa ne vem ali se tako močno upiram oz. oklepam starega ali morda še ni čas, da se to materializira ali pa morda mrak pred zoro? Lahko en pokuk v to situacijo?

Hvalaaaa  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #2 on: June 17, 2014, 01:29:06 PM »
Uuuuu nov del...pa bi se kar jaz v vrsto postavila, če lahko....sem v enem čudnem obdobju, ko ne vem kako in kaj, vse mi je nekako brez veze, občutek imam, da mi nič ne uspeva....čutim nekaj novega, pa ne vem ali se tako močno upiram oz. oklepam starega ali morda še ni čas, da se to materializira ali pa morda mrak pred zoro? Lahko en pokuk v to situacijo?

Ha, potem nisem edina. Nimam ene prave energije, zagona ... Pa nonstop sem samo zaspana ...

Poglejva.
Hm, jaz ne vidim, da bi se pri tebi kaj ustavilo. Dela je kar nekaj za opravit, kaže se mi napredovanje in zadovoljstvo. Če odmisliva občutke in pogledava samo dogodke, ne vidim nobene stagnacije. So pa tvoje misli težke, zaskrbljena si, pesimistična. Kot si rekla, tudi nekaj oklepanja preteklosti, preteklega dela ...
Kdaj si si nazadnje vzela čas za počitek in zase? Bi ti znalo pomagat razpoloženje dvignit na višjo raven.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #3 on: June 17, 2014, 02:03:36 PM »
Jaz tudi zadnje dni zeloooo zaspana.....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #4 on: June 17, 2014, 02:09:11 PM »
Bi še jaz prosila...
Kot sem nekaj že pisala v rubriko olajšaj si, bi zdaj vprašala:
1.naj svojemu bivšemu napišem prijazno sporočilo, da kupujemo stanovanje za sina z upanjem, da bo tudi on, kot njegov oče, uspel kaj prispevati poleg
2.naj mu napišem odločno in jasno, da naj ne vpleta moje lastnine, ko ga sin prosi za pomoč in mu povem, da naj že enkrat neha igrati vlogo žrtve
3.naj pustim vse skupaj pri miru

Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #5 on: June 17, 2014, 05:04:19 PM »
Spet fehtam za pokuk kako se bo tale job odvijal vnaprej... Zaenkrat se nekako ne ujamem, ni ravno nek idealen posel zame, bi ga pa imela vsaj dokler se nekaj bolj mojega ne najde. Sem v precepu... Ostati ali se vdati in priznati poraz  :-X. +je delovni čas in plača napram staremu jobu kjer zaradi nesigurnosti še tudi vztrajam, pa delovni pogoji. -pa dejstvo, da se počutim fejst nesposobno za prodajo  :-X :(

Kaj pa bi prodajala?

Tole mi izgleda kot, da ti sicer res ustreza, samo tvoje mnenje spodkopavajo res močni dvomi. Če ti + pretehtajo -, imaš lahko nekaj od tega. Ni nemogoče, sama pa veš, koliko zmoreš in kako daleč lahko greš.

Mi je danes tudi šef rekel, da mi gre preslabo in da verjetno ne bodo podaljšali pogodbe, ko se mesec izteče. Sicer imam namen ta mesec vztrajati. Gre za trženje portala+oglaševanje na radiju. Sem upala, da mi bo zalaufalo.
 :(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #6 on: June 17, 2014, 06:42:47 PM »

Ha, potem nisem edina. Nimam ene prave energije, zagona ... Pa nonstop sem samo zaspana ...

Poglejva.
Hm, jaz ne vidim, da bi se pri tebi kaj ustavilo. Dela je kar nekaj za opravit, kaže se mi napredovanje in zadovoljstvo. Če odmisliva občutke in pogledava samo dogodke, ne vidim nobene stagnacije. So pa tvoje misli težke, zaskrbljena si, pesimistična. Kot si rekla, tudi nekaj oklepanja preteklosti, preteklega dela ...
Kdaj si si nazadnje vzela čas za počitek in zase? Bi ti znalo pomagat razpoloženje dvignit na višjo raven.

