Zanima me, ali se v natalni karti oz. progresijah vidi, katera ženska pride prej v meno, katera pozneje ? Kaj je treba gledati oz. kateri dejavniki v astrologiji, vplivajo na to?
Hvala!
ženski planeti - luna in venera /jajčniki/
Potem bi se dalo sklepat, če je vladar
in
-
, da ne tako hitro?
Nekje sem zasledila, da ženske z
v
, pridejo zelo pozno v meno.
Tea, a lahko napišeš še kaj več o tem, ali daš kakšen primer, prosim..da bi mi bilo bolj jasno...
Tranzit katerega planeta na
in
, sproži meno ?
?
Kaj pa vem Lisa, moje izkušnje z Luno ali Venero v Ovnu so kar v precejšnjem procentu take, da so potrebni rezi /operacije, odstranitve/ če ne iz zdravstvenega vidika, pa si ženske dajo kar same operirat prsi - če je Luna v Ovnu.
Moramo vedet, da so to Amazonke. Po mitu so bile samostojne ženske, želele so se kosat z moškimi, niso jih priznavale in so si celo odrezale prsi, menda zato, da so lažje streljale z lokom ........
Se pravi, da je pri Ovnovski Luni občutljiva tudi maternica in veliko jih poznam /Ovnic tudi po soncu/, ki so zgodaj ostale brez in s tem tudi prišle v zgodnjo meno.
Statističnih podatkov seveda ni, odvisno je tudi kako imajo te ženske postavljenega Marsa oz. kje je dispozicija, AC in 6 hiša - le kombinacija tega bi lahko dala natančen odgovor.
Kaj bi sprožilo meno? Meni tranzit Neptuna, iz prve ki se je vsedel na križ: Kiron, Luna, Uran, Merkur - zaključil pa Saturn ki je tudi "povozil" ta položaj ...