Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73664 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #435 on: August 21, 2014, 12:28:13 PM »
Pika, če tebe še kaj zanima kar vprašaj. :)

:-*
Sem vprašala glede plačila naročila. Itak me pa vedno še kaj zanima.  :D
V bistvu bi res še nekaj preverila. Je ok, če kolegu v tujini pokažem idejo in ga prosim za tehnični nasvet?
Itak si nisva konkurenca.
Dopolnilno vprašanje:  :embarrassed: a zna tole peljat v romanco slučajno??  :blank:

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #436 on: August 21, 2014, 12:28:32 PM »
Super ti gre Žarek. Si pa res prav svetel v tej temi  :D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #437 on: August 21, 2014, 12:34:42 PM »
Jaz bi pa tako vprašala. Kaj moram še naredit, da bom sprostilo vso tisto jezo, obžalovanje, karkoli pač že, da bom lahko spet mirne vesti se podala v načrtovanje družine? Ker tole me je pahnilo predaleč. Rad bi imela mir, rada bi sproščeno o tem razmišljala, rada bi se sprostila... Rada bi se izognila operaciji. Ko pomislim na to, ugh, me kar zvije. Priznam.  :(
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #438 on: August 21, 2014, 12:36:56 PM »
Jaz bi pa tako vprašala. Kaj moram še naredit, da bom sprostilo vso tisto jezo, obžalovanje, karkoli pač že, da bom lahko spet mirne vesti se podala v načrtovanje družine? Ker tole me je pahnilo predaleč. Rad bi imela mir, rada bi sproščeno o tem razmišljala, rada bi se sprostila... Rada bi se izognila operaciji. Ko pomislim na to, ugh, me kar zvije. Priznam.  :(

Maja, imam podvprašanje. Je možnost, da se izogneš operaciji?

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #439 on: August 21, 2014, 12:57:31 PM »
Maja? Jaz? Pomota?
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #440 on: August 21, 2014, 01:00:50 PM »
Maja? Jaz? Pomota?

Ja pomota  :embarrassed: Ti Saša  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #441 on: August 21, 2014, 01:08:40 PM »
Rena, tako je. Jaz sem na eni operaciji že bila, in sicer pred 5 leti. Takrat so mi odstranili pregrado, ki sem jo imela čez celo maternico. Sedaj so mi povedali, da imam še vedno nekaj pregrade, čeprav mi je ena rekla 9mm, druga pa 17mm. Pri pregradah je tako, lahko vplivajo na potek nosečnosti, lahko pa ne. Čisto odvisno. Ker imam za seboj spontani splav (ki mislim, da ni bil povezan s pregrado), je zadeva toliko hujša. Lahko bi celo rekli, da imam "srečo", da me je zdravnica poslala naprej, ker sedaj ne dajejo na operacijo, če nimaš vsaj 2 spontanih splavov, če se ne motim. Ker sem že sedaj pod pritiskom, bi seveda po eni strani rada šla, čeprav jim, iskreno povedano, po vsem skupaj že ne zaupam več. Mnenja glede odstranitve pregrade so pa tudi v zdravniški stroki deljena.
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #442 on: August 21, 2014, 01:26:29 PM »
Rena, tako je. Jaz sem na eni operaciji že bila, in sicer pred 5 leti. Takrat so mi odstranili pregrado, ki sem jo imela čez celo maternico. Sedaj so mi povedali, da imam še vedno nekaj pregrade, čeprav mi je ena rekla 9mm, druga pa 17mm. Pri pregradah je tako, lahko vplivajo na potek nosečnosti, lahko pa ne. Čisto odvisno. Ker imam za seboj spontani splav (ki mislim, da ni bil povezan s pregrado), je zadeva toliko hujša. Lahko bi celo rekli, da imam "srečo", da me je zdravnica poslala naprej, ker sedaj ne dajejo na operacijo, če nimaš vsaj 2 spontanih splavov, če se ne motim. Ker sem že sedaj pod pritiskom, bi seveda po eni strani rada šla, čeprav jim, iskreno povedano, po vsem skupaj že ne zaupam več. Mnenja glede odstranitve pregrade so pa tudi v zdravniški stroki deljena.

Ahaaa, štekam. Pravijo tudi (primer v naši družini), da pregrade naj ne bi odstranjevali več kot leto, dve prej, ker se menda res lahko zaraste nazaj.

Ok, bom pogledala, če ne bo kdo drug prej (zdaj še kuham). :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #443 on: August 21, 2014, 01:32:05 PM »
Ja, saj je bil namen prej, samo se zadeve niso izšle.
9ZK 674

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #444 on: August 21, 2014, 01:38:12 PM »
Ena čisto direktna... A mi bo uspelo dobiti plačo? Pismo sem z živci že čisto na koncu

Tejka, ne skrbi, plača bo.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #445 on: August 21, 2014, 01:40:07 PM »
Hmmmm. Meni tudi eni ne plačajo naročila.
Bodo plačali?
Hvala!  :-*

Bodo plačali.

Vendar, če pride do situacije v kateri bi jih morala na to opomniti, stori to na prijazen način (v to sicer ne dvomim, vendar vseeno te opomnim).
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #446 on: August 21, 2014, 01:40:39 PM »
Žarek, tudi jaz bi prosila, če nisem prepozna  ;)

Ali se bo javil oz. kaj je vzrok za tišino?

hvala  :-*

Javil se bo in vidim, da ti ta oseba veliko pomeni. Prav tako vidim, da ti njemu veliko pomeniš. Nastanek težave je nastal, ker je eden od vaju preveč pričakoval od drugega.

Ko prideta skupaj kar lepo in počasi naprej. Brez nekega hitenja. Med vama dvema se za naprej kaže sreča.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #447 on: August 21, 2014, 01:41:21 PM »
Pika, če tebe še kaj zanima kar vprašaj. :)

:-*
Sem vprašala glede plačila naročila. Itak me pa vedno še kaj zanima.  :D
V bistvu bi res še nekaj preverila. Je ok, če kolegu v tujini pokažem idejo in ga prosim za tehnični nasvet?
Itak si nisva konkurenca.
Dopolnilno vprašanje:  :embarrassed: a zna tole peljat v romanco slučajno??  :blank:

To osebo lahko brez dvoma prosiš za pomoč in lahko mu verjameš. To je oseba, ki se ji lahko verjame in ima dobre namene.

Ja, znalo bi voditi v romanco.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #448 on: August 21, 2014, 01:41:53 PM »

Samo sprosti se in prepusti toku življenja, ker prihajajo dobiček, pozornost in užitek. To je vse, kar moraš narediti.
« Last Edit: August 21, 2014, 01:43:43 PM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #449 on: August 21, 2014, 01:42:15 PM »
Super ti gre Žarek. Si pa res prav svetel v tej temi  :D

Hvala :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