Hvaala Maja.. :-* S tem zadnjim delom si me pa pribila na stol  8) Tako, da ja....se že veselim, da letos končno po treh letih dopust na morju in to 14 dni...hvaležna sestrični in njenemu možu, da so me povabili zraven... :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #7 on: June 18, 2014, 09:22:41 AM »

Poglejva.

Hvaala Maja.. :-* S tem zadnjim delom si me pa pribila na stol  8) Tako, da ja....se že veselim, da letos končno po treh letih dopust na morju in to 14 dni...hvaležna sestrični in njenemu možu, da so me povabili zraven... :)

Oh, yeah!  8)
Privošči si.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #8 on: June 18, 2014, 09:25:31 AM »
Spet fehtam za pokuk kako se bo tale job odvijal vnaprej... Zaenkrat se nekako ne ujamem, ni ravno nek idealen posel zame, bi ga pa imela vsaj dokler se nekaj bolj mojega ne najde. Sem v precepu... Ostati ali se vdati in priznati poraz  :-X. +je delovni čas in plača napram staremu jobu kjer zaradi nesigurnosti še tudi vztrajam, pa delovni pogoji. -pa dejstvo, da se počutim fejst nesposobno za prodajo  :-X :(

Kaj pa bi prodajala?

Tole mi izgleda kot, da ti sicer res ustreza, samo tvoje mnenje spodkopavajo res močni dvomi. Če ti + pretehtajo -, imaš lahko nekaj od tega. Ni nemogoče, sama pa veš, koliko zmoreš in kako daleč lahko greš.

Mi je danes tudi šef rekel, da mi gre preslabo in da verjetno ne bodo podaljšali pogodbe, ko se mesec izteče. Sicer imam namen ta mesec vztrajati. Gre za trženje portala+oglaševanje na radiju. Sem upala, da mi bo zalaufalo.
 :(

Po enem mesecu je sicer vprašanje, kako dobro lahko ocenijo ... Najbrž ne pričakujejo, da jim bo nov zaposleni že prvi dan prinesel enormno kolčino €?

Takole je bilo tam, kjer sem odpovedala pogodbo. Na razgovoru, da je itak toliko stvari, da en mesec ni nič, kar se učenja tiče, naslednji dan ti pa že težijo, koliko je bruto in neto teža v enem izmed preko 1000 izdelkih.  ::)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #9 on: June 18, 2014, 09:37:55 AM »
Bi še jaz prosila...
Kot sem nekaj že pisala v rubriko olajšaj si, bi zdaj vprašala:
1.naj svojemu bivšemu napišem prijazno sporočilo, da kupujemo stanovanje za sina z upanjem, da bo tudi on, kot njegov oče, uspel kaj prispevati poleg
2.naj mu napišem odločno in jasno, da naj ne vpleta moje lastnine, ko ga sin prosi za pomoč in mu povem, da naj že enkrat neha igrati vlogo žrtve
3.naj pustim vse skupaj pri miru

Hvala :-*

Gospod precej deluje na podlagi čustev. Lahko bi prispeval, ne bi bil na taki škodi, če gledam splošno. Z odzivom, kakršnega je pokazal, hoče uveljavljat dejstvo, da ima vajeti v rokah in lahko počne stvari po svoje. Neke vrste manipulacija. :blank:

1. S pismom bi lahko poskusila. Ni pa rečeno, da bi takoj pristal. Morala boš znat pritisnit na pravo tipko, precej bo pa - žal - odvino tudi od tega, pri kakšnem razpoloženju bo, ko bo prejel pismo ...

2. Najraje bi naredila takole. Vsaj trenutno se še počutiš tako. Da bi mu jasno in glasno povedala, kaj je njegova vloga in kaj so njegove pristojnosti. Ampak v končni fazi je pa to spet ena bitka v vojni, ki razmere dodatno zaostruje.

3. Če stvari pustiš pri miru, se bodo za nekaj časa ustavile, ampak problematika bo pa ostala še vedno aktualna. Po domače, če ne narediš nič, ne boš naredila nič, kar je logično in jasno. Žrlo te bo. Občutki nepravičnosti, podlosti, opeharjenosti ...

