Author Topic: Natalne karte članov foruma - sedmi del  (Read 43707 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
Re: Natalne karte članov foruma - sedmi del
« Reply #135 on: September 25, 2015, 05:59:00 AM »
odprle zelo fajn temo, sem vesela in bomo tole oddelale od nosečnosti, do zanositve, do mene - ..

Super! :)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #136 on: September 25, 2015, 08:04:19 AM »
Zanima me, ali se v natalni karti oz. progresijah vidi, katera ženska pride prej v meno, katera pozneje ? Kaj je treba gledati oz. kateri dejavniki v astrologiji, vplivajo na to?
Hvala!

ženski planeti - luna in venera /jajčniki/

Potem bi se dalo sklepat, če je vladar  :Lu in  :Ve:Ma, da ne tako hitro?
Nekje sem zasledila, da ženske z  :Ve:ov, pridejo zelo pozno v meno.
Tea, a lahko napišeš še kaj več o tem, ali daš kakšen primer, prosim..da bi mi bilo bolj jasno...
Tranzit katerega planeta na :Lu in  :Ve , sproži meno ? :Sa ?

Kaj pa vem Lisa, moje izkušnje z Luno ali Venero v Ovnu so kar v precejšnjem procentu take, da so potrebni rezi /operacije, odstranitve/ če ne iz zdravstvenega vidika, pa si ženske dajo kar same operirat prsi - če je Luna v Ovnu.
Moramo vedet, da so to Amazonke. Po mitu so bile samostojne ženske, želele so se kosat z moškimi, niso jih priznavale in so si celo odrezale prsi, menda zato, da so lažje streljale z lokom ........

Se pravi, da je pri Ovnovski Luni občutljiva tudi maternica in veliko jih poznam /Ovnic tudi po soncu/, ki so zgodaj ostale brez in s tem tudi prišle v zgodnjo meno.
Statističnih podatkov seveda ni, odvisno je tudi kako imajo te ženske postavljenega Marsa oz. kje je dispozicija, AC in 6 hiša - le kombinacija tega bi lahko dala natančen odgovor.

Kaj bi sprožilo meno? Meni tranzit Neptuna, iz prve ki se je vsedel na križ: Kiron, Luna, Uran, Merkur - zaključil pa Saturn ki je tudi "povozil" ta položaj ...
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #137 on: September 25, 2015, 08:05:48 AM »
Ovnovska luna...mhmmm...z zanimanjem čakam na nadaljevanje...  :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #138 on: September 25, 2015, 08:31:03 AM »
Luna v ovnu, no glede tega kdaj ženska pride v meno nisem nikoli gledala, sem pa definitivno opazila, problem imeti partnerski odnos.
Kot je že Tea napisala, to so Amazonke, ki težko funkcionirajo kot ženske, ogromno je moške energije, problem odnosa z mamo, biti dominanta v odnosu, mora biti vodja...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #139 on: September 25, 2015, 08:33:36 AM »
Teaaaaa, če smo že pri ovnovski luni, o kateri prvič razmišljam kot o "amazonskem poreklu", a mi vržeš prosim še en "kviki", ali se v moji karti kaže, če lahko vodim neko podjetje? Mi leži po vrsti področja, ki je bolj družboslovno kot gospodarsko... Če že govorimo o novih službah, bi se mogoče prijavila... Pleaseeeeeeee  ;D :-*

Vmes ko pišem, Sanjalka prebrala tvoj odgovor. Pri meni recimo, se je ta samostojnost, želja po samostojnosti, no, če temu rečemo moška energija, zelo izražala do 40.leta. Po tistem sem se pa zelo zmehčala in uživam v ženstveni plati. Vseeno pa mislim, da sem precej razčistila, kako ravnat v službenih odnosih, prijateljskih, doma pa tako imava nek razpucan odnos.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #140 on: September 25, 2015, 08:34:19 AM »
Luna v ovnu, no glede tega kdaj ženska pride v meno nisem nikoli gledala, sem pa definitivno opazila, problem imeti partnerski odnos.
Kot je že Tea napisala, to so Amazonke, ki težko funkcionirajo kot ženske, ogromno je moške energije, problem odnosa z mamo, biti dominanta v odnosu, mora biti vodja...

Enako velja tudi za Luna kvadrat Mars
www.Astro-Star.net

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #141 on: September 25, 2015, 08:36:57 AM »

Aja, tega še nisem pokomentirala. Biti vodja pa ankol nisem imela samozavesti. In  zdaj prvič v življenju razmišljam o prijavi na neko takšno delovno mesto...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #142 on: September 25, 2015, 08:40:53 AM »
Kje se pa meni v moji karti kažejo vsi ti moji ubogi kastrirani tipi (pa imam luno v raku)?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #143 on: September 25, 2015, 08:52:23 AM »
MI je pa tole zdajle zelo zanimiva tema. Gledam ravno karto svoje mame, ki je šla v meno pozno, ravno tako moja babica.
Jo bom pripela kasneje...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #144 on: September 25, 2015, 08:59:04 AM »
Teaaaaa, če smo že pri ovnovski luni, o kateri prvič razmišljam kot o "amazonskem poreklu", a mi vržeš prosim še en "kviki", ali se v moji karti kaže, če lahko vodim neko podjetje? Mi leži po vrsti področja, ki je bolj družboslovno kot gospodarsko... Če že govorimo o novih službah, bi se mogoče prijavila... Pleaseeeeeeee  ;D :-*

Vmes ko pišem, Sanjalka prebrala tvoj odgovor. Pri meni recimo, se je ta samostojnost, želja po samostojnosti, no, če temu rečemo moška energija, zelo izražala do 40.leta. Po tistem sem se pa zelo zmehčala in uživam v ženstveni plati. Vseeno pa mislim, da sem precej razčistila, kako ravnat v službenih odnosih, prijateljskih, doma pa tako imava nek razpucan odnos.

