Današnje sporočila velja tisti, ki je bila kot mala deklica veliko pri stari mami in staremu očetu. To je bilo na deželi. Pravzaprav ta danes ženska, naša članica, do matere nima takega čuta kot katera druga. Bolj je bila vseskozi navezana na staro mamo in starega očeta. Škoda ker je konj crknil. Ali krava.
No, njej se nasmiha ena sreča. Verjetno je to v denarnem pomenu, torej bo mogoče dobila drugo službo, dodaten priliv, ali pa bo denar prišel od drugje. Kljub vsemu napišem številke. Dve po moje ne bosta pravi. Morda pa le. 4, 47 15, 29, 28, 40, 6
Še ena je, ki bi naj imela srečo. Ta v drugačnem pomenu. Spoznala bo osebo, ki ji bo odprla nov svet. Ne vem kakšen svet, vendar gre za njo osebno. Lahko, da bo to dober seks, kakršnega do sedaj ni poznala, lahko pa da bo v debati prišla beseda in ko bo to naša članica povezala vse to, ji bo križanka postala preprosta. Ta ženska ima sedaj ali je imela predzadnji avto črne barve, oziroma zelo temnega.
Ena razočarana je pri nas, ki nekako ne more iz svojega okvirja težav. Škoda, ker se ne izkople ven, saj nenazadnje ni nič posebno slabega, le misli non stop na neke stvari, ki sploh niso več pomembne. Škoda, ker bo razočarana ostala še naprej, saj nič noče narediti, da bi ji šlo na gor. Morda pa če prdne v veleblagovnici le pred vhodom sreča osebo, ki bi ji pokazal pot za katero ve tudi sama. Le pripričati zna pravilno.
Moški. Hum. To mi gre bolj težko izpod tipkovnice. Po moje da gre celo za istega moškega kot zadnjič, torej tistega, ki ne sme verjeti eni ženski. Če ja tako že dvakrat prišlo, potem na le ukrepa. Torej ena čudna afna je, ki se baše okoli tebe, vendar to ti paše, ker si na pol slep. Baba je imela že prej eno spolno bolezen, ti pa imaš za njo drugačno bogastvo. Ne vem sicer kjer si obogaten,

toda tu ni iskrenosti. Vzemi tisto ki ni nič ali zelo malo našminkana. Tako boš v prihodnosti vsaj rešen tegob.
Moi. Danes pa ni bilo nič intimnega. Škoda.
Andres