Če še vprašam za nasvet ... Hja, bolj skop je tarot z nasvetom ... Samo toliko namigne, da se ne takoj zaletet, malo je za počakat, da se zadeva malo poleže in pozabi, potem spet v akcijo. Treba bo pa uporabit skrajno nečustven pristop, sploh, če boš posredovala ti.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #10 on: June 18, 2014, 09:57:31 AM »
Majci hvala :-*
Ja, zdi se mi otrocje tole njegovo obnasanje se po toliko letih... Ok, razumem, da je njegova stvar kako igra svojo ocetovsko vlogo in da je njegova stvar ali bo kaj prispeval ali ne, ne dovolim pa si vec teh manipulacij, da sem za vse odgovorna jaz in da sinu razlaga kako naj jaz prodam svoje stanovanje in kupim potem enega sinu in enega hceri...S tem, da gospod ni ravno financno sibek, tako da ni vprasanje v denarju...
Vedno smo vsi delali z njim v rokavicah, ker je strasno hitro uzaljen in jezen in potem vse odreze, se svoja otroka, zato se mu nihce ne upa nic rect. Tako je odrezal svojega oceta, sestro, z mamo hvalabogu ponovno vzpostavil stik par let pred njeno smrto...skratka on manipulira s custvi, meni pa je tega res pocasi ze zadosti, zato bom verjetno ubrala tisti drugi del.... Poskusala 9 let prijazno, se opravicevala, prevzela nase vso krivdo za razpad zakona, sama vzgajala oba otroka, ga prosila, da ga hci potrebuje, naj jo vsaj kdaj po telefonu poklice in se je vedno delal norca v stilu kar si hotela to pa imas sedaj in stalno vceplja otrokoma kako sem za vse jaz kriva in da se za vse kar nimata lahko zahvalita meni...ubogi jaz, uboga zrtev, ki izrablja svoja lastna otroka, da se lahko napaja s tem strupom mascevanja...ne vem, ce bo kdaj drugace...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #11 on: June 18, 2014, 10:01:33 AM »
Natanko tako se mi je pokazal skozi tarot. Manipulira s čustvi. Zakaj? Ker lahko in ker se s tem nekako "maščuje" oz. dokazuje svojo vrednost. Boleč ego.
Finančno, se je večkrat izpostavilo, da ne bi bil problem.

Zdi se mi, da je najslabša opcija to, da pokažeš čustva, človeškost ... Da se mu pokažeš kot ranljiva, kot prosilec, kot podrejeni, kot tisti, ki potrebuje pomoč in je odvisen od njegove milosti. Zato se je pa pokazalo, da boš mogla ravnat skrajno hladno.

Zdaj, kaj bo pretehtalo - ranjen ego ali očetovski nagon ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #12 on: June 18, 2014, 10:12:19 AM »
Do zdaj je vedno pretehtal njegov ranjen ego, zal...
Pa ne gre toliko za njegov financni prispevek, kot za moralno podporo, predvsem pa sem jezna, ker pritiska na otroka, da zakaj bi sploh kupovali stanovanje, saj ga ima mami pa naj ga da... On pa zivi v novi hisi... Ja, naj da mami, ker je ona kriva, da je zakon razpadel in naj sedaj poskrbim za vse sama... Ok, saj itak, da bom, tako kot sem vedno.
Ampak sedaj mu ne  bom vec dopuscala te njegove vloge zrtve,  odlocno, brez kancka milosti mu bom povedala kar si mislim , slabse itak ne more biti...Upam, da bo vsaj tako zacutil, kaj pocne...moram zaceti uporabljati njegov jezik, drugace ocitno ne razume, pa se tako ne vem, ce bo razumel...
Hvala Maja za podporo :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #13 on: June 18, 2014, 10:14:48 AM »
Želim ti srečno!  :-*
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #14 on: June 18, 2014, 10:16:14 AM »
Maja, lahko še meni poveš, kako mi kaj kaže? Bo, ne bo, bo kmalu, moram še kaj razrešit v mislih, sama pri sebi?
9ZK 674