Rena, res je tvoja Luna v Ovnu, je pa v sekstilu na Sonce /vitalnost/ in Marsa, ki je dispozitor in je v konjunkciji s Soncem, kar ji daje dobre obete .....

Predvidevam, da se je pri tebi mena začela v začetku 2013, s prehodom Neptuna preko Venere, takrat je bil tudi tranzitni Saturn kvadrat Mars. Ker pa sta bila oba istočasno v sektilu na Merkurja, je bil ta prehod verjetno lažje prenašati. Istočasno si imela v tistem času še prehod progresirane Lune preko Marsa
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #145 on: September 25, 2015, 09:02:02 AM »

Ne, saj ne da bi ovnovska luna bila kakšna izjema oz. pravilo pri vstopu v meno. Gre le zato, da veliko žensk ima težave z rodili in jih prej operirajo in je potem zaradi tega to hormonsko neravnovesje prej prisotno. Kot sem omenila je to značilno za vse ovnovske /sonce, venera ali pa marsovska dominanta v horoskopu/
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #146 on: September 25, 2015, 09:08:32 AM »

Aja, tega še nisem pokomentirala. Biti vodja pa ankol nisem imela samozavesti. In  zdaj prvič v življenju razmišljam o prijavi na neko takšno delovno mesto...

Imaš Sonce v Kozorogu, ambicija je prisotna. Je pa res, da kozorogi šele kasneje dosežejo svoje uspehe in žanjejo rezultate svojih prizadevanj. Še posebno pri tebi, ker je vladar Saturn v Vodnarju, kvadriran na Neptun /ubežnik, strah da nisi perfektna, imeti se za nesposobnega, pomanjkljivo prazaupanje ...../ Uran pa kot dispoziror opozicija Venera - strah glede zaslužka

Ja itak, loti se
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #147 on: September 25, 2015, 09:11:58 AM »
MI je pa tole zdajle zelo zanimiva tema. Gledam ravno karto svoje mame, ki je šla v meno pozno, ravno tako moja babica.

Moramo nekako odločit, kaj je to zgodaj in kaj pozno. Sama dojemam, da je zgodaj pred 50 letom, po 55 letu pa je pozno, tam nekje vmes je po moje čisto normalno.
Je pa tako, da se mena ne konča ali pa tudi ne začne na čisto določen datum, sama sem z prenehanjem krvavenja nehala pri 53 dokončno, ampak mena se je začela pa že tri leta prej z bolečimi prsmi, hormonskimi simptomi in sitnostjo, pa nekoliko bolj bolečimi in močnejšimi menstruacijami
Moram priznat, da me je kar dajalo. Glede na mojo luno v natalki, pa to niti ni čudno
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #148 on: September 25, 2015, 09:14:56 AM »

Moramo nekako odločit, kaj je to zgodaj in kaj pozno. Sama dojemam, da je zgodaj pred 50 letom, po 55 letu pa je pozno, tam nekje vmes je po moje čisto normalno.
Je pa tako, da se mena ne konča ali pa tudi ne začne na čisto določen datum, sama sem z prenehanjem krvavenja nehala pri 53 dokončno, ampak mena se je začela pa že tri leta prej z bolečimi prsmi, hormonskimi simptomi in sitnostjo, pa nekoliko bolj bolečimi in močnejšimi menstruacijami
Moram priznat, da me je kar dajalo. Glede na mojo luno v natalki, pa to niti ni čudno

Mislila sem po 55. letu.
V naši družini dobivamo tudi prvo menstruacijo relativno pozno.
Babica, mama, jaz... pri 15-ih.
Verjetno je potem to tudi povezano s pozno meno.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #149 on: September 25, 2015, 09:16:44 AM »
Imaš Sonce v Kozorogu, ambicija je prisotna. Je pa res, da kozorogi šele kasneje dosežejo svoje uspehe in žanjejo rezultate svojih prizadevanj. Še posebno pri tebi, ker je vladar Saturn v Vodnarju, kvadriran na Neptun /ubežnik, strah da nisi perfektna, imeti se za nesposobnega, pomanjkljivo prazaupanje ...../ Uran pa kot dispoziror opozicija Venera - strah glede zaslužka

Ja itak, loti se

Hvalaaaaaaaaa. Res ej, pomankljivo samozaupanje matr, me je vedno držalo nekje, zraven pa v meni občutek vsega, kar znam, zmorem, a se nisem upala temu odpret. In če se prijavim, prevzamem podjetje v minusu, odvisno pa od dotacije in občinskih mož...zna bit izziv. Bomo videli, raziskujem ozadje.

Pa se ti tu zahvalim za oba vpogleda. Zlata si, thanks  :-* :-* :-*